Zubař Ostrava Poruba

101
27.11.17 17:26

Zubař Ostrava Poruba

Ahoj
moc prosím, nemáte tip na zubaře v Porubě, který by mohl vzít mě, příp. i dcerku? Ideálně nějaký, kde se neplatí majlant za každý zákrok. Děkuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
27.11.17 17:42

@claireg v ově spíš nenajdeš - a pro malé dítě? hledala jsem 2 roky.. nakonec Dental Detail (na Hradbách 18) podmínkou přijetí dítěte je to, že se registruješ Ty. Děti neplatí, jsou tam zlatí. Ale jinak už se platí všude, zubaře, kde neplatíš, nenajdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
27.11.17 18:05

@claireg Je scifi zaměřovat se jen na jednu část města. Já jsem z Centra a dojíždím do Staré Bělé a to jsem sehnala zubaře přes známosti, normálně je fakt problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
27.11.17 18:13

@baracudas Přesně tak. Situace je bohužel taková, že ti, kdo hledají zubaře, se nezaměřují jen na jeden obvod, ale celé město i kraj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
27.11.17 18:59

No, já teda v Porubě sehnala, ale bohužel jsou to služby nic moc a ještě za to platit šílené sumy fakt nechci. Tak zkouším. Samozřejmě když neseženu, budu hledání rozšiřovat, ale tak za pokus i v Porubě myslím nic nedám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
27.11.17 19:03

Chodím zde a nové pacienty ještě nedávno bral.
https://www.znamylekar.cz/…ubar/ostrava
Souhlasím s hodnocením, že je dražší, ale zase nic nebolí a pracuje precizně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
27.11.17 19:15
Co znamená, prosím, dražší? :) Děkuji
@Delta píše:
Chodím zde a nové pacienty ještě nedávno bral.
https://www.znamylekar.cz/…ubar/ostrava
Souhlasím s hodnocením, že je dražší, ale zase nic nebolí a pracuje precizně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
27.11.17 19:36

@claireg
Chodím k němu asi 3 roky. První návštěva byla zdarma…vše prohledne a provede rentgen…řekne co kde je špatně. Pak se můžete rozhodnout zda k němu chcete do péče, ale požaduje kurz dentální hygieny (cca 3 návštěvy dohromady za 1500,–Kč).
Na preventivkách jsem nic neplatila a ani děti. Jednou mi zachraňoval zub (velký kaz pod starou plombou) a to jsem platila cca 1600 Kč. Bylo to drahé, ale zub je jako nový :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
27.11.17 20:06

Levného zubaře asi neseženete, leda nějakého důchodce, který dělá „na pojišťovnu“, což už neodpovídá dnešni době, zkuste tady: nadporubkou.cz. Nová ordinace, snad jeste berou… Nebo havanskadent.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
28.11.17 19:22

Je mi jasné, že zubaře zadarmo v dnešní době nenajdu. Ale potřebuji alespoň s normálními cenami. Z důvodu stěhování jsem před dvěma lety odešla od své zubařky do Poruby. U mé zubařky zuby vždy v pořádku, dlouho mi nic nedělala krom malého čiětění. Ale přišla jsem do Poruby a prý asi 6 kazů (údajně byly už dlouho). Z důvodu těhotenství s tím prý nemohli nic dělat a když jsem přišla poté, prý kvůli kojení další 2 kazy navíc.

Nechápu, kde se toho tolik vzalo, když poctivě chodím na prohlídky a o zuby pečuji, ale asi se stalo. Jen s takovou bych za zuby nechala celý rodičák, což už je dost velký zásah do financí. :( Proto to řešim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
28.11.17 19:58

@claireg rozumím, jen nevím, proč Vás v těhotenství neošetřili? jinak máte sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
28.11.17 20:02

@velbloudice Byli mi řečeno, že se v těhotenství nesmí plombovat. Tak mě jen zkontrolovali a řekli že to necháme po porodu. Bylo to mé první těhu, tak nevím, jestli je to běžný postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.18 13:00

Ahoj, Jak vybíráte zubního lékaře? Jak poznáte že dělá dobrou práci. Pacienti to asi jiště nepoznání, tedy já ne. A jak je to cenou za to co dělá zubař a co dělá laboratoř? Ostrava - Poruba - Dostal jsem účet na kusu papírů s cenou 7500 KČ a s nápisem za zubní ošetření. Potom jsem pátral a zjistil že to vyrobila nějaká laboratoř. Volal jsem tam a cena od nich byla 600 korun. Práce lékaře byla cca 2X 15 minut, tz, lékař shrábnul 6900 za maximálně 40 minut na křesle a použitím dvou vrtáčků? Udělal jsem si výpis od pojišťovny a tam si stáhnul ještě 1200 korun. hm… TZ 6900 plus 1200, neni to bájo. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
6.3.18 14:19

Tak my taky chodíme do Dentální Detail a je to tam super i o přístupu a ovšem a ceny nejsou vůbec vysoké a pro děti stvořené jsou tak hodni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.3.18 18:38

@Sem_tam_nejde zubař by Vám měl říct před zákrokem kolik budete platit a za co… Co Vám dělal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.