Zvýšená hodnota na lačno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8841
1.4.16 11:23

@ugluk no Já totiž přemýšlím ze ogtt odmitnu :think: tady se asi neprovádí dobře, odeberou lacnou a hned dávají pit glukozu bez toho, že by věděli jaka je hodnota. A protoze vím, že je vyšší tak bych se tomu chtěla vyhnout a jít radši k diadr. Musím to ještě poresit na gynde, Já mám totiž ten cukr zvednuty az po zhoršení jine nemoci, kdy mám i stále vyšší a vyšší crp :? Jinak byl kolem 4,6. tak mam i obavu, abych si tim pitím něco nepos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69111
1.4.16 18:22

@JanduleD tak pokud daji pit glukozu, aniz by overili, ze je to nalacno OK, taky bych do toho nesla a zkusila to jinde, kde maji rozum. Taky se da nabirat glykovany hemoglobin… ale zas ja jsem pripad, nad jehoz glykovanym hemoglobinem doktori jasaji, ze jsem dlouhodobe vzorne kompenzovana, a pritom mi cukr kolikrat vyleze na 10-15 :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
1.4.16 21:43

A je tu prosím někdo, kdo tento test úplně odmítl? Jak se na to tvářil gynekolog a čím jste odmítnutí zdůvodnili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69111
1.4.16 21:58

Odmitnout ma plne pravo kazdy, asi tak jedine, co se v tehotenstvi neda odmitnout, je porod. Tehotna je zletila a svepravna (aspon valna vetsina teda) a lekar by mel jeji rozhodnuti respektovat, klidne ale muze vyjadrit svuj nazor. Ktery muze byt od - delejte si co chcete, je to vase telo a vase dite, pres poradne vynadani za blbost (coz dozajista neni spravna reakce, ale nepochybne se s tim nekdo setka), az po snahu rozumne argumentovat a vysvetlit, co, proc, jak a mozna rizika. Bude zalezet na doktorovi, zda zastava nazor - nemate-li to v rodine a tricet kilo nadvahy, tak se vas to netyka (blbost), kdyz to odmitnete, porodite petikilove dite a muze vam umrit (taky blbost), zcela staci nabrat glykovany hemoglobin (dalsi blbost) nebo nekoho, kdo o tom skutecne neco vi a je ochoten diskutovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69111
1.4.16 22:00

Jinak na odmitnuti OGTT jsou tu dozaista primo zalozene diskuze, tahle se tyka toho, jak postupovat pri zvysene hladine nalacno. Coz samo o sobe je regulerni duvod k odmitnuti provedeni testu, ale mel by ho navrhnout doktor pacientce, nikoliv naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí