Zůstat nebo odejít z práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Já bych spíš zůstala. Pokud by ti ale víc vyhovovala nějaká administrativní pozice, tak bych se rozhlédla po zdravotnických zařízeních, zda nepotřebují někde sestru na recepci nebo jít dělat sestru do ambulance praktika, endokrinologa, prostě tam, kde sestra vykonává převážně administrativní práci. V ambulancích nebudeš ale nikde mít takový plat jako v nemocnici, zato budeš mít přijatelnou pracovní dobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako někde začínat znovu, když chces deti? Zustan kde jsi. Kdybys šla jinam, co umíš? Jaké jazyky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bych v tuhle chvíli zůstala a přitom se rozhlížela po pozicích v pojišťovnách, pharmafirmách, a ve volném čase si brigádně zkoušela nějaké ty kreativní činnosti mimo obor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do práce jsem celý život chodila pro peníze a ne pro zábavu. Když to tam bylo fajn, bylo to plus a to se mi ve všech čtyřech zaměstnáních za život povedlo. Vřele doporučuji.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Ja bych naopak zmenila praci jeste ted. Ted stavite, penez je treba, prace te nenaplnuje, dite v planu v horizontu 5 let.
Proc nemas na nemocnici se svou povahou? Upresni…
Ale urcite muzes delat na recepci zdrav. zarizeni, studijni sestru, koordinatorku pece, koderku, dokumentacni sestru… moznosti jsou, jen je treba hledat. Zdokonalila bych se zatim v jazycich, psani na PC, pokud to dobre neumis.. hned se ti rozsiri moznosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cirrus fibratus
Při škole jsem brigádně pracovala na oddělení chirurgie a byla jsem hodně ve stresu - jestli jsem vše udělala správně, abych stíhala apod. Myslím, že pracovně se mnou byli spokojeni, ale uvnitř jsem byla pod tlakem. No a ty kolektivy..
sestřičky asi chápou.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Jsem ze zdravotnictvi ![]()
Stale si myslim, ze je treba pozkouset vice moznosti. Ja mam nejlepsi kolektiv na cca 3. svem pracovisti, soucasnem (jiz hezkych par let)
Hodne stesti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: VíceŽenské kolektivy jsou hrozné všude. To neni o oboru. Buď se musíš postupně vypracovat na vyšší pozici, aby na tebe harpie nemohly nebo hledat smíšený kolektiv. Mě přijde, ze mas jeste málo zkušeností a vlastně i málo svých starostí. Ono pak s dětmi, domem apod neřešíš co kdo kde říká. Byt tebou, jeslti opravdu dite chcete az za 5 let, tak ted zkouším ruzne práce. Zdravotnictví bych se nevzdavala, ale v něm zkoušela ruzne pozice apod. V ambulanci stejne asi nemáš žádný profesní rozvoj/postup.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyhle rejpavé komentáře/posměšky mě asi nikdy nepřestanou udivovat. Obzvláště pak od tak zkušené a moudré ženy…
Přehled o financích mám, vše řešíme spolu.