Manželství - mám zůstat nebo odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.2.16 10:54

:roll: mno taky uz jsem si to rikala, ze se asi dusíme navzájem ale zas on se mnou nikam nepůjde, nemluví se mnou normálně doma natož v poradne, hlavně stejnak to prevrati tak, ze za vse budu moct jenom ja… :roll: nevim mno :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5508
1.3.16 19:02
@Anonymní píše: :roll: mno taky uz jsem si to rikala, ze se asi dusíme navzájem ale zas on se mnou nikam nepůjde, nemluví se mnou normálně doma natož v poradne, hlavně stejnak to prevrati tak, ze za vse budu moct jenom ja… :roll: nevim mno :nevim:

Zkus to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.16 17:57

:( ach jo…tak jsme se s manželem pohádali az tak, ze mi dal facku az jsem spadla na zem :,(

• Citovat
  • Upravit
6638
6.3.16 19:20

Tak se sama sebe zeptej: chci v tom žít? Chci aby v tom vyrustalo moje dite? chci dale s tímto člověkem jit zivotem? Co se musí stát abych odesla? Kam to necham dojit?
Uvedom si, že to v cem zijes ty a tve dite je tvoje zodpovědnost. Ty jsi ta ktera tvoří Váš příběh. Ty jsi ta kdo rozhoduje o tom kde a v jakých podmínkách budes žit. Chápeš? ty se nemusíš nechat ponižovat a bit. Můžeš to začít řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
7.3.16 13:44
@Anonymní píše: :( ach jo…tak jsme se s manželem pohádali az tak, ze mi dal facku az jsem spadla na zem :,(

A přišla jsi na to, proč se to stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.16 16:00

@canaglia protože mel hrozny vztek :( na teda na nej taky křičela ale toto je uz po druhé co se tak stalo

• Citovat
  • Upravit
5508
7.3.16 16:14
@Anonymní píše:
@canaglia protože mel hrozny vztek :( na teda na nej taky křičela ale toto je uz po druhé co se tak stalo

A proč ho provokuješ křičením? Nejde to ovládnout? Pokud vám tohle dělá problém, pak prostě neřešte spory sami a osobně, jste oba nespíš pruďasové, takže zkuste si jít popovídat k psychoterapeutovi nebo k mediátorovi, pokud nebude chtít on, zkus jít k psychoterapeutce sama, aby ses naučila zvládat tohle svoje i jeho jednání. I kdyby se ti nepodařilo uklidnit vztah, bude se ti to hodit do budoucna.
Zkus se naučit tyhle výměny názorů řídit a mít pod kontrolou, jinak se budete za chvíli rvát jak koně. Jde to se to naučit, ale aspoň jeden musí chtít odstranit ze vzájemné komunikace ty spouštěče agrese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
8.3.16 10:51
@Anonymní píše: :( ach jo…tak jsme se s manželem pohádali az tak, ze mi dal facku az jsem spadla na zem :,(

Dal ti facku prvně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
8.3.16 10:57

..aha, už to čtu, po druhé. Tak k tomu, on tě nemá co fackovat i kdyby já nevim co, jsi na něj křičela jako šílenec.. tak se má třeba sebrat a odejít to rozdejchat, ale ne ti dát facku :cert: Holky ti radí dobře s tím psychologem a nejspíš mají pravdu i s tím sebevědomím. Zamakej na sobě ať na něm nejsi tolik závislá, ať ti je prostě fuk, co ti řekně, ať vidí, že tě nerozhází a myslíš si svoje.. Otázka druhá, stojí ti za to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
8.3.16 12:29
@LenďuleB píše: ..aha, už to čtu, po druhé. Tak k tomu, on tě nemá co fackovat i kdyby já nevim co, jsi na něj křičela jako šílenec.. tak se má třeba sebrat a odejít to rozdejchat, ale ne ti dát facku :cert: Holky ti radí dobře s tím psychologem a nejspíš mají pravdu i s tím sebevědomím. Zamakej na sobě ať na něm nejsi tolik závislá, ať ti je prostě fuk, co ti řekně, ať vidí, že tě nerozhází a myslíš si svoje.. Otázka druhá, stojí ti za to?

Ano, dnes je moderní nefungující věci zahazovat, bez ohledu na to, že mají dítě a rozchodem si přivodí velmi mnoho problémů. Já jsem zastánce přístupu nefungující věci opravovat. Takže doporučuju spíš pracovat na té opravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
8.3.16 13:40

@canaglia no to je hezký, spousta žen skončila pod drnem, když omlouvaly toho svého pruďase, vždyť má i světlé chvilky a v jadru je to hodný člověk, jen se neumí ovládat. Neříkám, že je to tak u zakladatelky, myslím si, že u anonymní je to takový extrém, ale že by to mela začít řešit, někde jsem slyšela v rádiu, že dneska se domácí násilí neresi hned rozchodem, že jednoho učí jak si vyventilovat stres a druhého jak předejít krizovkam, že je uci vzajemne komunikaci. Vyzaduje to ale aby oba napli sily, situace kterou tu autorka nastinila je hrozna, násilí se stupňuje, ve hre je dítě. Svuj osud a osud jejich rodiny má zakladatelka ve svych rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
8.3.16 13:57

@canaglia to nemusí být vždy pravda, s těmi problémy, někdy je to naopak. Jinak však já také neříkám, utíkej od něj pryč, nakoukej vlevo a vpravo a běž, pouze se ptám, jestli za to opravdu stojí. Ono musí CHTÍT i on, jinak to půjde horko těžko a někdy chlapovi otevře oči až rozchod - rozvod, bohužel. Nicméně zakladatelce radím, pracovat hlavně sama na sobě, poté možná „problém“ začne ustupovat sám od sebe, nebo bude snažší problém zpracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí