Zubní korunka z Adora

184
8.1.14 21:45

Zubní korunka z Adora

Hezký večer, jdu se zkusit zeptat, jestli je tu někdo se zkušeností s korunkou z kompozitu „Adoro“(anebo zubní technik :) ) Měla by to být vylepšená pryskyřice, zajímalo by mně teda jestli déle vydrží.. Děkuju vřele za případné reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
167
6.10.15 23:44

@Yuzi taky by mně to teď zajímalo :think: vím jen, že je kvalitativně lepší než pryskyřice, ale méně než keramika…nemám bohužel v okolí nikoho kdo by poskytl informaci o spokojenosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.19 01:30

Adoro korunka

Ahoj, mám ji již 3 roky a je bezvadná fakt dobrá volba kámoš má metalokeramiku kámoška keramiku, další pryskyřici a nejvíce problémů má ten z metalokeramikou, ale má alergií na kovy takže musí do keramiky a já jsem si říkal na celokeramickou nemám pryskyřice trochu mění barvu a metalokeramika mi vzhledově přišla horší jako Adoro a i nová pryskyřice, tak jsem si řekl, že to vzhledem k ceně a vzhledu vzorníku (líbil se mi více tvarově i barevně než ostatní), to zkusim. Bal jsem se, že trochu ztmavne a schválně jsem si dal nejsvětější odstín ze vzorníku. Barva i povrch jsou úplně stejné a vypadá jako na začátku, takže od té doby používám bělící pudry a pasty abych to měl stejný s ostatními zuby hehehe. Je trochu hladší než ostatní zuby, ale vůbec jí nevnímám. Nemám vyzkoušeno, jestli by změnila barvu při nedodržování ústní hygieny, ale myslím že je stabilní i tak, ;) max. by byl na ní plak. Hehe takže směle do toho ideální kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.