Zvětšení prsou - cena, kde, splátky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
275
23.10.18 15:43

@Petulanka tak to je asi jasná, že i na mě to bude vidět :lol: spíš jsem myslela takové ty otázky typu, že tolik peněz za to a jestli mi to vůbec stálo za to atd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
23.10.18 17:27

@kopretina90 jasně to víš že byly otázky a jsou doteď ,šak uvidíš :) a kdy vlastně jdeš na tu operaci ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
23.10.18 17:47

@Petulanka jdu až 4.12. :lol: ale vcera jsem ji uz zaplatila, tak neni cesty zpet :mrgreen: :lol: moc dekuju za podporu, jsi hodna :* strasne se bojim te bolesti. Vim, ze tu bolest preziju ale kdyz tady zensky psaly, ze to boli jako rozkopana zebra, tak se fakt bojim :lol: hlavne doufam, ze za tyden budu uz OK. Bydlim sama :nevim: jak si to zvladala ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
23.10.18 18:21

@kopretina90 je tak to budeš mít skoro na Vánoce ,to je super :palec: no nebudu ti lhát , první týden byl nejhorší ale pak už to bylo v pohodě akorát mě hrozně štvalo to spaní na zádech já která spím celý život na břichu :mrgreen: já jsem měa doma manžela ktery se ten prdvní týden staral o děti a domácnost ,pak už jsem to musela zvladou sama ,ale byla jsem ještě na mateřske takže do prace jsem ještě nemusela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
24.10.18 11:47

@Petulanka Já právě pak do práce půjdu, týden po operaci :mrgreen: nemám dovolenou no :nevim: :lol: ale pak jsou hned Vánoční svátky, takže to si taky odpočinu. A prosímtě, kdy jsi začala normálně prsit? :lol: :lol: Myslím tím, že už jsi mohla nosit normoš podprdu a výstřihy. Prostě kdy si mohla říct, že je to už OK a mohla si třeba začít i cvičit? Od operace? :mrgreen: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
24.10.18 18:52

@kopretina90 dva měsíce po operaci jsem si KONEČNĚ zašla do obchodu pro NORMÁLNÍ podprsenku a běhat jsem začla taky tak po těch 2 měsících ale běhala jsem stou pooperační podprsenou a po pul roce jsem si koupila sportovní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
25.10.18 11:42

@Petulanka Já jsem právě chtěla jít na operaci takhle hezky v zimě. Aby to nebylo zbytečně v teple a s výstřihem to počkalo do jara. Takže říkáš, že teda úplně ofiko si ven začala chodit s normoš podprdou za dva měsíce? To by šlo. Ale spíš mě trápí to cvičení :think: Ještě se optám doktora ale víc hlav, víc ví. Já neběhám kvůli astmatu ale cvičím. Myslíš, že cca po měsíci bych mohla začít cvičit cviky na spodek? A za další měsíc cviky na ruce a břicho? :nevim: Potřebuju aspoň ten spodek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
25.10.18 17:20

@kopretina90 jo to si myslím že nohy a bříško můžeš klidně cvičit ,horší budou ruky tam budeš asi muset počkat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.18 00:55

Ahoj holky, ozivuju diskuzi, procetla jsem si nektere vase prispevky a chtela bych se zeptat( snad uz to tady nebylo psano) , ale v lednu bych chtela jit na augumentaci prsou a zajima me, proc si vetsina dava kulate implantaty, kdyz by udajne ty „kapky“ mely byt prirozenejsi?
Je mi 38, mam dve deti a chtela bych to stihnout jeste na materske.Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
14.11.18 06:35

@klarushicka ahoj :mavam: ,nevím jak ostatní holky ale já mam anantomické implatátaty mentor které mi doporučil pan doktor .Sice jsem původně chtěla kulaté :think: ale ty mě pan doktor vymluvil ;) prsa jsem si také dělala ještě na mateřské abych si pak v práci nemusela brát dovču :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.18 10:24

Ahoj @Petulanka a dekuju moc za tak rychlou odpoved. A jsi tedy spokojena? Prozradila bys mi jeste kolik ml jsi si nechala dat? A pri jake vysce a vaze? Zhruba :D
Ja vubec nemam tucha, holky tady v diskuzich maji vetsinou okolo tech 300-400 ml , ale ja merim jen 165 , vazim okolo 60, zase abych nebyla nejaka „prsatka“????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.18 10:26

Ty otazniky mely byt smajliky.. nevim, kam se podely :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
14.11.18 18:51

@klarushicka jsem maximálně spokojená :mrgreen: ale po druhé uz bych do toho nešla ,ale jen proto že jsem tak dlouho musela spávat na zádech ;) Jinak mám obě dvě 390 ml při výšce 177 cm a 65 kg ale záleží na tvaru a velikosti hrudníku a s tím ti pomůže už jen odborník :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.18 00:23

@Petulanka tak presne toho se dost obavam, jak budu spat na zadech, to bude asi (doufam) ze vseho nejtezsi. Nespala jsem na zadech nikdy snad ani po mecheche :D :nevim:
Jdu na konzultaci 15.teho, tak se tesim i bojim zaroven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.11.18 18:19
@Petulanka píše:
@klarushicka jsem maximálně spokojená :mrgreen: ale po druhé uz bych do toho nešla ,ale jen proto že jsem tak dlouho musela spávat na zádech ;) Jinak mám obě dvě 390 ml při výšce 177 cm a 65 kg ale záleží na tvaru a velikosti hrudníku a s tím ti pomůže už jen odborník :kytka:

na boku jsi spát nemohla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková