Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jestli máte některá zkušenost s tablety Erdic. Mají napomoct zvětšení prsní žlázy. Po kojení se mi zmenšily o číslo prsa. Uvažovala jsem i o plastice, ale plánujeme ještě jedno mimi, tak chci nejdřív vyzkoušet něco bez operace.
Ahojka, nejsem teda žádný prsní odborník, ale být tebou, tak tvar prsou začnu řešit až odkojíš poslední dítko.
Já ještě trochu kojím první dítě, velikost mám kupodivu stejnou jako před těhu, i když ten tvar..:-D A prsa se ještě tak rok po odstavení spravujou, zase se trochu vyplní tukovou tkání, raděj to teďka řeš jen kvalitním, event. trošku vycpávacím prádlem.
Kdysi tu podobná diskuse o stavu poprsí po kojení byla, zkus pohledat.
Jazzi a Matýsek
Misunko, ty máš s těmito prášky zkušenost? Jsem z mých prsou docela nešťastná. Před těhu jsem měla krásné trojky a teď je to hrůza!!
posouvám, samotnou mě to zajímá, mám taky po dvou kojeních, děsná prsa, tedy jestli jim tak vůbec mohu říkat, skoro nikde nic a taky to byla pěkná B
věrka
Derida - kdysi mi je manžel koupil, už je to strašně dávno, ještě před těhotenstvím a vůbec mi nepomohly. už ani nevím, na kolik to vyšlo, asi hodně, ale to ty máš asi zjištěný.
Jo, prsa mi po kojení zůstaly trochu větší a tvar je dobrej, tak to nechávám být, zvětšit bych si je nedala, trochu pomáhá podprsenka a teď další těhotenství ![]()
misunka, ty prášky stojí kolem 8000,– Proto nejdřív zjišťuji jestli má někdo s nima zkušenost. Já už vyzkoušela Declaren, ale účinek žádný. Ty stály kolem 500,–kč. Tak jsem si myslela, že za tu cenu by ten Erdic mohl fungovat. Fakt vůbec žádný zlepšení jsi neviděla? Na letáku je napsáno, že vedlejší účinek je rychlejší růst vlasů a nehtů.
Derida - fakt jsou tak strašně drahý? Mě něco říká, že tenkrát stály kolem 3000,– ale nechci kecat. Zlepšení žádný. jestli jsem měla lepší vlasy nebo nehty, to už si vážně nepamatuju. Radši ty peníze vraz do něčeho jinýho, mě to fakt nepomohlo.
Já bych potřebovala taky něco, ale už jsou asi karty rozdány… je mi 20! po kojení jsem a jedno mám původní (č. 2) a druhé splasklo tak na (0. 5)… už mi asi neni pomoci
![]()
@jullls píše:
Já bych potřebovala taky něco, ale už jsou asi karty rozdány… je mi 20! po kojení jsem a jedno mám původní (č. 2) a druhé splasklo tak na (0. 5)… už mi asi neni pomoci![]()
![]()
![]()
Měla jsem to taky tak, pomohla mi až antikoncepce, jedno prso mám pořád menší, ale už to není tak rapidní rozdíl.
@Ewule0712 píše:
Měla jsem to taky tak, pomohla mi až antikoncepce, jedno prso mám pořád menší, ale už to není tak rapidní rozdíl.
Můžu se zeptat, jaká antikoncepce ti pomohla? (Řeším stejný problém)
Yadine, ale to záleží na hladině hormonů v těle, každému sedí něco jiného, ale myslím, že mě by k plnějším prsům dopomohla kterákoliv antikoncepce.
@Ewule0712 píše:
Yadine, ale to záleží na hladině hormonů v těle, každému sedí něco jiného, ale myslím, že mě by k plnějším prsům dopomohla kterákoliv antikoncepce.
Díky, ja zatím neberu žádnou, ale asi nad tím taky popřemýšlím. Kdyby to fungovalo, tak by se alespoň zabily dvě mouhy jednou ranou. ![]()