Zubař v Ostravě, který přijímá pacienty

Zuzik94
21.5.18 19:13

Zubař v Ostravě, kteří přijímají pacienty

Ahoj,

prosím, hledám zubaře v Ostravě, který přijímá nové pacienty, a nechce za plombu 1000+… Už jsem fakt bezradná, nikde prostě neberou!!! :cert: Bohužel moje stará paní doktorka odešla do důchodu a od té doby nemůžu nikoho sehnat. Pomalu mě začínají bolet zuby z toho :mrgreen: :nevim: Děkuji za každou radu. Může být z kterékoliv části Ostravy, to mi je jedno :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3477
21.5.18 19:29

Darja Gkushko na poliklinicr v Hrabuvce. A jje skvela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzik94
21.5.18 19:32

@murry Děkuji, hned zítra si tam zkusím cinknout :-)

• Citovat
  • Upravit
3477
21.5.18 19:44

Ale uppzornuju ze plomba uz stoji litr skoro vsude i u ni… ta bila urcite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzik94
21.5.18 20:02

@murry jo to jsem slyšela že už to tak stojí všude..zlata moje paní doktorka, u ni jsem nikdy neplatila nic, bílou plombu nepotřebuju.. jen je otázka jestli ta ‚šedá‘ pořád ještě existuje a používá se :think:

• Citovat
  • Upravit
3477
21.5.18 21:07
@Zuzik94 píše:
@murry jo to jsem slyšela že už to tak stojí všude..zlata moje paní doktorka, u ni jsem nikdy neplatila nic, bílou plombu nepotřebuju.. jen je otázka jestli ta ‚šedá‘ pořád ještě existuje a používá se :think:

tak to nevim…tu bych si v zivote nenechala dat pac amalgan za deset let zpusobi takovou neplechu jako nemocna stitna zlaza.. ale urcite se s ni da domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzik94
22.5.18 16:03

@murry tak jsem tam volala a bohužel už nepřijímaji :,( jen rodinné členy stávajících pacientů :pocitac: tak nic no, hledám dál :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4213
22.5.18 16:22

@Zuzik94 Zkus zavolat na svou zdravotní pojišťovnu a poptat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzik94
23.5.18 16:25

@renduli tam mi řekli, že mají seznam smluvních lékařů na internetových stránkách, že mi víc poradit neumí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
378
24.5.18 20:51

No, nechci byt nějak zlá, ale „levný“ zubař v dnešní době už skoro neexistuje a upřímně, ani nebude. 1000,– je za bílou plombu normální cena… malá rada: jděte na dent.cz a vyjeďte si seznam zubařů z Ovy a postupně obvolávejte, někdo určitě brát bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.6.18 17:13

@Zuzik94 tak co, našla jste nekoho:)? Bere repredent.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.8.18 14:07

Zdravím dámy, také sháním nového zubaře, jsem sice z Karviné, ale tady je všechno full nebo recenze tak špatné, že radši ani nezkouším. Hledám teď někoho v Ostravě. Na repredent jsem volala, ti sice přijímají ale volný termín teprv v březnu 2019 a já mam v zubu vložku z pohotovosti, kterou potřebuju opravit. :(( Klidně i připlatím, jsem zvyklá od předchozího zubaře než se odstěhoval. Kdybyste náhodou věděli, tak budu moc ráda, za jakýkoliv kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty