Zvracim jen co prijdu do bytu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9918
17.6.22 14:11

Takze, ja si tipnu, to bydleni v byte te stvalo uz predtim, ale holt sis to umela nejak logicky vysvetlit. V podstate sis to popirala.

V tehotenstvi je samozrejme nas organismus citlivejsi a obecne nase telo reaguje na nasi nespokojenost driv nez nase hlava.
Takze tohle by mohl byt vysledek.
Je to tak a nebo jsi pred tehotenstvim byla s bydlenim spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.6.22 18:42

@markytka3 ja sem dostala i ze zacatku mi museloli predepsat prasky na zvraceni aby to bylo ok ale ty nefungovali kdys sem byla psychiicky spatne takze sem hledala cokoli co mi muze pomoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.6.22 18:49

@Jana525 mno jako ok bydleni to nebylo :( chteli s sme s partnerem barak a zahradu ale zatim nic nevychazi takze sme stale tu. A mozne to je ze sem to neresila akorad mam synka te 2,7 let a uz sem byla v tomdle byte kdys sem ho cekala a bylo vse ok proto sem nedavala v potas to ze to beni bydleni co bych si prala kdys to tehotenstvi se synem bylo ok. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.6.22 18:57

@Velešínka3 kamaradky mno to je slozite ja sem ted z okoli hradce a kamaradky co sem mela sou z Litomeric je to celkem kus cesty takze nejde to tak casto jak bych chtela. Po smrti dcery sme se odstrhovali ani jeden uz nechtel byt v litomericich padalo to na nas kde se dalo takze sem se odstehovali mela sem syna velki brzi tp bylo narocne a propustili nas z nemovnice a prisel covid a cn uz nikdo nechdil takze sem si tu moc pratel neudelala a sem na takovym trosku zapadakove kde strastota na vse pece takze tu neni nic moc kam jit nejblisis mesto mam dal. Ani neni energie se tam dopravovat kazdy den ani by to neslo. A sama to taky neni nejlepsi. Moc ale dekuju za napady cokoli co by mohlo pomoci a jen neverte to ze se vymlouvam je to tu narocnejsi a snazila sem se neake maminky kontaktovat asi v tom nejsem dobra :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.6.22 11:39

Fak moc dekuji mamkinkam co se mi snazi pomoci a moc dekuji za vsechny rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie