Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj
moc prosím, nemáte tip na zubaře v Porubě, který by mohl vzít mě, příp. i dcerku? Ideálně nějaký, kde se neplatí majlant za každý zákrok. Děkuji!!!
@claireg v ově spíš nenajdeš - a pro malé dítě? hledala jsem 2 roky.. nakonec Dental Detail (na Hradbách 18) podmínkou přijetí dítěte je to, že se registruješ Ty. Děti neplatí, jsou tam zlatí. Ale jinak už se platí všude, zubaře, kde neplatíš, nenajdeš.
@claireg Je scifi zaměřovat se jen na jednu část města. Já jsem z Centra a dojíždím do Staré Bělé a to jsem sehnala zubaře přes známosti, normálně je fakt problém ![]()
@baracudas Přesně tak. Situace je bohužel taková, že ti, kdo hledají zubaře, se nezaměřují jen na jeden obvod, ale celé město i kraj.
No, já teda v Porubě sehnala, ale bohužel jsou to služby nic moc a ještě za to platit šílené sumy fakt nechci. Tak zkouším. Samozřejmě když neseženu, budu hledání rozšiřovat, ale tak za pokus i v Porubě myslím nic nedám..
Chodím zde a nové pacienty ještě nedávno bral.
https://www.znamylekar.cz/…ubar/ostrava
Souhlasím s hodnocením, že je dražší, ale zase nic nebolí a pracuje precizně.
@Delta píše:
Chodím zde a nové pacienty ještě nedávno bral.
https://www.znamylekar.cz/…ubar/ostrava
Souhlasím s hodnocením, že je dražší, ale zase nic nebolí a pracuje precizně.
@claireg
Chodím k němu asi 3 roky. První návštěva byla zdarma…vše prohledne a provede rentgen…řekne co kde je špatně. Pak se můžete rozhodnout zda k němu chcete do péče, ale požaduje kurz dentální hygieny (cca 3 návštěvy dohromady za 1500,–Kč).
Na preventivkách jsem nic neplatila a ani děti. Jednou mi zachraňoval zub (velký kaz pod starou plombou) a to jsem platila cca 1600 Kč. Bylo to drahé, ale zub je jako nový
.
Levného zubaře asi neseženete, leda nějakého důchodce, který dělá „na pojišťovnu“, což už neodpovídá dnešni době, zkuste tady: nadporubkou.cz. Nová ordinace, snad jeste berou… Nebo havanskadent.cz
Je mi jasné, že zubaře zadarmo v dnešní době nenajdu. Ale potřebuji alespoň s normálními cenami. Z důvodu stěhování jsem před dvěma lety odešla od své zubařky do Poruby. U mé zubařky zuby vždy v pořádku, dlouho mi nic nedělala krom malého čiětění. Ale přišla jsem do Poruby a prý asi 6 kazů (údajně byly už dlouho). Z důvodu těhotenství s tím prý nemohli nic dělat a když jsem přišla poté, prý kvůli kojení další 2 kazy navíc.
Nechápu, kde se toho tolik vzalo, když poctivě chodím na prohlídky a o zuby pečuji, ale asi se stalo. Jen s takovou bych za zuby nechala celý rodičák, což už je dost velký zásah do financí.
Proto to řešim.
@claireg rozumím, jen nevím, proč Vás v těhotenství neošetřili? jinak máte sz
@velbloudice Byli mi řečeno, že se v těhotenství nesmí plombovat. Tak mě jen zkontrolovali a řekli že to necháme po porodu. Bylo to mé první těhu, tak nevím, jestli je to běžný postup.
Ahoj, Jak vybíráte zubního lékaře? Jak poznáte že dělá dobrou práci. Pacienti to asi jiště nepoznání, tedy já ne. A jak je to cenou za to co dělá zubař a co dělá laboratoř? Ostrava - Poruba - Dostal jsem účet na kusu papírů s cenou 7500 KČ a s nápisem za zubní ošetření. Potom jsem pátral a zjistil že to vyrobila nějaká laboratoř. Volal jsem tam a cena od nich byla 600 korun. Práce lékaře byla cca 2X 15 minut, tz, lékař shrábnul 6900 za maximálně 40 minut na křesle a použitím dvou vrtáčků? Udělal jsem si výpis od pojišťovny a tam si stáhnul ještě 1200 korun. hm… TZ 6900 plus 1200, neni to bájo. ![]()
Tak my taky chodíme do Dentální Detail a je to tam super i o přístupu a ovšem a ceny nejsou vůbec vysoké a pro děti stvořené jsou tak hodni ![]()
@Sem_tam_nejde zubař by Vám měl říct před zákrokem kolik budete platit a za co… Co Vám dělal?