Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,
předem podotýkám, že se neptám za sebe, ale za moji švagrovou, která se rozhodla skončit s nadbytečnými kilogrami.
Mám se zde zeptat jestli někdo nemáte zkušenost se cvičením a používáním Karnitinu(nevím jak se to přesně píše). Prý by to mělo více pomáhat při hubnutí. Je to pravda nebo jen nějaký kec.
Děkuji za všechny odpovědi.
Ahojky,
karnitin jsem brala ve formě kapiček a VŽDY před nějakým zátěžovým sportem - u mně konkrétně spinning a jízda na kole v přírodě. Víc jsem se potila a měla jsem ze sebe pocit, že jsem si dala pořádně do těla. Po čase jsem začala i hubnout. Je otázka, jestli to bylo díky karnitinu nebo díky placebo-efektu
výsledek ale byl, tak bych si tím teď hlavu nelámala ![]()
Myslím, že je to jako s každým jiným prostředkem na hubnutí - chce to cvičit, jíst odlehčeněji a ne jenom sedět a koukat na váhu, jestli už se něco děje.
Přeju hodně úspěchů
Kamila
L-Karnitine používám od firmy ProfiMass - http://www.profimass.cz/…000ml-jahoda ![]()
Jak účinně spalovat tuky v oblasti zadku a stehen? Mám sedavé zaměstnání a dost se mi teď uložilo. Díky ![]()
Spalování tuků na jednom místě těla je mýtus. Pokud cvičíte na jednu svalovou partii (třeba bříško), spalujete tuky po celém těle, ale jen bříško posílíte a vytvarujete (chcete-li posílit břicho, musíte cvičit zároveň i záda..)
Takže spalovat + posilovat kýženou partii.
Viz zde:
Mýtus č.2 – Posilováním břišních svalů ke štíhlému břichu
Další klasický mýtus. Celá desetiletí můžeme sledovat lidi, jak se moří u sklapovaček a dalších cviků na břišní svaly v dobré – ale falešné – víře, že se takto dopracují ke kýženému útlému pasu.
Ve skutečnosti se bohužel nic takového s největší pravděpodobností nestane. Cviky na břicho sice zpevní a vypracují dané svalové partie, avšak nepochlubíte se s nimi, neboť zůstanou ukryty pod vrstvami tuků.
Abyste se zbavili tuků a mohli se pochlubit dlažebními kostkami na břiše, musíte používat cviky a způsoby zátěže, které spalují velké množství kalorií. To jsou takové, které působí na velké svalové partie, případně komplexně na větší množství partií (ideálně na celé tělo).
Včera jsem doma cvičila na TRX a jak mě dneska bolí zadek a stehna.. Správně vykonané dřepy a výpady můžu doporučit.
Koukni sem http://fityou.cz/cviky/vypady/
a na plank jsem zapomela ![]()
@DianaAndílek Zkoušela jsi ty výpady? je to fakt mazec na stehna a na zadek. A ještě existují varianty, třeba přidáš ruce se zátěží a tak. A když budeš cvičit pořádně, druhý den nevylezeš z postele ![]()