Zubař v Ostravě, který má příznivé ceny

3436
21.5.15 10:07

zubař ostrava

Ahoj všem,
naše paní zubařka jde do důchodu, hledám zubaře, který má mírné ceny, v Ostravě a okolí a je super, poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
21.5.15 10:20

Dobrý nick :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
21.5.15 10:41

@JaneDoe jo, jo, souhlasím, zubaře bys mi nedoporučila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.15 11:08

Ja osobne chodim na modry pavilon k panu Pastuchovi. Zrovna vcera jsem tam byla na preventivce a ndmuzu si stezovat. Zbytecne mi se zubama kdyz neni treba noc nedela. Jedine penize, ktere jsem mu dala, tak byl tehdejsi poplatek 30kc. Nechce ani za umrtveni pusy penize apod. Je fakt super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
21.5.15 11:27

@TynkaPletynka Modrý pavilon, to je kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.15 12:06

@mirecekblbecek Na internetu to presne najdes. Je to cca 3 min od zastavly revirni br. pokladna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.5.15 12:35

@mirecekblbecek marně hledám už rok.. když je dobrý, má absolutně plno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.5.15 15:37

Tak vyloženě levného v dnešní době neseženeš, to nemá smysl ani hledat, zkus se zeptat na oblastní komoře, at ti nekoho najdou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
4.6.15 13:01

@martina.se dnes mě tchýně přihlásila u nové zubařky-mladá, začínající, prý pečlivá, začíná ordinovat od konce června, poliklinika hrabůvka, dveře č.250,jméno nevím. zatím bere pacienty, kdybys chtěla. nevím kolik se platí, nevím o ní nic, ale lepší než být bez zubaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.6.15 06:48
@mirecekblbecek píše:
@martina.se dnes mě tchýně přihlásila u nové zubařky-mladá, začínající, prý pečlivá, začíná ordinovat od konce června, poliklinika hrabůvka, dveře č.250,jméno nevím. zatím bere pacienty, kdybys chtěla. nevím kolik se platí, nevím o ní nic, ale lepší než být bez zubaře.

twl, včera jsem tam byla, to vědět dřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.6.15 19:18

http://www.dentaldetail.cz/nas-tym/lekari/. Tady berou, aspon brachu pred měsícem vzali, je tam i mudr. pro deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.6.15 19:19

http://www.dentaldetail.cz/nas-tym/lekari/. Tady berou, aspon brachu pred měsícem vzali, je tam i mudr. pro deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
3.8.15 17:39

Holky ahoj, prosím vás, vzpomeňte si na jméno té nové lékařky, hrozně moc bych to uvítala. Hledám v Ostravě jak divá, ale stále marně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
3.8.15 17:40
@martina.se píše:
twl, včera jsem tam byla, to vědět dřív :lol:

Holky ahoj, prosím vás, vzpomeňte si na jméno té nové lékařky, hrozně moc bych to uvítala. Hledám v Ostravě jak divá, ale stále marně @martina.se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.8.15 22:34

Dobrý stomatochirurg Ostrava

Zdravím všechny,
prosím, můžete mi poradit dobrého stomatochirurga, ideálně v ostravě, případně celý moravskoslezský kraj, který nemá dlouhé čekací lhůty? Předem děkuji Všem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.