Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ale uppzornuju ze plomba uz stoji litr skoro vsude i u ni… ta bila urcite ![]()
@murry jo to jsem slyšela že už to tak stojí všude..zlata moje paní doktorka, u ni jsem nikdy neplatila nic, bílou plombu nepotřebuju.. jen je otázka jestli ta ‚šedá‘ pořád ještě existuje a používá se ![]()
@Zuzik94 píše:
@murry jo to jsem slyšela že už to tak stojí všude..zlata moje paní doktorka, u ni jsem nikdy neplatila nic, bílou plombu nepotřebuju.. jen je otázka jestli ta ‚šedá‘ pořád ještě existuje a používá se
tak to nevim…tu bych si v zivote nenechala dat pac amalgan za deset let zpusobi takovou neplechu jako nemocna stitna zlaza.. ale urcite se s ni da domluvit.
@murry tak jsem tam volala a bohužel už nepřijímaji
jen rodinné členy stávajících pacientů
tak nic no, hledám dál ![]()
@Zuzik94 Zkus zavolat na svou zdravotní pojišťovnu a poptat se.
@renduli tam mi řekli, že mají seznam smluvních lékařů na internetových stránkách, že mi víc poradit neumí ![]()
No, nechci byt nějak zlá, ale „levný“ zubař v dnešní době už skoro neexistuje a upřímně, ani nebude. 1000,– je za bílou plombu normální cena… malá rada: jděte na dent.cz a vyjeďte si seznam zubařů z Ovy a postupně obvolávejte, někdo určitě brát bude.
Zdravím dámy, také sháním nového zubaře, jsem sice z Karviné, ale tady je všechno full nebo recenze tak špatné, že radši ani nezkouším. Hledám teď někoho v Ostravě. Na repredent jsem volala, ti sice přijímají ale volný termín teprv v březnu 2019 a já mam v zubu vložku z pohotovosti, kterou potřebuju opravit.
Klidně i připlatím, jsem zvyklá od předchozího zubaře než se odstěhoval. Kdybyste náhodou věděli, tak budu moc ráda, za jakýkoliv kontakt.
Ahoj,
prosím, hledám zubaře v Ostravě, který přijímá nové pacienty, a nechce za plombu 1000+… Už jsem fakt bezradná, nikde prostě neberou!!!
Bohužel moje stará paní doktorka odešla do důchodu a od té doby nemůžu nikoho sehnat. Pomalu mě začínají bolet zuby z toho
Děkuji za každou radu. Může být z kterékoliv části Ostravy, to mi je jedno