Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojte
,chci se zeptat dneska jsem byla u zubařky s osmičkou dole vlevo, protože mi leze a dáseň mě bolelo, tak dr mi to umrtvila injekci a potom ořezala dáseň elektrickým nožem
to bylo teda hnus jsem se málem poblila jak to smrdělo a kouřilo se z toho
pak jsem musela vyfouknout ten dým z pusy
fakt maras, tak se chci zeptat jestli váš zubař to taky používá, pže jsem se s tím ještě nesetkala
ted mám strnulou pusu takový tlak jak jsem jí měla dlouho otevřenou ![]()
Elektricky nuz? Strnula pusa je normalni. Jen jsem moc neporozumela, co ze ti vlastne delala?
Elektricky nuz? Strnula pusa je normalni. Jen jsem moc neporozumela, co ze ti vlastne delala?
Myslím že jo muj zubař používá něco podobného nikdy jsem tedy neviděla jak to vypadá asi je to i horké ale já přes umrtvení nikdy nic necítíla navíc tím vždy upravoval dásna pokud mi dával čep nebo korunku aby to sedělo jak má na řezání má klasický scalpel jo a nikdy jsem neměla kouř v puse to né i když trochu to čmoudilo to jo a malinko to zavání no to jo ale víc zavání zánět v zubu ![]()
No oni to dalo do zásuvky nebo do čeho a začla řezat a smrdělo to a čmoudilo
já to viděla dnes poprvé
prostě tím ořezala tu dáseň co tam bránila té osmičce…
No to se dělá tím že je to horké tak zároven ta dásen nekrvácí hned je to zacelené a desinfikované takže anoi zánět se tam nedostane
@nemolka aha,tak to jsem nevěděla, a ještě jsem musela držet v ruce takovou kovovou trubičku jak mi to řezala…ted mám kolem té dásně takové bílé, dala mi dren, večer ho mám vytáhnout a dál vyplachovat šalvějí
Jojo to taky to nevím proč to je ale ani taky to držím v ruce kam chodíš k dr??
@nemolka Já chodím do Hrabůvky na polikliniku k Pflegerová Jitka. A mám teď takový pocit jak kdybych to měla strnulé tu pusu nebo ochablý sval nevím jak to popsat,,,možná z toho že moc nekoušu teď…a ještě to furt bolí, je to normální? to bolí asi to řízlé dásňo, ne?
Mě to dělal teď v úterý, taky to páchlo a čmoudilo. Dneska je soboto a stále to bolí. Bojím se aby se mi tam neudělal zánět a dr. to nemusel vyškrabávat, letos by to bylo už podruhé ![]()
Ahoj, taky jsem na tom byla. Nic jsem v ruce nedržela, dali mě to pod zadek
můžu říct, že jsem se z toho smradu taky malem pozvracela. Dostala jsem prášky na bolest a díky bohu zabraly. Jen už jsem se čtvrtý den pořádně nenajedla ![]()