Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ano, tam už jsou..
Bohužel já s ní nekomunikuji, řekla jsem přítelovi, pokud se situace nezmění, nahlásím to.
Bohužel by každý musel ty slepice vidět v jakém jsou stavu.
Pes má každou chvili na*ráno v kotci, bez vody.
Slepice jsou fakt v malém prostoru mezi bahnem, nemají tam trávu, vodu, jídlo nic.!
Již, jak jsem zde psala, že jsme si vzali toho králíka (samici),tak byla venku na zahradě, měla stravu jako seno, neměla tam ani napáječku s vodou.
Nasráno po celé králíkárně, samici mám téměř 3 měsíce, a stále to není po ní ani uklizené.!
To je mi moc líto
hlavně těch zvířat.. i vašich vztahů..
asi paní není OK.. jinak by jim dala aspoň tu vodu a hodila trávu
Opravdu miluju zvířata, takže mám husinu a fakt je mi z takovýchto případů i fyzicky blbě ![]()
Nevím, slepice jsem neviděla. My máme 6 slepic, výběh mají velký, ale kdybychom je nepouštěli vždy jen na 1/3 (mezitím se ty 2/3 trochu vzpamatují), tak mají taky jenom hlínu (po dešti bahno), tak to prostě je. Slepice sebevětší výběh prostě zničí tak, že už tam nic neroste (kromě jitrocele, ten nežerou). Takže jen těžko jde soudit takhle z popisu. Umím si představit, že někomu, kdo nikdy slepice pořádně neviděl, to může přijít hrozny, že jsou slepice na hlíně/bahně, ale ono to moc jinak ani nejde, jestliže nemají slepice běhat po celé zahradě. Ale zrní a voda musí být samozřejmostí
@vverru
Mám jezdit každý den 160 km tam a zpátky?
Stačí, že tam jezdí přítel každý víkend.