Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky!
Byla to snad jediná dieta, kterou jsem kdy držela. Já a manžel. Zhubla jsem asi 2 kg, on 5 nebo 7. Já to pravda moc nepotřebovala, ty 2-3 kg by mi stačily. Nicméně do 14 dnů to bylo zpátky! Někde byla chyba. Jako u všech diet, kde se rychle zhubne a pak se jí normálně.
Růžičková měla nejlepší metodu, říkala tomu NEŽRAT! Když se k tomu přidá pohyb a vůle tak to půjde. To je to jediný, čemu věřím i já!
Přeju trvalý zhubnutí!
Ja jsem tuhle dietu osobne nedrzela, ale moje sestra s mamkou se podle ni stravovali docela dlouho a zhubli. Nevim sice kolik, ale urcite je to dobra dieta. Pozdeji ale drzeli dietu Lenky Korinkove, ta je zarucena a i ja osobne ji nejvic verim. Omezit prilohy, dat si jen maso a zeleninu apod. a samozrejme to chce pohyb!!
Dieta NEZRAT je nejucinejsi!!!
Tak drzim palecky a at jdou kila rychle dolu
![]()
Ahoj
Ja dietu drzela. Zhubla jsem 5 kg. Nejhirši je ti vydrzet prvni dva dny.Pak uz se to da.Po teto diete jsem uz nepribrala.
Já také nemusím ty dva první dny.Ten špenát s vajíčkem mě zabije:-(aspoň česnek kdyby se tam mohl dát. Pak už to je paráda je to první dieta, kterou jsem vydržela nejdéle. Dnes je to desátý den a mám 5kg dole. Konečně nějaká dieta, která funguje a dá se vydržet. Nemám vůbec chuť na sladké a to jsem si nedovedla představit snidani bez sladkého.