Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Chce to zhubnout celkově na váze. Tělo si neumí poručit, že bude hubnout jen zadek. Cvičení by mělo bejt jen rýsovací, kondiční, jako další cesta ke zvýšení výdeje energie, rozhodně ne rotoped, běhání, dřepy, po tom Ti narostou svaly na zadku ale hlavně stehnech jak šutry a zadek bude ještě větší. Když budeš chtít zadek po zhubnutí zvýraznit, tak pak posiluj. Teď ale jednoduchý pravidlo, snížit příjem energie, zvýšit výdej energie.
Chce to celkove se hodit do kondicky, ale s tim asi nebudes mit problem ted na jare. a pak je spousta cviku specialne na zpevneni a vyrysovani zadku. ovsem to se blbe popisuje ![]()
jenom jeden priklad: lehnout na bricho, dlane pod celo, lehce zvednout celou propjatou nohu a lehce s ni kmitat. kazdy den 100× na kazdou a za mesic vidis rozdil. 100× zni svihle, ale je to otazka 5min u TV to jde stihnout za reklamu ![]()
na celulitidu: zadny kofein (kava, cola), hodne ciste vody, masirovat smerem k srdci a cvicit… ovsem v praxi se me drzi jak kliste…
Ono to neni pravda, ze by mela hubnout celkove, treba ma opravdu jen ten zadek. Ja bych potrebovala zadek a nohy, zbytek tela v pohode a jak zacnu hubnout, tak prave mi jde domu vrchni polovina tela a ty problemove partie nic. Prsa uz nemam skoro zadna a zadek furt hruza a co ted s tim ![]()
@alfie nejlepší je kombinovat kardio a posilování. Nabereš svaly a svaly ti pomohou spálit tuky.
A že by jsi tam rychle nabyla na objemu, tak toho se neboj, kdyby to bylo tak snadné, tak bychom byly kulturistky všechny, co makáme ![]()
Ahoj holky… ![]()
myslíte, že jsou dřepy vhodné i v těhotenství? Chtěla bych s ním něco udělat, ale jsem v pátém měsíci a nevím, jestli by to nevadilo. ![]()
Děkuji ![]()
Bolí tě při nebo po cvičení břicho, spodek? Máš křeče? Jestli ne, tak si dřepuj do alelujá.
@Máca9312 Jsem taky těhotná 38+5 a dřepovala jsem ještě před třemi týdny a normálně cvičila, teď už se bojím… Pokud tě nic nebolí, tak normálně cvič, kamarádka chodila dokonce běhat, běhala skoro až do porodu, jsem myslela, že poběží i do porodnice ![]()
@Máca9312 u dřepů bych se v těhotenství spíš bála o okolena, přecijen, nějaký nárůst váhy tam je, tak ať si je neodděláš
jinak pokud nejsou problémy, hurá na to ![]()
Tak moc děkuju…po prvním těhotenství jsem se potřebovala dát nějak dokupy a začala jsem cvičit JM 30 days shred, jenže jsem teď otěhotněla znovu a tohle už se cvičit bojím. Chtěla bych ale zapracovat na zadku, protože je fakt nechutný jak je povolenej…:D
tak jsem ráda, že můžu aspoň dřepovat…:) těm kolenům to snad nijak neublíží ![]()
Nevím, do jaké míry je to efektivní, ale na netu jsem našla cvičební program Brazil Butt Lift. Tak kdo má zkušenosti, sem s nimi ![]()
Co ja vim, kdyz se hubne, tak vsude…na zadek mi fungoval rotoped, beh, kolo, ale spis na zpevneni