Osmička zub a elektrický nůž

1808
11.4.13 12:37

osmička zub a elektrický nůž

Ahojte :mavam:,chci se zeptat dneska jsem byla u zubařky s osmičkou dole vlevo, protože mi leze a dáseň mě bolelo, tak dr mi to umrtvila injekci a potom ořezala dáseň elektrickým nožem :roll: to bylo teda hnus jsem se málem poblila jak to smrdělo a kouřilo se z toho 8o pak jsem musela vyfouknout ten dým z pusy :roll: fakt maras, tak se chci zeptat jestli váš zubař to taky používá, pže jsem se s tím ještě nesetkala :think: ted mám strnulou pusu takový tlak jak jsem jí měla dlouho otevřenou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10867
11.4.13 12:57

Elektricky nuz? Strnula pusa je normalni. Jen jsem moc neporozumela, co ze ti vlastne delala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
11.4.13 12:58

Elektricky nuz? Strnula pusa je normalni. Jen jsem moc neporozumela, co ze ti vlastne delala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
11.4.13 13:00

Myslím že jo muj zubař používá něco podobného nikdy jsem tedy neviděla jak to vypadá asi je to i horké ale já přes umrtvení nikdy nic necítíla navíc tím vždy upravoval dásna pokud mi dával čep nebo korunku aby to sedělo jak má na řezání má klasický scalpel jo a nikdy jsem neměla kouř v puse to né i když trochu to čmoudilo to jo a malinko to zavání no to jo ale víc zavání zánět v zubu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
11.4.13 13:12

No oni to dalo do zásuvky nebo do čeho a začla řezat a smrdělo to a čmoudilo :roll: já to viděla dnes poprvé 8o prostě tím ořezala tu dáseň co tam bránila té osmičce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
11.4.13 13:15

No to se dělá tím že je to horké tak zároven ta dásen nekrvácí hned je to zacelené a desinfikované takže anoi zánět se tam nedostane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
11.4.13 13:21

@nemolka aha,tak to jsem nevěděla, a ještě jsem musela držet v ruce takovou kovovou trubičku jak mi to řezala…ted mám kolem té dásně takové bílé, dala mi dren, večer ho mám vytáhnout a dál vyplachovat šalvějí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
11.4.13 13:29

Jojo to taky to nevím proč to je ale ani taky to držím v ruce kam chodíš k dr??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
11.4.13 13:42

@nemolka Já chodím do Hrabůvky na polikliniku k Pflegerová Jitka. A mám teď takový pocit jak kdybych to měla strnulé tu pusu nebo ochablý sval nevím jak to popsat,,,možná z toho že moc nekoušu teď…a ještě to furt bolí, je to normální? to bolí asi to řízlé dásňo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
7.12.13 11:58

Mě to dělal teď v úterý, taky to páchlo a čmoudilo. Dneska je soboto a stále to bolí. Bojím se aby se mi tam neudělal zánět a dr. to nemusel vyškrabávat, letos by to bylo už podruhé :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
18.9.17 14:40

Ahoj, taky jsem na tom byla. Nic jsem v ruce nedržela, dali mě to pod zadek :mrgreen: můžu říct, že jsem se z toho smradu taky malem pozvracela. Dostala jsem prášky na bolest a díky bohu zabraly. Jen už jsem se čtvrtý den pořádně nenajedla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.