Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, sháním akutně pro dcerku zubaře, odlomil se jí kus stoličky, zoubek nebolí, ale měla tam kaz, tak to určitě chce zadělat. V okolí nikdo nepřibírá, takže budeme muset někam dojet, nejlépe Chrudim, nebo Pardubice. Nevíte o nějakém, který nabírá a umí to s dětmi a aby nebral nějaké šílené sumy? Malé je pět roků a ještě u zubaře nebyla
Tak nevím jak bude reagovat.
@Talosia píše:
Ahoj holky, sháním akutně pro dcerku zubaře, odlomil se jí kus stoličky, zoubek nebolí, ale měla tam kaz, tak to určitě chce zadělat. V okolí nikdo nepřibírá, takže budeme muset někam dojet, nejlépe Chrudim, nebo Pardubice. Nevíte o nějakém, který nabírá a umí to s dětmi a aby nebral nějaké šílené sumy? Malé je pět roků a ještě u zubaře nebylaTak nevím jak bude reagovat.
Zrovna nedávno se někdo ptal, tak možná v Trhové Kamenici a nebo prý Dentpra v Pardubicích, ale nevím kolik berou.. každopádně proč jste ještě nebyli u zubaře? Já chodím s dětmi už od roka..a vzal mi je zubař, ke kterému chodím já osobně. Váš zubař vám ji nevezme??
@Meggiska bohužel nevezme zkoušela jsem ji protlačit už několikrát, ale už půjde do důchodu a to samé ostatní tři zubaři v našem městě a v okolí nás také nikdo nevzal
je to tu marný.
Kamarádka jezdí do Pardubic na nějakou zubní kliniku k vlakovýmu nádraží. Vzali je tam všechny…
Chrudimsko a Pardubicko neberou nikde. Známá odtamtud dojíždí do Prahy, tam ještě zubaři berou.
do pěti let nebyla u zubaře???
Melas ji přihlásit kdekoli i daleko a pořád shánět něco blíž, hlavně, aby byla registrována a měla 2× ročně prohlídku!!!
@Talosia sháněla jsem zubaře pro malou v lednu. Jediné kde nás vzali byla dentpra. Paní doktorka velmi milá a na malou hrozně příjemná a hodna. Bylo nám řečeno, že mají smlouvu s pojišťovnou ( my jsme u VZP). Třeba ještě berou