Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Petulanka tak to je asi jasná, že i na mě to bude vidět
spíš jsem myslela takové ty otázky typu, že tolik peněz za to a jestli mi to vůbec stálo za to atd ![]()
@kopretina90 jasně to víš že byly otázky a jsou doteď ,šak uvidíš
a kdy vlastně jdeš na tu operaci ?
@Petulanka jdu až 4.12.
ale vcera jsem ji uz zaplatila, tak neni cesty zpet
moc dekuju za podporu, jsi hodna
strasne se bojim te bolesti. Vim, ze tu bolest preziju ale kdyz tady zensky psaly, ze to boli jako rozkopana zebra, tak se fakt bojim
hlavne doufam, ze za tyden budu uz OK. Bydlim sama
jak si to zvladala ty?
@kopretina90 je tak to budeš mít skoro na Vánoce ,to je super
no nebudu ti lhát , první týden byl nejhorší ale pak už to bylo v pohodě akorát mě hrozně štvalo to spaní na zádech já která spím celý život na břichu
já jsem měa doma manžela ktery se ten prdvní týden staral o děti a domácnost ,pak už jsem to musela zvladou sama ,ale byla jsem ještě na mateřske takže do prace jsem ještě nemusela ![]()
@Petulanka Já právě pak do práce půjdu, týden po operaci
nemám dovolenou no
ale pak jsou hned Vánoční svátky, takže to si taky odpočinu. A prosímtě, kdy jsi začala normálně prsit?
Myslím tím, že už jsi mohla nosit normoš podprdu a výstřihy. Prostě kdy si mohla říct, že je to už OK a mohla si třeba začít i cvičit? Od operace?
![]()
@kopretina90 dva měsíce po operaci jsem si KONEČNĚ zašla do obchodu pro NORMÁLNÍ podprsenku a běhat jsem začla taky tak po těch 2 měsících ale běhala jsem stou pooperační podprsenou a po pul roce jsem si koupila sportovní ![]()
@Petulanka Já jsem právě chtěla jít na operaci takhle hezky v zimě. Aby to nebylo zbytečně v teple a s výstřihem to počkalo do jara. Takže říkáš, že teda úplně ofiko si ven začala chodit s normoš podprdou za dva měsíce? To by šlo. Ale spíš mě trápí to cvičení
Ještě se optám doktora ale víc hlav, víc ví. Já neběhám kvůli astmatu ale cvičím. Myslíš, že cca po měsíci bych mohla začít cvičit cviky na spodek? A za další měsíc cviky na ruce a břicho?
Potřebuju aspoň ten spodek ![]()
@kopretina90 jo to si myslím že nohy a bříško můžeš klidně cvičit ,horší budou ruky tam budeš asi muset počkat ![]()
Ahoj holky, ozivuju diskuzi, procetla jsem si nektere vase prispevky a chtela bych se zeptat( snad uz to tady nebylo psano) , ale v lednu bych chtela jit na augumentaci prsou a zajima me, proc si vetsina dava kulate implantaty, kdyz by udajne ty „kapky“ mely byt prirozenejsi?
Je mi 38, mam dve deti a chtela bych to stihnout jeste na materske.Diky
@klarushicka ahoj
,nevím jak ostatní holky ale já mam anantomické implatátaty mentor které mi doporučil pan doktor .Sice jsem původně chtěla kulaté
ale ty mě pan doktor vymluvil
prsa jsem si také dělala ještě na mateřské abych si pak v práci nemusela brát dovču ![]()
Ahoj @Petulanka a dekuju moc za tak rychlou odpoved. A jsi tedy spokojena? Prozradila bys mi jeste kolik ml jsi si nechala dat? A pri jake vysce a vaze? Zhruba ![]()
Ja vubec nemam tucha, holky tady v diskuzich maji vetsinou okolo tech 300-400 ml , ale ja merim jen 165 , vazim okolo 60, zase abych nebyla nejaka „prsatka“????????????
@klarushicka jsem maximálně spokojená
ale po druhé uz bych do toho nešla ,ale jen proto že jsem tak dlouho musela spávat na zádech
Jinak mám obě dvě 390 ml při výšce 177 cm a 65 kg ale záleží na tvaru a velikosti hrudníku a s tím ti pomůže už jen odborník ![]()
@Petulanka tak presne toho se dost obavam, jak budu spat na zadech, to bude asi (doufam) ze vseho nejtezsi. Nespala jsem na zadech nikdy snad ani po mecheche
![]()
Jdu na konzultaci 15.teho, tak se tesim i bojim zaroven.
@Petulanka píše:
@klarushicka jsem maximálně spokojenáale po druhé uz bych do toho nešla ,ale jen proto že jsem tak dlouho musela spávat na zádech
Jinak mám obě dvě 390 ml při výšce 177 cm a 65 kg ale záleží na tvaru a velikosti hrudníku a s tím ti pomůže už jen odborník
na boku jsi spát nemohla?