margitova dieta, Bioactivní CLA 1000

233
15.3.06 13:19

margitova dieta, Bioactivní CLA 1000

Máte prosím některá zkušenosti s těmito přípravky?Pomáhají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
15.3.06 14:18

já můžu jen říct zkušensot tchýně s Margitovou dietou. Funguje to chvíli, ale všechno se klasicky vrátí.

Pročti si starší diskuse na toto téma, najukni na www.rodina.cz/diskuse2705.htm

Jsou to určitě lepší způsoby, protože se ty diskuse a deníčky snaží najít cestu, aby bylo nejmenší riziko JOJO a zjistíš tam, že nejvíc zabere celková změna životního stylu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.10.09 14:18

CLA

Ahoj,
já mám pozitivní zkušenost s CLA. Brala jsem 4 měsíce Bioaktivní CLA Booster s výtažkem ze zeleného čaje. Není to přípravek přímo na zhubnutí, doporučeuje se v kombuinaci se cvičením a úpravou jídelníčku. Zhubla jsem za 8kg a hlavně se mi zpevnila postava, nejlepší byl úbytek va pase a přes stehna. Je to 3 měsíce, co jsem CLA přestala brát a váhu si stále držím.

• Citovat
  • Upravit
Pejzinka
17.5.10 16:50

CLA

„Margita“ zafunguje, úbytek je vážně od 5-8kg.Lepší a snad i zdravější je rozložit si jídlo do pěti dávek. Rozhodně ale nezaručuje změnu metabolismu,jak se někdy udává…CLA je vážně fajn, doporučují ji nejen trenéři ve fitku, ale i slavný ing. Havlíček a Dr. Cajthamlová, což ale v TV neřeknou…Čím silnější, tím lepší. Jo a dál povolují L-carnitin!

• Citovat
  • Upravit
1
18.4.16 11:48

CLA

Ahojky lidičky
CLA beru ani ne měsíc a je to super. Uz jsem zhubla tři kilča jen do toho tak dvakrát týdně jezdim na rotopedu a funguje to. I lidi si všímaj jak mi to sluší že jsem zhubla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková