Zvětšení prsou - cena, kde, splátky

Anonymní
24.3.13 13:36

Zvětšení prsou, cena, kde, splátky

Jsem z Brna, přemýšlím o plastice, zvětšení prsou. Napadlo mě, že někde by mohla být plastika levnější než v Brně, máte zkušenost? A co operace na splátky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
24.3.13 13:50

Tak když na to nemám, tak si to nedělám :roll: ale aspoň pak mají noviny a internet o čem psát, o tom jak chtěl někdo ušetřit a ono to nedopadlo dobře. Určitě bych do sebe nechala řezet nějakého pochybného člověka co za to chce málo peněz

• Citovat
  • Upravit
5misa6
24.3.13 13:51

Podle toho jaké chceš a jaké značky. Na splátky dávaj skoro všude.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
24.3.13 13:53

Ve Zlíně v laser centru nevedou splátky třeba, jinak se to vše řeší přes cetelem atd.

• Citovat
  • Upravit
24320
24.3.13 13:54
@ohýnek píše:
Tak když na to nemám, tak si to nedělám :roll: ale aspoň pak mají noviny a internet o čem psát, o tom jak chtěl někdo ušetřit a ono to nedopadlo dobře. Určitě bych do sebe nechala řezet nějakého pochybného člověka co za to chce málo peněz

psss.Ale myslim si to taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.13 13:56

Nejde mi o to ušetřit u nějakého šarlatána, ale četla jsem na netu diskuzi a paní psala o tom, že si nechala dělat prsa (a nebylo to aniv Brně ani v Praze) a vyšlo ji to na 50tis. Já myslím, že na to mám, ale nedám dohromady 50-70tis., plat mám pěknej, ale nechce se mi čekat.
 (

• Citovat
  • Upravit
5misa6
24.3.13 14:00

Čekat budeš tak i tak, musíš na mamograf a vyšetření od obvoďáka a za to se taky platí. A je čekací lhůta na to.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
24.3.13 14:00

Skoro každé centrum zprostředkovává úvěry, podle mě je to teda blbost, zadlužit se pro kozy :roll:

Auto na splátky se dá zabavit když neplatíš, jak se budou zabavovat kozy netuším :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.13 14:01

Cjhápu :) chtěla jsem si to zkrátit, než našetřím, tak už bych to mohla mít za sebou :) bude léto a tak :)

• Citovat
  • Upravit
5misa6
24.3.13 14:03

Třeba nagory jsou celkem levné a nepraskaj, je gram od gramu, Mcghan jsou už drahší, buď si dáš anatomy nebo kulaté, vše záleží jen na tom.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
24.3.13 14:04
@Anonymní píše:
Cjhápu :) chtěla jsem si to zkrátit, než našetřím, tak už bych to mohla mít za sebou :) bude léto a tak :)

nech to na zimu, ať mají čas se zahojit do léta, ono to je minimálně tři měsíce ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.13 14:07
@K.Black píše:
nech to na zimu, ať mají čas se zahojit do léta, ono to je minimálně tři měsíce ;)

tak to bych ještě stihla :) i tak se to v létě líp hojí ne? jako každá rána…no nevím, nechám si poradit od zkušenějších :)

• Citovat
  • Upravit
5misa6
24.3.13 14:09

Nevím teda kdy je teda nej období, zas záleží kama si to necháš dát.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
24.3.13 14:09
@Anonymní píše:
tak to bych ještě stihla :) i tak se to v létě líp hojí ne? jako každá rána…no nevím, nechám si poradit od zkušenějších :)

no budeš nosit speciální kozenku, a ta vypadá lépe pod svetren než pod tílkem ;) fakt bych to nechala na podzim, zimu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.13 14:10
@levmah28 píše:
Nevím teda kdy je teda nej období, zas záleží kama si to necháš dát.

Chtěla bych podpažím, nebo jako odtamtud…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková