Zubař Nový Jičín

267
30.8.14 18:59

Zubař Nový Jičín

Dobrý den, sháním fakt super zubařku, zubaře, který má trpělivost a není problém, aby při vrtání píchnul injekci. Mám doteď strašnou zubařku, vše co mi opravila, vypadlo, k ni už nechci jít. Děkují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2299
30.8.14 19:54

Tak tchýňka teď byla v NJ u nějakého zubaře udělat si korunku a nemohla si ho vynachválit. Prý pečlivý, důkladný… jestli holky mezitím neporadí, tak se poptám (teď je na chatě, tak nemůžu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
30.8.14 19:59
@Akivasha píše:
Tak tchýňka teď byla v NJ u nějakého zubaře udělat si korunku a nemohla si ho vynachválit. Prý pečlivý, důkladný… jestli holky mezitím neporadí, tak se poptám (teď je na chatě, tak nemůžu).

To by bylo super, já mám od malička se zuby problémy a nechci zubaře, co mi hned bude vše vyčítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
30.8.14 20:14

Ahoj, nejsme z NJ, ale protože u nás ve městě se nenašel nikdo, kdo by chtěl ošetřit naší dcerku, tak jsme nakonec našli v NJ mladou a moc šikovnou a pečlivou zubařku - nevím, zda to napíšu správně, ale jmenuje se Schwarzerová. Ordinuje spolu s maminku, taky zubařkou. Nemůžu si ji vynachválit! Dokonce si troufá i na naší dcerku, která pravda zatím má zoubky zdravé, ale jednou by to mohl být boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
30.8.14 21:42

Chodim k mlade SChwarzerove. Vynikajici. I jeji maminka. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
31.8.14 16:31
@MarkétkaU píše:
Chodim k mlade SChwarzerove. Vynikajici. I jeji maminka. :hug:

A nevíte, přijímá nové pacienty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
1.9.14 14:36

@Martanek123 myslím, že váš na 99% vezme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
1.9.14 22:36
@MarkétkaU píše:
@Martanek123 myslím, že váš na 99% vezme ;)

Děkují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
5.11.14 14:14

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jestli vás vazala? Jaký je přístup? Mám blok ohledně zubařů, ale už nechci dále odkládat… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
5.11.14 14:27

Právě jsem si volala k mladé schwarzové a prý už v novém jičíně neordinuje!! místo ní je dr dresler. Máte s ním zkušenosti?
A co paní kateřina zubková? Její přístup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.