Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda, posila se vypis z karty postou? Ptal se Pediatr na zamestnani rodicu? ( to nesouvisi se zmenou
. Diky
@Solni posila se uz elektronicky. Stary pediatr to posle novymu. Novymu jenom reknes jeho jmeno, on si to najde a vše mu pošle. Ne pediatr se na zaměstnání nepta
proc?
Měnila jsem holkám pediatra asi před půl rokem, sestře jsem pouze nahlásila jméno lékařky od které odcházíme a zařídila si to sama. Možná to ještě bylo písemná forma.
Jestli se ptala na zaměstnání si nevybavuju, ale myslím, že ne.
Na zaměstnání rodičů se pediatrička nikdy nezeptala. Ani ve škole to vědět nechtějí.
Měnila jsem nejen pediatra, ale i jiné lékaře. Někdo poslal elektronicky, někdo poštou. Pediatrička mi dokonce vrazila složku do ruky v zapečetěné obálce, ať si odnesu sama. Na zaměstnání se mě nikdo neptal, to chtějí vědět jen mí doktoři, na zdravotní stav dítěte to vliv nemá (na můj jo).
Zaměstnání - ano, u prvního dítěte, pak opisovali. Pokud i při změně to netuším, asi ne.
Jinak co se týká předání zdr. záznamu, myslím že je to lékař od lékaře.
Pediatr si žádal sám, ale třeba u jiných pediatrů si kartu měli donést sami.
Po mně praktik chtěl donést kartu a původní lékař chtěl, aby si o ni zažádal ten nový lékař, tak to tedy musel udělat on. Přitom k tomu původnímu jsme ji donesla osobně.
Ahoj holky nový pediatr si vyžádá kartu od toho předešlého sám? To si posílají poštou? Lenka
Od nového pediatra přijde ke starému pediatrovi žádost o převod zdravotnické dokumentace, ti na to mají 30 dnů, kartu by neměli posílat, buď se dělá výpis, nebo se tiskne celá dokumentace z PC. Posílá se poštou, úplně normálně…
@Anonymní píše:
Ahoj holky nový pediatr si vyžádá kartu od toho předešlého sám? To si posílají poštou? Lenka
u nás si kartu vyžádala kartu nová dr sama,stará poslala poštou, u kardia jsem si došla sama pro kartu a donesla nové.
U nás si požádala nová dr. telefonicky a do měsíce celá karta přišla poštou.