Nový sestřih

270
24.7.06 10:52

nový sestřih

Potřebuji radu - kolem 4.měsíce po porodu mi šíleně začaly padat vlasy (ty mám teď dlouhé) a mám je všude i když luxuju celý barák obden. Jsem z toho zoufalá a manža nakrklej. Ani se mu nedivim. Vadí mi to taky kvůli Kubíčkovi - když ho položim k nám do postele, tak je za chvíli celý obalený :oops: Už jsem se rozhodla, že se ostříhám, ale potřebuju poradit stran účesu - nemáte dobrý tip na účes u kterého nemusím denně trávit hodiny před zrcadlem? Jsem zvyklá nosit buď ohon nebo vlasy\ secvaklé sponkou - prostě, aby nevadily. Nebo nevíte odkazy na nějaké netové stránky s účesy? Projela jsem kde co a nic moc. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
24.7.06 10:58

Val, pokud jsi zvykla na ohon nebo scvakle vlasy.......

tak bych se ostrihala tak aby to porad slo sepnout
Jinak musis pocitat s tim, ze to budes muset udrzovat.......

To padani vlasu, ja mela lysinky po stranach a tak jsem sla nakratko + jsem zobala Hair booster od Natures bounty.........ted skoro rok po porodu je to uz OK, vlasy dorustaji, uz je mam na ramena......a nepadaji

takze bud to vydrzis, pokud mas vlasu hodne a nemas problem s ridkymi, anebo zvolis radikalni sestrih… je to na tobe.......

k ucesum, asi bych si nechala poradit od kadernice.......rekla sve pozadavky a pak se rozhodla

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
24.7.06 11:00

ahoj Vall… …po padání vlasů jsem se rozhodla ukončit dlouhovlasý život…

Jelikož taky nosím nejradši culík, tak jsem to vyřešila takto…

Vlasy sestříhaný zhruba kousek pod uši, cik cak, aby to bylo střapatý. Horní vlasy k uším se dají stáhnout nahoru do sponky, gumičky nebo skřipce. Nahoře mám stáhnuto a pod ušima vyčuhují střapaté vlasy tak akorát. Mám to vzadu sestříhaný hodně, takže se na krku nepotím.
Zatím dobrý…asi půl roku si to nemůžu vynachválit..

NiKina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
24.7.06 11:04

To je presne ono - taky se mi jakoby udělaly „kouty“. Už jsem jednou byla nakrátko, ale teď je mi pořád ještě těch vlasů líto. Vím, že dorostou, ale to je právě to nejhorší období. Chjo. Ještě o té radikalitěnejsem plně přesvědšená, ale asi do toho budu muset jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
24.7.06 11:04

Vall podívej se tady:

http://www.ehairstudio.net/Main.aspx

ale můžu tě ujistit že ti ani jiný sřih nepomůže. Holkd je te to padání vlasů normální po porodu. Mě naštěstí v těhotenství vlasy hodně zesílyly a zhoustly takže to potom nebylo tak hrozné. Jinak bych byla asi plešatá. Ale neboj nejsi v tom sama.-)) já jsem potom jedla vitamíny Biosil a myslím že mi dost pomohly., Chce to něco vyzkoušet. Jen ještě k těm účesům , pokud se necháš ostříhat na krátko tak sice budou padat vlasy dál ale protože budou krátké nebude to vypadat že jich padá tolik:-))

Anni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
24.7.06 11:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
24.7.06 11:07

no něco podobnýho…vpředu ale trošilinku delší

http://www.ehairstudio.net/…Large/22.jpg

cca za dva měsíce vypadávání přestalo.

NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
24.7.06 11:08

Nikino, muj uces taky takhle nejak vypada, akorat tech vlasu je pomenej.........ale to asi dedicne, a nemam to tak hezky strapate :-)

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
24.7.06 11:36

Ahoj Vall - já mám problémy s vlasy od porodu pořád…nejhorší to bylo, když bylo Dádovi 6m. Myslela jsem si, že mi nezůstane ani jeden :cry:

Přemýšlím nad ostříháním téměř denně…nejradši bych měla ježka. Naposledy jsem ho měla před 3 roky, od té doby vlasy rostou. Ale…pořád si říkám, že až budou děti trošku větší, že budu mít konečně čas se o ty vlasy starat…dám je nějak do kupy a začnu si dělat různé účesy, jako '' za mlada'' :D

Tenhle čtvrtek ke mě přijede moje kamarádka - kadeřnice - bude stříhat děti a snad něco udělá i se mnou :?: Tak jestli chceš, přijeď, ona Ti ty vlasy sčíhne a třeba něco poradí, popřípadě rovnou vytvoří…nebo se domluvíte na jindy. Je moc šikovná :D

Datez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
24.7.06 11:37

CAuky,
ja vyresila tohle poporodni padani vlasu totalnim zkracenim. MEla jsem z toho strach, mam dost velkou hlavu, tak jsem se bala ze budu vypadat jako mic, ale je to super. mm kratouckej sestrih, vyplacam tedy spoustu gelu, ale jsem za svych 30 let se svym ucesem ejspokojenejsi :-) Nosim to takovy roztrepeny.

U 1. ditete jsem to sileny obdobi pretrpela a prestaly padat kolem roku po porodu. Ale takhle je to lepsi :-)

martina

(jo a taky jsem sjizdela nejruznejsi stranky s ucesama, ale nej reseni bylo zajit do lepsiho kadernictvi, tam poradili a ted uz chodim na udrzbu jen u nas na sidlisti za kilo i s diskem :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková