Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky.
jsem v 39 týdnu a již dva dny pozoruji zvýšené pohyby miminka. přijde mi, že se hýbe více než ped tím…čím to může být?
k doktorovi jdu v pátek…
Hýbe se pořád stejně, ale je větší takže ty to víc cítíš. Vůbec nic to neznamená. Leda kdyby to dělal 48 hodin nonstop.
To zase ne…jen mě zarazilo že se „mrská“ víc..tak jestli třeba už není blízko porod neo tak.. ![]()
@jessie1 píše:
To zase ne…jen mě zarazilo že se „mrská“ víc..tak jestli třeba už není blízko porod neo tak..
porod je blízko tak či tak
ale rozhodně to není příznak porodu. Prostě se potřebuje občas protáhnout a ty ho hodně cítíš ![]()
Muze to byt, mne se jeden den mrskal silene a pak mi dr. rikala, ze jsem se otevrela a ze to casto souvisi.
Minulý týden ještě nic…pořád se těším kdy už to přijde a pořad jsem zavřená… ![]()
Nase mala se mrskala tri dny pred porodem ve dne v noci, do ty doby byla lenoch celkem, takze to i zacatek porodu muze byt, kdyz jsem to v porodnici rikala, tak me odbyli s tim, ze lepsi nez kdyby se nehybala ![]()
Ja zase u dcery 2 tydni jsem chodila otevrena na 2cm, nez se narodila, aj to odtekla mi najpru plodova voda
@jessie1 Mě jeden den přišlo, že se od rána víc mele, rozhodla jsem se že až příjde chlap z práce, pojedeme pro jistotu na monitor. Když jsem odcházela k autu, už mi bylo jasný, že bez mimina zpátky nepřijedeme, protože začaly kontrakce, ![]()
Zatím se mele takhle 2 dny…
ale žádné kontrakce, poslíčci jen občas…nebo spíš bodnutí v zádech, v podbřišku, tvrdnutí bříška..ale nic závratného..
Ja taky chodim uz minimalne tyden otevrena na 2 cm a nejak se mimcu nechce ven. Ted mam do toho zaludek jak na vode, obcas zaboli, obcas mi je na zvraceni, tak ja fakt nevim:-))
Tak uvidime, ktera driv:-) jinak prave zadne tvrdnuti bricha, nic…