Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj všechny,
po porodu mi zůstalo deset kilo nahoře a místo abych se jich doma sbavovala, tak jsem ještě další dvě kila přibrala. Chtěla bych začít pořádně cvičit a malilinko omezit jídlo, ale nemám na to nějak pevnou vůli. Je tu někdo, kdo by do toho šel se mnou. Snad kdybych mohla své úspěchy a neúspěchy s někým konzultovat, tak by to bylo lepší.
Zatím ahoj M.
Ahoj, holky uz tu maji zalozeny hubnouci denicek, hubnou uz 7tyden, myslim ze se k nim muzes pridat urco te privitaji mezi sebe. Je to Nesnazilkovsky denicek
Problem s nadvahou 8-7tyden za nami. Tak hodne zdaru. Sany.
Přijď k nám do deníčku, zrovna dnes vyšel sedmý díl. Neboj, že začínáš, my začínáme skoro každý týden
. Ale výsledky už taky máme.
Přidej se k nám budeme rády.
No nekde to jde nekdy ne, treba moje sestra s tim nemela problem, behala uz kolem dvou deti, me to ale moc dolu nejde
a to si myslim ze mam pohybu dosti a v jidle se taky hlidam
Nejdulezitejsi je vedet jak nato, taky jsem si to myslela ze to vim do te doby nez jsem zasla do svet-zdravi.cz, tam me ale vyvedli z omylu a poradili mi jak nejlepe nato
Zdravím ![]()
jen připomínám, že na eMiminu funguje také Poradna pro zlepšení kondice a hubnutí po porodu. Nebojte se tu zeptat odbornic na vše, co se týká správného jídelníčku, cvičení a dalších dotazů ohledně zdravého hubnutí po porodu.
Také se můžete navzájem motivovat v soukromých skupinách:
Držíme palce! ![]()
adminka Eliška