Zvládnu ČJ na VŠ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.2.23 08:18
@matkabagristy píše:
@jeannemarie jake znamky z čj jsi mela na zakladce a ted na gymplu?

Na základce jsem měla vždycky jedničku, na střední v prváku za dvě ale zbylé ročníky za jedna, ale říkám, u nás se ta mluvnice fakt moc nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.23 08:23
@matkabagristy píše:
zakladatelka projevila lasku k literature. K povolani ani nemohla. Realita se od predstav studentu lisi. Ale to, ze je pozitivne motivovana, je urcite vyhodou.

S povoláním zatím samozřejmě takovou zkušenost nemám, ale mamka pracuje ve škole už léta a občas tam za ní přijdu nebo ji nějak pomůžu, tak i proto chci být učitelkou, myslím, že by mě to fakt bavilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.23 08:28
@nuklear90 píše:
Na každé škole je nějaký předmět, který slouží jako „síto“. U nás to byly předměty Obecné dějiny středověku a Syntax. Tvá představa je krásná, nechci ti ji kazit. Nás do prvního ročníku nastupovalo 80, úspěšných bylo 7. Nezaregistrovala jsem, kde chceš pak učit, ZŠ/SŠ?
Na SŠ
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.23 08:29
@broskvová zmrzlina píše: Úplně mě hřeje u srdce číst tvůj příspěvek. :srdce: Kéž by měl každý (to štěstí mít) takovou lásku ke svému povolání, nota bene učitel. Držím palce! :kytka:

Moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
6.2.23 09:20
@jeannemarie píše:
Na základce jsem měla vždycky jedničku, na střední v prváku za dvě ale zbylé ročníky za jedna, ale říkám, u nás se ta mluvnice fakt moc nedělá

Myslim, ze mas realnou sanci vystudovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.23 10:09
@matkabagristy píše:
Myslim, ze mas realnou sanci vystudovat.

Děkuji za názor a radu, moc mi to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze