Krevní testy, mám strach...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13010
3.2.21 21:13
@MaKuba píše:
@Kaileee protože prostě moje hlava :lol:
Sorry, ale zkrátka teď nějak neumím myslet na něco jiného a jasný verdikt by mi třeba pomohl se soustředit aspoň na práci.

joooo hlava si bude muset začít zvykat

berte to jako trénink…nadchází doba, kdy budete často vědět kulový a občas dvě

a jistoty??? jooo ty zmizení v nekonečnu jako pára nad hrncem

a plány budou v pytli, a pánbůh se jim zasměje

a vyhlídky budou úúúúplně jiný než jsme si mysleli

ale i přesto to bude hezký a bude to tak dobře 8)

držím palce a kašlete zatím na odběr, všechno má svůj čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
3.2.21 21:13
@MaKuba píše:
@janikema90
Ne, myslím, že pak budu mít strach už do konce života 😅

No tak to kazdopadne 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
3.2.21 21:16
@MaKuba píše:
@Borrealis chápu no :) ale zkrátka mám ráda vše pod vlastní kontrolou :D

no… a ten čas, kdy vše bylo pod vlastní kontrolou, právě končí… 8)

asi je to nějaká etapa, něco co se máte naučit

my se dětem nijak nebránili…a máme mezi nima rozestupy mezi 3 - a 4 lety… a to jsme byli mladí…

8)

kdepak kontrola…člověk neví nic a když si něco naplánuje, všechno je pak jinak…a najednou zjistí že už si nic neplánuje, nic nemá pod kontrolou a že to je nějak…úplně jedno

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
3.2.21 21:16

A co si koupit digitální test? Zkus jeden zítra a druhý za týden. Ten Ti ukáže týdny těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
3.2.21 21:17

@MaKuba odber ti udela asi kazda laborka, jen nahlasis, ze jdes jako samoplatce a co chces odebrat, zaplatis ( cca 300 kc ) a vysledek byva jeste ten den. Ja jsem si vzdycky musela prijit osobne, ale treba to bude fungovat i jinak…
Neboj, hlavu ti tam neutrhnou, podle me jim to bylo uplne jedno, co se komu odebira, proste naberou a neresi, od toho tam jsou :-)
Ale jdi aspon dvakrat, s odstupem, at vidis, ze hcg stoupa jak ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
3.2.21 21:19
@MaKuba píše:
Sorry, ale zkrátka teď nějak neumím myslet na něco jiného a jasný verdikt by mi třeba pomohl se soustředit aspoň na práci.
@MaKuba píše:

To není žádný jasný verdikt, že máš na počátku těhotenství hcg v krvi.
Neřekne to víc než pozitivní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
3.2.21 22:14

Haha, jojo, pocvič si trpělivost, v těhotenství je to vždycky loterie. První těhotenství zamlklý - naučilo mě to pokoře, že pozitivní test ani nic jiného nejsou zárukou, že budu mít doma zdravé dítě. Že něco chce tvoje hlava je sice moc hezký, ale je načase se naučit, že teď už nemáš pod kontrolou nic a nezbývá než věřit a čekat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
4.2.21 02:10

@janikema90 amen pod to bych se podepsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
4.2.21 20:44
@MaKuba píše:
@Borrealis chápu no :) ale zkrátka mám ráda vše pod vlastní kontrolou :D
Nicméně zkusím vydržet než zavolám k doktorce…
Ono po tom roce a tři čtvrtě nejistoty doufání a modlení se, se ten měsíc už asi nepokaká.
Tak díky za odpověď i ostatním a přeji hezký večer.

Muj ty boze… Nic v tehotenstvi neni pod kontrolou nikdy :roll: Pracuji ve zdravotnictvi. Muj gynekolog rika: pozitivni test znamena tehotenstvi, falesne pozitivni moc nebyvaji. Ale test nerekne, zda je tehotenstvi delozni, ani zda je prosperujici.
To, ze pujdes jednou na odber, ti nic neda, protoze musis videt vyvoj hodnoty hcg, tedy aspon 3-4× odbery po 2 dnech. Navic pokud se neco pokazi, ta hodnota neklesa hned. Potvrdi se to a do par dnu ta tvoje “jistota pod kontrolou” bude fuc, protoze se neco klidne muze pokazit nez bys rekla svec, na uplnem zacatku je to bohuzel bezne, proto gynekologove neobjednavaji ihned po pozitivnim testu, leda ze by pacientka chtela na potrat. Zkratka a dobre, nakup si stejne tehotenske testy, testuj z moci obden a uvidis, zda ta druha carka zesiluje. A vyckej na objednani k lekari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí