Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
AHOJ HOLKY;
tak se blizi leto a je to tu zase!priserne ochlupene nohy!!!!!
kazdy rok s nima bojuju, posledni dobou ale premyslim o TRVALEM ODSTRANENI LASERem, ceny jsou dost vysoke ale pokud je ucinek trvaly proc do toho nejit..
Zajimalo by me zda mate nekdo s touto metodou zkusenosti a jake???
V Brne jsem nasla jednu kliniku" ktera tuto sluzbu nabizi…
Kolik je treba sezeni na odstraneni ochlupeni na celych nohou??staci 4-5??
Ucinkuje laser i na svetlejsi chloupky??
![]()
Já mám tedy zkušenost s laserovou depilaci jen pod nosem, ale je to vlastně to samé jen na menší ploše. Na nohách to asi bude bolet méně, ale i pod tím nosem se to dá vydržet. Strávíš tam ale asi tak půl dne, protože záběr toho laseru je dost maličký, takže než udělají celé nohy, bude to strašně trvat.
Navíc, jedno sezení jen s tím „knírkem“ mě stálo kolem 1 000 Kč, aby to zmizelo alespoň trochu nastálo, je třeba těch sezení tak 5 (možná, že je to ale s nohama jiné, to nevím). A i teď občas něco vyraší, tak tam tak jednou za půl roku docházím na „dočištění“.
S trvalou depilaci zkusenosti nemam,ale kamaradka na tom byla,nechala si udelat podpazdi…ale taky tak jednou za pul roku jde na opravu,nebo jak to nazvat,protoze nejake chloupky vylezaji…
Jinak ceny jsem nasla tyto: (je to okopirovane z jedne stranky)
Orientační ceny se pohybují u jednoho ošetření podpaží kolem 2500Kč, ošetření zad u mužů vyjde asi na 6000Kč, paže stojí asi 4000Kč. Jedno ošetření třísel stojí asi 4500Kč.
Nohy tam nepisou,asi to neni bezne,mozna je to az moc drahe.Ja se holim pres zimu ziletkou a kdyz zacnu nosit sortky a sukne,tak horkym voskem,vydrzi to dele,ale to chodim k odbornici,udela to lepe(sama si to udelat neumim).
prave na ten vosk se chystam taky,
ale asi to bude doost bolet,ja mam husi kuzi jen o tom mluvit..
no uvidim,je to po prve co se odhodlam… ![]()
Ahoj,
já jsem zkoušela i vosk a zlatý depilátor!!!!!
Vosk = škubnutí a celá plocha, která je „polepená“ mě strašně bolela
. u depilátoru si dám kliďo pauzičku nebo jedu pomaleji - prostě podle sebe. Ale i na ten vosk se dá určitě zvyknout ......... jako na vše ![]()
Tak holení zdar
Bubu
Ahoj, tak já napíšu přesný opak Bubu…
Zlatej nejzlatější vosk - je to čisté, rychlé, trvanlivé a relativně bezbolestné… Epilátor považuju za pomalé mučení a mučení…
Asi jak co komu padne… Nohy epiluju voskem snad už 10 let. Ziza.
Dobrý den jsem kluk a hledám nějaký vhodný způsob jak se dlouhodobě zbavit ochlupení tam dóle… Když se tam oholím tak to moc dlouho nevydrží a roste to ještě víc(aspoň my to tak příde) Jestli by my mohl někdo poradit byl bych rád.
@anonym1224 píše:
Dobrý den jsem kluk a hledám nějaký vhodný způsob jak se dlouhodobě zbavit ochlupení tam dóle… Když se tam oholím tak to moc dlouho nevydrží a roste to ještě víc(aspoň my to tak příde) Jestli by my mohl někdo poradit byl bych rád.
Je to úplně stejné jako u holek. Doporučuji cukrovou pastu, moc to nebolí a chloupky nezarůstaji. Top je pak IPL světlo.
Děkuju za radu
Pokud mas dost penez, zajdi na laser. Par sezeni a neporostou vubec. Hlavne pokud jsi spis tmavsi typ. Laser se dostane lip k folikulum.
Dobrý den mám dotaz kde v Ústi nad Labem
Oddepiluji muži záda a břicho
Dekuji