Levný a dobrý zubař Praha

7257
12.4.13 12:57

Levný a dobrý zubař Praha

Ahoj,
nemůžete někdo doporučit dobrého zubaře v Praze, který ještě bere nové pacienty a jede na pojišťovnu? Děkuji moc, moje zubařka šla na MD, objednala jsem se tedy jinde a tam chtěli za bílou plombu od 900 do 3000 tis! Jednání nepříjemné, takže jsem se tam ani nezaregistrovala. Máte někdo lepší tip? Budu moc vděčná. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
marienela
12.4.13 13:04

Ahoj, hledala jsem celkem dlouho a mám pocit, že v Praze levného a dobrého zubaře nenajdeš. Ty ceny, co uvádíš, jsou standard a chtějí je (dle mých zkušeností) všude. A to nejen za bílé plomby. Zda spolupracují s pojišťovnou, nebo ne, na to nemá vliv. Já jsem nakonec našla dobrého zubaře za tyto ceny a byla jsem ráda, že jsem ráda, a teď bohužel zemřel. Takže taky hledám…

• Citovat
  • Upravit
17565
12.4.13 14:03

Dobrý zubař si prostě nechá zaplatit :nevim: např. Dentmedico na Křižíkově má smlouvy s pojišťovnami a nové pacienty berou, jednání i prostředí perfektní. Ale pojišťovnou budeš mít proplaceny preventivní prohlídky a něco málo výkonů, ale drtivou většinu si stejně budeš muset zaplatit, protože např. bílá plomba už je nadstandart, takže není hrazena pojišťovnou. Navíc jsou různé materiály atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
5.3.14 13:49

Obnovuji diskusi. Opravdu se v cele Praze a okoli nenajde nikdo kdo plati malo nebo pokud mozno vubec? Nedavno jsem u zubare platila 8000 jenom za vycisteni kanalku a dostavbu zubu, korunka me jeste ceka. Vyplne neresim, ale rada bych nasla nekoho schopneho a levnejsiho :? Znate nejakeho levneho zubare?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.3.14 13:56

@Katy86 když ono záleží, co od doktora čekáš. Já jsem se svou zubařkou spokojená, ale zatím jsem měla jen bílou plombu, kdy mi musela vyplnit celý zub, čistila mi u toho kanálky, trhala nervy, no a nechala jsem tam 400,–Kč.
Jen je otázka, jestli ti „levní“ doktoři ještě někoho berou nebo mají plnou ordinaci :)

EDIT: Pro časté kontaktování SZ připomínám svůj příspěvek níže, že moje dr už nebere, má stop stav…

Příspěvek upraven 28.04.16 v 19:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
5.3.14 14:03

@Lucyen87 tak to je uzasny :) cekam od doktora aby mi nezruinoval penezenku, nepotrebuju zadny „uzasny“ materialy :? levni doktori nejspise neberou, ale za zkousku nic nedam :palec: mohla bys mi kdyztak poslat kontakt do SZ? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.3.14 14:07

@Katy86 ok, máš to tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
5.3.14 14:11

@Lucyen87 Dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.14 12:43

@Katy86 já chodím k jedné na Praze 5, Mudr. Marie Horká, a platím většinou jen poplatek 30Kč za ošetření, akorát občas za lepší plombu jsem připlácela pár korun, ona totiž ty nejlevnější- zdarma nedělá. Jinak bezproblémů, ani objednací lhůty nejsou nijak drastické. Ale zase nemá supermoderní ordinaci a hodně o ní lidé říkají, že se snaží být bezbolestná.

• Citovat
  • Upravit
5667
6.3.14 15:50
@Anonymní píše:
@Katy86 já chodím k jedné na Praze 5, Mudr. Marie Horká, a platím většinou jen poplatek 30Kč za ošetření, akorát občas za lepší plombu jsem připlácela pár korun, ona totiž ty nejlevnější- zdarma nedělá. Jinak bezproblémů, ani objednací lhůty nejsou nijak drastické. Ale zase nemá supermoderní ordinaci a hodně o ní lidé říkají, že se snaží být bezbolestná.

to zni taky dobre, dekuji ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.4.15 20:43

Děvčata, moje už nebere nové pacienty, ale na P3 je nějaká další zubařka, která taky nebude drahá. Byla jsem tam teda jen na dentální hygieně, ale zmínila se mi o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.10.15 13:39

levni zubar

Dobry den cetla jsem od vas ze mate dobreho zubare a jestli by bylo mozne dostat od vas na nej kontakt mam 4 deti tak hledam nekoho u koho nenecham za prvni navstevu 4000.Dekuji Volenikova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.10.15 13:40

zubarka praha 3

Dobry den mohla bych vas poprosit o kontakt na zubarku na Praze jak jste se zde zminovala dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
25.10.15 22:13

@mamca1980 dobrý den, asi to byl dotaz na mě (bez označení jména se mi zpráva tak rychle nezobrazí :) ), jedná se o spol. zubař , tak to zkuste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.7.16 21:32
Ahoj, myslis ze paní doktorka přijímá? Rada bych ji vyzkoušela. Neni dráha? @Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.