Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj všem,
naše paní zubařka jde do důchodu, hledám zubaře, který má mírné ceny, v Ostravě a okolí a je super, poradíte?
Ja osobne chodim na modry pavilon k panu Pastuchovi. Zrovna vcera jsem tam byla na preventivce a ndmuzu si stezovat. Zbytecne mi se zubama kdyz neni treba noc nedela. Jedine penize, ktere jsem mu dala, tak byl tehdejsi poplatek 30kc. Nechce ani za umrtveni pusy penize apod. Je fakt super
@mirecekblbecek Na internetu to presne najdes. Je to cca 3 min od zastavly revirni br. pokladna
@mirecekblbecek marně hledám už rok.. když je dobrý, má absolutně plno ![]()
Tak vyloženě levného v dnešní době neseženeš, to nemá smysl ani hledat, zkus se zeptat na oblastní komoře, at ti nekoho najdou…
@martina.se dnes mě tchýně přihlásila u nové zubařky-mladá, začínající, prý pečlivá, začíná ordinovat od konce června, poliklinika hrabůvka, dveře č.250,jméno nevím. zatím bere pacienty, kdybys chtěla. nevím kolik se platí, nevím o ní nic, ale lepší než být bez zubaře.
@mirecekblbecek píše:
@martina.se dnes mě tchýně přihlásila u nové zubařky-mladá, začínající, prý pečlivá, začíná ordinovat od konce června, poliklinika hrabůvka, dveře č.250,jméno nevím. zatím bere pacienty, kdybys chtěla. nevím kolik se platí, nevím o ní nic, ale lepší než být bez zubaře.
twl, včera jsem tam byla, to vědět dřív ![]()
http://www.dentaldetail.cz/nas-tym/lekari/. Tady berou, aspon brachu pred měsícem vzali, je tam i mudr. pro deti…
http://www.dentaldetail.cz/nas-tym/lekari/. Tady berou, aspon brachu pred měsícem vzali, je tam i mudr. pro deti…
Holky ahoj, prosím vás, vzpomeňte si na jméno té nové lékařky, hrozně moc bych to uvítala. Hledám v Ostravě jak divá, ale stále marně ![]()
@martina.se píše:
twl, včera jsem tam byla, to vědět dřív
Holky ahoj, prosím vás, vzpomeňte si na jméno té nové lékařky, hrozně moc bych to uvítala. Hledám v Ostravě jak divá, ale stále marně @martina.se
Zdravím všechny,
prosím, můžete mi poradit dobrého stomatochirurga, ideálně v ostravě, případně celý moravskoslezský kraj, který nemá dlouhé čekací lhůty? Předem děkuji Všem za rady.