Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@KacziinaZ děkuju moc. Určitě ho pořídim.
no v pátek uvidim ještě co mi řekne dr, ale otom kartáčku už jsem taky slyšela. Jen co dorazí příteli výplata, tak ho koupím.
Já to kupovala v prodejně Profimed - mám ji hned u baráku. Je to taková specializovaná prodejna na dentální věcičky, zatím mi tam vždycky moc dobře poradili. Ale myslím, že dostupné to bude i jinde. Takže já se tam šla hlavně poradit co a jak, protože jsem sama nevěděla ![]()
@KacziinaZ koukala jsem na net a maj ho i na lekarna.cz a dokonce o 15 Kč levnější, ten samej. Takže v lékarně ho určitě někde pořídim. Podle mě o budou mít i ve větší drogerii. ![]()
@mejdylko můj prcek na tom byl podobně-v 5 měsících 6 zubů
první se začaly klubat ve 2,5 měs a pak to šlo každý měsíc dva zuby, už jsem si myslela, že do roka bude mít komplet mléčný chrup
naštěstí se to zaseklo v půlroce na 8 zubech, teď je mu 8 měsíců a zatím máme klid
@Ang_BK tak jsem moc ráda, že to má někdo podobně.
jsem na něj zvědavá. Zatim jen překvapuje.
Synovy vyrostli na pocatku 5 mesice 2 spodni jednicky a pak 4 mesice jsme cekali na horni.
@mejdylko Mu rostou jak houby po dešti
moje malá měla na začátku pátého měsíce dva zoubky. Teď jí je necelých 14 měsíců a má zubů 12 ![]()
Super holky děkuju. No je vidět, že každé mimi je jiné. A na nějaké tabulky se fakt nedá koukat. Ne že bych ho nějak pozorovala, ale tohle mě přesvědčilo ještě víc. ![]()
Prvni mel zub nekdy snad v 9m, uz se presne nepmatuju, druhymu vyrostl prvni zub az nekdy tesne pred prvnima narozeninama a treti me ted ponekud vysokoval, kdyz jsem nasla prvni zoubek na velikonoce ![]()
A co me teda jeste vic desi, ze v miste, kde jednou v budoucnu bude mit ctyrky, tak to ma desne vyboulene ![]()
Ma troch prujem, trochu obcas zvysenou teplotu, rve si ruce do pusy a jeci jak Viktorka u splavu… Uz jsme koupili calgel, dostal dvakrat nurofen cipek a noce jsou obcas dost krusny.
@Gladys tvůj třetí je jen o 4 dny mladší jak náš Alex
tak ať to Tomáška brzy přejde, kamarádka si takhle s prďouskem taky užívá. Noci nespí, pláče a zub pořád nic.
Malé bude 8 měsíců a zatim tam nic není. A to jsem si myslela už když ji byly 4 měsíce, že jí rostou zoubky
.. ale teď už na tom nejspíš něco bude, protože je dost nervózní a večer se hodně budí a má i průjem. Nemůžu se dočkat až bude mít ty spodní a vypadat jak králíček
![]()
Zdravím, nevím si rady mala už 3den je mrzuta, ale hlavne než se napapa tak u flašky tak 5min breči, ale pak jí vymlaskne jako nic, čajik je bez breku, cucá si ručičky jak blazen, v noci spinka krasně a po O taky. Jen u toho jídla je to zvlaštní? Mužou to bejt zoubky?? mame 4mesice a týden. Nema teploty, zarudlej krček to ma vše ok. diky za odpověd
@klíštatko já bych řekla že spíš ne. Třeba nemám pravdu. Ale jak jsem napsala příspěvek před tebou, tak sem si to u malé myslela taky už ve čtyřech měsících. Byla mrzutá, slintala a do pusinky si cpala furt ruce.. Mě malá u flašky taky dost řádila, kolikrát i teď se vzteká.. No uvidíš, třeba máš pravdu a já tu jen chytračím ![]()
A čim to bylo? mě jen děsí že se chova jinak, uvidíme co se vyklube
díky