Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Od rána zvracím a bohužel nic neudržím v sobě. Měla jsem i řidší stolici. A bříško mám občas jak kámen, ale bolesti necítím.
Co na to, aby se mi ulevilo?
Normálně nasaď dietu - černý nebo bylinkový čaj a suchý rohlík. Vím, že píšeš, že v sobě nic neudržíš, ale zkus čaj aspoň po lžičkách, ať se nedehydratuješ. Pokud by to pokračovalo, tak jeď do nemocnice, dají na zavodnění kapačku a taky asi i nějakou výživu. Já měla něco podobného, taky kolem 36tt, zvracení průjem, ale bylo to jen jednodenní a pak to přešlo.
Držím pěsti, ať tě to brzy přejde a je vše OK.
Ahojky,
na tyhle hnusné stavy u nás nejvíce zabírá coca-cola bez bublinek po troškách, banán s piškotama a od mamky mám recept - uvařit brambory víc osolené a hodně okmínované, rozmačkat brambor i s troškou vody z hrnce a opatrně po lžičkách pojídat. Mám s tímhle dobré zkušenosti (a že jsme už takových situací a bacilů zažili)
Přejeme brzké uzdravení ![]()
me taky pomahala a pomaha coca cola,banany a teda studeny ovocny jogurt a matovy caj-teply..
huhlajda píše:
Od rána zvracím a bohužel nic neudržím v sobě. Měla jsem i řidší stolici. A bříško mám občas jak kámen, ale bolesti necítím.
Co na to, aby se mi ulevilo?
Ahojky, pokud ti zvracení neustoupí, je lepší udělat jaterní testy. Pokud by si měla i vysoký tlak, otoky nohou, či rukou, nebo bílkovinu v moči může se jednat o HELLP syndrom, který je nutné zaléčit a miminko porodit. Pokud máš svědění kůže, či bolesti hlavy, tak bych do nemocnice šla ihned na pohotovost na porodní sál.
Držím palce
Barča ![]()
Tak jsem nakonec skončila v nemocnici, ale už je všechno v pořádku.
Pár infuzí na zklidnění žaludku a na hydrataci a malej je taky v pořádku. uff ![]()
huhlajda píše:
Pár infuzí na zklidnění žaludku a na hydrataci a malej je taky v pořádku. uff
Tak to je super, držím dál palce. ![]()
huhlajda píše:
Pár infuzí na zklidnění žaludku a na hydrataci a malej je taky v pořádku. uff
Tak hlavně, že všechno dobře dopadlo a jsi už v pořádku ![]()
ještě si ležím v nemocnici, ale snad mě v neděli nebo v pondělí pustí domů.
Ale pořád malinko cítím žaludek a jsem unavená, ale pomalu to odeznívá.
ahoj, už mi třetí den tvrdne bříško. jsem v 35+3tt a z předchozího těhu s tim nemám vůbec zkušenosti.. je to normální??? myslim, že se moc nenamáhám. můžete mi poradit jestli je to normální? díky