Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak když na to nemám, tak si to nedělám
ale aspoň pak mají noviny a internet o čem psát, o tom jak chtěl někdo ušetřit a ono to nedopadlo dobře. Určitě bych do sebe nechala řezet nějakého pochybného člověka co za to chce málo peněz
Podle toho jaké chceš a jaké značky. Na splátky dávaj skoro všude.
Ve Zlíně v laser centru nevedou splátky třeba, jinak se to vše řeší přes cetelem atd.
@ohýnek píše:
Tak když na to nemám, tak si to nedělámale aspoň pak mají noviny a internet o čem psát, o tom jak chtěl někdo ušetřit a ono to nedopadlo dobře. Určitě bych do sebe nechala řezet nějakého pochybného člověka co za to chce málo peněz
psss.Ale myslim si to taky ![]()
Nejde mi o to ušetřit u nějakého šarlatána, ale četla jsem na netu diskuzi a paní psala o tom, že si nechala dělat prsa (a nebylo to aniv Brně ani v Praze) a vyšlo ji to na 50tis. Já myslím, že na to mám, ale nedám dohromady 50-70tis., plat mám pěknej, ale nechce se mi čekat.
(
Čekat budeš tak i tak, musíš na mamograf a vyšetření od obvoďáka a za to se taky platí. A je čekací lhůta na to.
Skoro každé centrum zprostředkovává úvěry, podle mě je to teda blbost, zadlužit se pro kozy ![]()
Auto na splátky se dá zabavit když neplatíš, jak se budou zabavovat kozy netuším ![]()
Cjhápu
chtěla jsem si to zkrátit, než našetřím, tak už bych to mohla mít za sebou
bude léto a tak ![]()
Třeba nagory jsou celkem levné a nepraskaj, je gram od gramu, Mcghan jsou už drahší, buď si dáš anatomy nebo kulaté, vše záleží jen na tom.
@Anonymní píše:
Cjhápuchtěla jsem si to zkrátit, než našetřím, tak už bych to mohla mít za sebou
bude léto a tak
nech to na zimu, ať mají čas se zahojit do léta, ono to je minimálně tři měsíce ![]()
@K.Black píše:
nech to na zimu, ať mají čas se zahojit do léta, ono to je minimálně tři měsíce
tak to bych ještě stihla
i tak se to v létě líp hojí ne? jako každá rána…no nevím, nechám si poradit od zkušenějších ![]()
Nevím teda kdy je teda nej období, zas záleží kama si to necháš dát.
@Anonymní píše:
tak to bych ještě stihlai tak se to v létě líp hojí ne? jako každá rána…no nevím, nechám si poradit od zkušenějších
no budeš nosit speciální kozenku, a ta vypadá lépe pod svetren než pod tílkem
fakt bych to nechala na podzim, zimu ![]()
@levmah28 píše:
Nevím teda kdy je teda nej období, zas záleží kama si to necháš dát.
Chtěla bych podpažím, nebo jako odtamtud…
Jsem z Brna, přemýšlím o plastice, zvětšení prsou. Napadlo mě, že někde by mohla být plastika levnější než v Brně, máte zkušenost? A co operace na splátky?