Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj,
nemůžete někdo doporučit dobrého zubaře v Praze, který ještě bere nové pacienty a jede na pojišťovnu? Děkuji moc, moje zubařka šla na MD, objednala jsem se tedy jinde a tam chtěli za bílou plombu od 900 do 3000 tis! Jednání nepříjemné, takže jsem se tam ani nezaregistrovala. Máte někdo lepší tip? Budu moc vděčná. Díky!
Ahoj, hledala jsem celkem dlouho a mám pocit, že v Praze levného a dobrého zubaře nenajdeš. Ty ceny, co uvádíš, jsou standard a chtějí je (dle mých zkušeností) všude. A to nejen za bílé plomby. Zda spolupracují s pojišťovnou, nebo ne, na to nemá vliv. Já jsem nakonec našla dobrého zubaře za tyto ceny a byla jsem ráda, že jsem ráda, a teď bohužel zemřel. Takže taky hledám…
Dobrý zubař si prostě nechá zaplatit
např. Dentmedico na Křižíkově má smlouvy s pojišťovnami a nové pacienty berou, jednání i prostředí perfektní. Ale pojišťovnou budeš mít proplaceny preventivní prohlídky a něco málo výkonů, ale drtivou většinu si stejně budeš muset zaplatit, protože např. bílá plomba už je nadstandart, takže není hrazena pojišťovnou. Navíc jsou různé materiály atd…
Obnovuji diskusi. Opravdu se v cele Praze a okoli nenajde nikdo kdo plati malo nebo pokud mozno vubec? Nedavno jsem u zubare platila 8000 jenom za vycisteni kanalku a dostavbu zubu, korunka me jeste ceka. Vyplne neresim, ale rada bych nasla nekoho schopneho a levnejsiho
Znate nejakeho levneho zubare?
@Katy86 když ono záleží, co od doktora čekáš. Já jsem se svou zubařkou spokojená, ale zatím jsem měla jen bílou plombu, kdy mi musela vyplnit celý zub, čistila mi u toho kanálky, trhala nervy, no a nechala jsem tam 400,–Kč.
Jen je otázka, jestli ti „levní“ doktoři ještě někoho berou nebo mají plnou ordinaci ![]()
EDIT: Pro časté kontaktování SZ připomínám svůj příspěvek níže, že moje dr už nebere, má stop stav…
Příspěvek upraven 28.04.16 v 19:45
@Lucyen87 tak to je uzasny
cekam od doktora aby mi nezruinoval penezenku, nepotrebuju zadny „uzasny“ materialy
levni doktori nejspise neberou, ale za zkousku nic nedam
mohla bys mi kdyztak poslat kontakt do SZ? ![]()
@Katy86 já chodím k jedné na Praze 5, Mudr. Marie Horká, a platím většinou jen poplatek 30Kč za ošetření, akorát občas za lepší plombu jsem připlácela pár korun, ona totiž ty nejlevnější- zdarma nedělá. Jinak bezproblémů, ani objednací lhůty nejsou nijak drastické. Ale zase nemá supermoderní ordinaci a hodně o ní lidé říkají, že se snaží být bezbolestná.
@Anonymní píše:
@Katy86 já chodím k jedné na Praze 5, Mudr. Marie Horká, a platím většinou jen poplatek 30Kč za ošetření, akorát občas za lepší plombu jsem připlácela pár korun, ona totiž ty nejlevnější- zdarma nedělá. Jinak bezproblémů, ani objednací lhůty nejsou nijak drastické. Ale zase nemá supermoderní ordinaci a hodně o ní lidé říkají, že se snaží být bezbolestná.
to zni taky dobre, dekuji
![]()
Děvčata, moje už nebere nové pacienty, ale na P3 je nějaká další zubařka, která taky nebude drahá. Byla jsem tam teda jen na dentální hygieně, ale zmínila se mi o tom.
Dobry den cetla jsem od vas ze mate dobreho zubare a jestli by bylo mozne dostat od vas na nej kontakt mam 4 deti tak hledam nekoho u koho nenecham za prvni navstevu 4000.Dekuji Volenikova
Dobry den mohla bych vas poprosit o kontakt na zubarku na Praze jak jste se zde zminovala dekuji
@mamca1980 dobrý den, asi to byl dotaz na mě (bez označení jména se mi zpráva tak rychle nezobrazí
), jedná se o spol. zubař , tak to zkuste ![]()