Zubař, co uspí - Olomouc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21848
24.4.13 19:16

Zubař co "uspí" Olomouc

Zdravím, mám takovej asi „trochu“ blbej dotaz, ale třeba něco takovýho existuje.

Praskl mi zub, prostě se mi asi čtvrtina nebo třetina odlomila. Zevnitř je prý jakejsi divnej, pravděp. shnilej (říkal chlap, já si tam moc nevidím)… Jenže mám panickou hrůzu ze zubařů a tím spíš když je nějakej problém :zed: Před pár týdny mi zas poporůstala osmička a tlačila na ostatní, no bolest jak prase, ale dle Dr je to normální a kaz nikde není (klepala a zkoušela i tenhle zub :zed: ), je to prý tím růstem… No a tak bych radši šla k jinýmu zubaři (ideálně zubařce) a nejideálněji šetrnýmu, nesadistovi a od kámošky jsem slyšela, že existuje i člověk, kterej to tam celý nějak oblbne (nechám se oblbnout klidně celá, pokud mit o stav umožní) a pak teprv rýpe. Ale nemám na kámošku už číslo, tak se nemůžu zeptat jak že se tenhle obor jmenuje…

Pokud někdo víte o nějaké dobré zubajdě v Olomouci a okolí, která tohle provozuje, nebo aspoň víte, jak se to co myslím jmenuje, budu ráda za tipy a rady…

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
24.4.13 19:17

Jo a když se ten zub zlomil a vevnitř je špatnej, čím můžu zuby vyčistit??? Můžu normálně kartáčkem, nebo je to tak na posr???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35688
24.4.13 19:24

To co chces delaji soukrome kliniky a priprav si hodne penez. Vim jen v Praze.
 http://www.erpetmedical.cz/…lgosedaci/31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.4.13 19:30

@Seizdra nestačila by klasická injekce? mě teda škubali naráz dvě osmičky, měla jsem to opíchaný…kdykoli mě cokoli zabolelo, hned dopíchli další…a ač jsem měla roztrženej koutek a manžel se za mě v lékárně styděl, páč jsem vypadala, jak kdyby mi dal přes držku…tak to trhání nebolelo.

A podle mě si zuby vyčisti tak, aby tě to nebolelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
24.4.13 19:35

@Seizdra a čistíš si pořádně zuby? ono když je špatná zubní hygiena tak ti nepomůže nic.

• Citovat
  • Upravit
21848
24.4.13 19:37

@Izzz já mám právě strach i z té injekce :oops: :zed: já bych se nejradši nechala uspat a dát si všude keramický přímo do kosti, aby se jim nemohlo nic stát. @pikola to jsou pálky! 8o a olomouc stejně nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
24.4.13 19:38

@K.Black jo, jednou za 14 dní to projedu vidlema :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35688
24.4.13 19:41

Hledej analgosedaci, mozna jeste rajsky plyn. Palky to jsou, holt zuby neco stoji a kdyz se bojis… K tomu uspani je potreba dalsi lekar, nedelaji to jen tak nekde, neni to moc standa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
24.4.13 19:42
@Seizdra píše:
@K.Black jo, jednou za 14 dní to projedu vidlema :cert:

tak to je dostačující :think: zkus jinou taktiku, nečisti si zuby vůbec a on než se ten přes ten sajrajt dostane k zubu, tak chcípne.

• Citovat
  • Upravit
Sofiel

@Seizdra :hug: neboj injekce „nebolí“.. ačkoliv je fakt, že osobně jsem měla sedět na křesle před 2 měsíci kvůli trhání - no ale nejdu :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
@Seizdra píše:
@K.Black jo, jednou za 14 dní to projedu vidlema :cert:
:roll: Tak se pak nediv, že máš blbý zuby. :roll: ( víš jak to myslím, ne ;) :kytka: :lol: )
  • Citovat
  • Upravit
lucineeccka
24.4.13 19:43
@K.Black píše:
tak to je dostačující :think: zkus jinou taktiku, nečisti si zuby vůbec a on než se ten přes ten sajrajt dostane k zubu, tak chcípne.

pak jí všechny vypadaj a bude mít protézky a o ty se tak starat nemusí. Jenom je večer hodí do skleničky s vodou :lol:

• Citovat
  • Upravit
21848
24.4.13 19:46

No fuj :D no já zítra zajdu k té své a budu se modlit, ať neumřu!! A třeba mi to spustí aspoň porod :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
24.4.13 19:56

@Seizdra Ne,vážně. Fakt tě chápu. Já zubaře taky nemám ráda. Už cestou k ní je mi špatně a bojím se. :oops: A to mám fakt úžasnou zubařku. :(

• Citovat
  • Upravit
3831
24.4.13 19:58

Vyhledej si na netu ZUBAŘ ANGLOSEDANCE, píchne ti do žíly injekci a nic nebudeš vědět. On na tebe bude mluvit, dá ti třeba příkaz, ať víc otevřeš ousu a ty ho slepě posloucháš, já si to pamatuju jen matně, ale opravdu jsem necítila nic a to mi trhal 4 zuby najednou. Mě to stálo 500 za tu injekci + 30,– jako poplatek. většinou to dělají „zubaři - obličejová chirurgie“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.