Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Řekla bych jim, že si nepřejí, aby na mě zvonili a pokud se to bude opakovat, že zavolám policii.
@Kristyna19866 píše: Více
Jsou to takové nějaké jejich praktiky, dost drzé praktiky.
@ProsteM píše: Více
přesně… co ty jako s tím? Myslím, že na tohle ani nemají právo.
@Anonymní píše: Více
Já osobně bych tedy neotvírala (pak bych to řešila s policií případně), ještě když chlap není doma a jsi doma sama s dítětem. Nikdy nevíš kdo to je.. Já třeba neotvírám, nedávno tu večer ťukal nějaký chlap a byla jsem sama doma, pak jsem zjistila, že to bylo z družstva, opatrnost je na místě. Když by to bylo akutní, tak číslo na mě z vrátnice mají a když něco hoří, tak volají nebo chodí osobně oni a bouchají a volají přes telefon (např. když praskla někde stoupačka a oni potřebovali zjistit jestli to není od nás. Na kamarádky známou taky někdo kdysi dávno ťukal a byl večer, otevřela a byl to nějaký divný chlap, tak začala hrát že přítel je ve vaně zabouchla a už mu neotevřela a to jí zachránilo život. Následně se pak dozvěděla, že si vyčíhnul jinou a zabil jí..
Slusne bych jim rekla, ze se o sousedy nestaráš a jestli budou otravivat opakovaně, budes volat policii ![]()
Já pořád nechápu tvůj problém. Zvoní na mě někdo, kdo mě obtěžuje, tak bud neotevřu nebo řeknu pardon, ale mě to nezajímá a nemám čas, nashle.
Nechápu co na tom chceš řešit v diskuzi?
Protože jejich prace je hledat cely den dlužníka a oblejzat jeho obydlí apod.
@mado píše: Více
Tak asi jsem se tu chtěla poradit, případně má třeba někdo taky takovou zkušenost tak se o ni podělit. Zvoní na mě už podruhý někdo, kdo se vyptává na sousedy, zdá se ti to jako normální věc? Chci si tady o tom pokecat, tak sem nelez do týhle diskuze když k tomu nic nemáš a fertig. Nevim co na tom nechápeš ty.
A o čem bys chtěla pokecat? S čím chceš jako poradit? Tebe se ta situace týká? Ne? Tak to neřeš, buď jim ty informace dej nebo řekni ne nevím, nashledanou
Zkušenost ostatních chceš vědět nač, když to tvoje situace není a tvému sousedovi to je evidentně (podle toho, co píšeš) šumafuk? ![]()
Má se snad starat soused, když se po něm shání a ne ty, takže to vypusť z hlavy a řeš si svoje problémy ![]()
Příspěvek upraven 12.02.25 v 15:54
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zdravím a prosím o zachování anonymu.
Bydlíme v řadovém domě, jsme na konci a vedle nás soused co má nějaké problémy s dluhy. Začali k němu chodit tak 2× do měsíce (asi) vymahači. Nechce jim otevřít, nebo není doma, nevím. Bývám doma dopoledne sama s prckem, manžel je v práci. Dnes se mi stalo už po druhé že zazvonili na nás, otevřela jsem a oni se mě vyptávali jestli nevím kde je soused, s kým bydlí v kolik mu končí pracovní doba a takové otázky. Dokonce mi chtěl ukázat nějaké papíry ale ten druhý pán ho jakoby okřikl. Co tohle jako znamená? Co je to za praktiky? Sousedovi jsem řekla hned jak u nás zazvonili poprvé že ho tu někdo scháněl, jen pokrčil rameny.
Co mám udělat pro příště? Říct jim ať neobtěžují mě?