Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doporucuji pomoc psychologa, i poradny.. Nevazis si sama sebe, jak si te ma vážit on?… Zkus psychologa, kdyz neco nevis, zeptej se manzela, co po tobe vlastne chce, at nedelas koniny a uc se byt sobestacna.. Takhle muzes manželovi 4× volat, co to vlastne chtel za presny druh toho piva a jogurtu.. Az tohle vyresis v sobe, tak doporucuju manželskou poradnu..ve vztahu musite fungovat spolecne a zaroven i kazdy sam, i kdyz do sebe s manzelem rypeme, ze on je to pro život použitelné zvíře a ja ta krasna na ozdobu, tak ale mame krásně rozhozeno, kdo co umi, ja se komplet vyznam jako ucetni ve financích, on zase vi co se zviraty, auty, kam vyrazit, domacnost mame rozdelenou, nikdy by nemyl nádobí, ale tepovani koberců dela zásadně on zas…
On do poradny nepůjde, ted spolu takrka nemluvíme, kvuli tomu autu.
Já mu tu spis nechci překážet
a přitom vim, že psychicky odejít jentak nedokážu… A kdyz se ho zeptam co chce, odpoví, ja jen vim, ze kdybych nebyl blby nejsem s tebou.,,
Ahoj. Neuzavirej se do svych nejakych myslenek a predstavach o sobe jako neschopne a k nicemu!! Vis kolik zenskych je v nekterych smerech neschonych, nesikovnych…??!
nemusis byt dokonala jako stroj, jsi zenska!!!
jsi maminka vaseho miminka. Zkus takoveto „nepodatatnosti“ proste neresit a zamer se na to, ze manzelovi, dceri a TOBE budes vytvaret krasnou, laskyplnou domacnost. Kde bude veselo, pohodlne a vsem bude fajn i kdyz proste nejsi napr halt zrovna prakticky typ. To je uplne fuk!!!
Samozrejme muzes klidne navstivit psychologa, probrat to s nim. Muze ti to ohromne pomoci se nejak vymotat z tvych pocitu.
@Anonymní píše:
On do poradny nepůjde, ted spolu takrka nemluvíme, kvuli tomu autu.
On s tebou nemluvi kvuli tomu, ze si umylila sedacku a teprve potom ji vyluxovala?? Jezis, vzdyt jde o houno. ![]()
Dle toho, co pises, tak mas nizke sebevedomi prave z toho, jak te ponizuje a kritizuje. Tohle kdyby se stalo u nas, tak manzelovi sdelim, ze to muze udelat sam a predam mu hadr.
A ty kecy o tom, ze je blbej, ze se mnou je, by vypustil z pusy pouze 1×. Vedome te depta a ponizuje. Psycholog ti to urcite vysvetli a snad i pomuze.
@Anonymní píše:
Já mu tu spis nechci překážeta přitom vim, že psychicky odejít jentak nedokážu… A kdyz se ho zeptam co chce, odpoví, ja jen vim, ze kdybych nebyl blby nejsem s tebou.,,
A ty mu pak podekujes, jak je skvelej, ze s tebou i nadale zustava, co?
Je, já myslela, že jsi už dávno odešla, teror koukam pokračuje ![]()
@pikola píše:
Je, já myslela, že jsi už dávno odešla, teror koukam pokračuje
To je zase nejaka opakujici se story??
@Anonymní píše:
Nemám ráda ty uvítací začátky, takže je přeskočím.
Radu uplně nečekám, protože člověk si stejně spousty věcí děla po svém. Žiji v manželství 3 roky, předtím 2 roky partneři. Ze začatku jsem ve vztahu dělala problémy. Nicméně muž se mnou zůstal. Máme 3/4 roční dítě. A doma je to jak na houpačce. Narovinu jsem člověk který je doma a sama, manžel je pracovně vytížený člověk. Chodí pryč ráno v 7, vrací se stejně. Podniká ve velkém a není to lehké. Sem tam pracovni cesty obchodní do ciziny. Já ho bezmezně miluji a vnitřně vím, že dělám opravdu vše s nejlepším svědomím, ale bohužel nechtěně většinu věcí zkazím. Například myji mokrým hadrem sedačky v autě dřív než ho vyluxuji. Manžel i když je v klidu, říká, že kdyby nebyl blbec není se mnou. Což mu i odsouhlasím. A já teď vnitřně řeším co dělat, žiji s člověkem, ktereho mám ráda a pro me je ten nejlepší, ale na druhou stranu vím, že on kdyby nebyl dobrák vykopnul by me a má to tak vnitřně a myslí si, že ho tahám životně dolů.Co by jste dělali vy? Už z toho i nejim, jak me to trápí, cokoli sním, pul jde ven, schodila jsem 6 kg, mam 53 a 183 cm, unavená, jsem, uzavřena do sebe…GR.
Zkus toho psychologa
, myslím, že asi bude problém zbytečně malé sebevědomí. Achjo
Manžel tě rád má, jinak by s tebou nebyl.
@Anonymní píše:
@cilly jo řeším to tu dlouho, aby to paní ci slečna @pikola nemusela psát sama… Jenze tentokrat neřeším a co jak, ale jen me zajima nazor zda by jste byli s člověk, ktery tvrdí, ze je s vami jen protoze je hloupý.
Tak to mi s manželem občas řekneme, ale opravdu víme, že je to nadsázka. ![]()
Anonymní, jakým tonem to řekl a za jaké situace, to kdybych nebyl hloupý tak s tebou nejsem?
Jeeej
to prece nemuzes na nejakem foru udelat jakesi hlasovani, ktera by zustala/nezustala s chlapem ktery ji rekl, ze s ni je jen kuli tomu ze je hloupy.
Kdyz ti napise 10zenskych ze NE nebyly by a 9zenskych ze Ano, tak co
.
Musis se rozhodnout ty sama za sebe a posuzovat vase manzelstvi jako celek!!!
Ne se hloupe zamerit na nejakoi vetu a delat z ni zavery a sceny.
Jsi s nim stastna?? Zabezpeci te??–nebo jestli chces pracovat, podporuje te?? Pomaha ti?? Je k tobe pozorny?? Travite spolu cas?? A milion dalsiho…pro kazdeho je dulezite neco jineho.
co ti na nem vadi?? Co ti vadi na sobe uz jsi tedy napsala…ok…ale na nem??
Možná by mi ten psycholog mohl pomoc…tak strašně bych si prala, aby můj muz byl spokojený…