hubnutí po porodu

27
5.4.06 09:14

hubnutí po porodu

Ahoj všechny,
po porodu mi zůstalo deset kilo nahoře a místo abych se jich doma sbavovala, tak jsem ještě další dvě kila přibrala. Chtěla bych začít pořádně cvičit a malilinko omezit jídlo, ale nemám na to nějak pevnou vůli. Je tu někdo, kdo by do toho šel se mnou. Snad kdybych mohla své úspěchy a neúspěchy s někým konzultovat, tak by to bylo lepší.

Zatím ahoj M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
5.4.06 09:27

Ahoj, holky uz tu maji zalozeny hubnouci denicek, hubnou uz 7tyden, myslim ze se k nim muzes pridat urco te privitaji mezi sebe. Je to Nesnazilkovsky denicek :arrow: Problem s nadvahou 8-7tyden za nami. Tak hodne zdaru. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.4.06 09:35

díky, jdu to omrknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.4.06 10:04

Přijď k nám do deníčku, zrovna dnes vyšel sedmý díl. Neboj, že začínáš, my začínáme skoro každý týden :D . Ale výsledky už taky máme.
Přidej se k nám budeme rády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
28.2.07 15:23

jk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
14.6.16 17:34

No nekde to jde nekdy ne, treba moje sestra s tim nemela problem, behala uz kolem dvou deti, me to ale moc dolu nejde :( a to si myslim ze mam pohybu dosti a v jidle se taky hlidam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
24.6.16 08:03

Nejdulezitejsi je vedet jak nato, taky jsem si to myslela ze to vim do te doby nez jsem zasla do svet-zdravi.cz, tam me ale vyvedli z omylu a poradili mi jak nejlepe nato

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
11.3.18 07:52

Zdravím :)

jen připomínám, že na eMiminu funguje také Poradna pro zlepšení kondice a hubnutí po porodu. Nebojte se tu zeptat odbornic na vše, co se týká správného jídelníčku, cvičení a dalších dotazů ohledně zdravého hubnutí po porodu.

Také se můžete navzájem motivovat v soukromých skupinách:

Držíme palce! :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková