Zubař Praha - jsem zoufalá

4.11.24 22:42

Zubař Praha - jsem zoufalá

Ahoj maminky,

obracím se na vás s prosbou o pomoc, jsem už opravdu zoufalá. Potřebovala bych najít v Praze zubaře, který by mě vzal do péče. Moje situace je dost kritická - vylomil se mi kompletně celý zub, který mi předtím opravovali na jedné drahé klinice. Bohužel jejich práce nevydržela a teď potřebuji kompletní renovaci chrupu. I další výsledky jejich práce se nepovedly.

Nejhorší je, že mě teď nechtějí vzít akutně, mám čekat na termín. Špatně se mi kouše a mám strach, že se kvůli chybějící opoře mohou poškodit i dva okolní zuby. Připadám si hrozně - je to vidět a cítím se jako bezzubá stařena. Nechci takhle chodit, je to pro mě ponižující a navíc mám velký strach, aby se mi nezničily i další zuby.

Pro kontext - jsem vdova s dětmi, mám běžný tabulkový plat, takže nemůžu platit horentní sumy. Ale určitě jsem ochotná si připlatit, pokud to nebude nějaká i na Prahu přemrštěná částka. Hlavně potřebuji někoho spolehlivého, kdo odvede kvalitní práci. Dojedu i někam za Prahu.

Budu vděčná za jakýkoliv tip na zubaře, který bere nové pacienty. Jde mi o čas, každý den se bojím, co bude se zuby. Užila jsem si už spoustu bolesti a stresu.

Děkuji mockrát za pomoc! 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2902
4.11.24 23:35

Prosím tě, teď jsme měly " babinec" a říkaly ženské, že prý je nový zubař, co přijímá pacienty, na Praze 14. Je to ale UA. Pokud vím, tak by to mělo být v Osické ulici. Ale prý ordinuje na více místech, to znamená, že tam bude asi sporadicky, jen v určitých dnech. Asi by bylo nejlepší podívat se na internet, jestli tam má číslo. Před ním tam ordinovala nějaká Pospíšilová ( nebo tak nějak, ta už tam není). No, vzhledem k tomu, jaká je situace se zubaři všeobecně, stojí i tato informace typu jedna paní povídala, za prověření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.11.24 01:58

Laila clinic na I. P. Pavlova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
5.11.24 08:00

@sabrinafromprague dala jsem si do googlu „zubar praha prijima nove pacienty“ a vyskakuji mi tam kliniky. Nebude to samozřejmě levné, ale to už se ty podivej na ceniky a řekni si, co je pro tebe ještě v možnostech. Osobní zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
5.11.24 14:09

My chodíme do mediclever, manželovi tam zachránili uštípnutý praskly zub - stalo ho to tedy 8000. Jinak my tam chodíme vesměs jen na preventivku. Me ošetřili před dovolenou na rychlovku vypadnutou plombu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
5.11.24 14:12

Dent Medico - Karlín a pobočka na Hl. nádraží. Trochu dražší klinika, ale po tom co mi,,sprasili" kompletně zuby u levného zubaře, je to vlastně ta nejlevnější možnost. Zuby nebolí a to je pro mě hlavní. Zkus, za optání nic nedáš. Jedou normálně na pojišťovnu, preventivku mám já i dítě vždy zdarma. Jako i případné reklamace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.11.24 08:47

V Praze je teď opravdu náročné najít zubaře, který bere nové pacienty, ale doporučuji zkusit zubní kliniky, které mají urgentní nebo pohotovostní péči, jako třeba Fakultní nemocnice na Karlově. Také se osvědčilo sledovat skupiny na Facebooku, kde maminky často sdílí aktuální zkušenosti a kontakty na zubaře, kteří ještě berou nové pacienty. Pokud bys byla ochotná dojet za Prahu, doporučuji hledat v menších městech kolem, kde může být snazší získat termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
6.11.24 08:55

Dent Medico -jsou tedy asi dražší, ale zase jejich péče a práce za me super. Kolik by jsi platil za zub se musíš podívat do ceníku. Ale myslím si, že volný termín najdou. Preventivní a vstupní budeš mít zadarmo. Po mě tedy za velký kaz chtěli 5ooo, za kanálky asi 8000, ale zase to to fakt byla dobrá práce a úžasný zubař.

• Citovat
  • Upravit
5638
6.11.24 10:07

Vytáhni si seznam zubařů ze stránek české stomatologické komory a googli a obvolávej.
Já takto natrefila na Primadental a zrovna tam měli kapacitu pro nové pacienty, tak mě byli schopní zaregistrovat. Hledala jsem zubaře po ulomení zubu a návštěvě pohotovosti v první covidové vlně, kdy bylo všechno zavřené a nebyly pomůcky, takže lahůdka, ale sehnala jsem. Nejdřív mě tedy vzali na to jednorázové ošetření, které jsem nutně potřebovala a pak když dělali revizi pacientů, tak byli schopní mě zaregistrovat do stálé péče a jsem tam tedy maximálně spokojená.
Rozhodně se mi tedy vyplatilo nedat jenom na stránky, nebo „jedna paní povídala“ ale prostě ty kliniky obvolat a doptat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
6.11.24 10:18

Ja doporucuju kliniky radeji vynechat, stejne tam jsou casto zacinajici zubari, co to tolik nemusí umět nebo platis hodne penez a jeste to same casto nauctuji pojistovne…zubar, co jede sam na sebe a ma ucnovske obdobi za sebou je lepsi volba, kdyz uz to platis. Mudr. Ruzicka, Mudr Řízek jsou fajn z me zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24732
6.11.24 16:37

Zkus se obrátit na ZP. Ale v úspěch raději moc nedoufej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.