Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Martinka1982 Drzim pesti, hele kdyby mela velke podezreni, tak by chtela udelat hned CVS.Dej pak vedet
@clostylbegytka Tak už mám výsledky ze screeningu.NT 1,95mm CRL 65,5 Dr. nám našla trikuspidální regurgitaci v srdci plodu. Trizomie 21 1:79 Trizomie 18 1:2251 Trizomie 13 1:4166 ???? doufám že se stane zázrak a miminko bude v pořádku
@Martinka1982 Hele, ted Ti udelam velkou radost, ale ber to jeste s rezervou. Kdyz jsem ja resila ten slatny prbotrimestrial, ozvala se mi holka, ktere taky nasla MUDr. Frisova regurgitaci.Mela i vyssi NT, coz ty mas ok. Uklidnili ji, ze to znamena cca selest po porodu, ze kdyz CVS dopadlo dobre, bude to ok. Narodilo se zdrave dite a ani selest nemelo.
@clostylbegytka Děkuji moc, alespoň za nějaké uklidnění
doufám že sechno dobře dopadne a miminko bude zdravé ![]()
@Martinka1982 píše:
@clostylbegytka Tak už mám výsledky ze screeningu.NT 1,95mm CRL 65,5 Dr. nám našla trikuspidální regurgitaci v srdci plodu. Trizomie 21 1:79 Trizomie 18 1:2251 Trizomie 13 1:4166 ???? doufám že se stane zázrak a miminko bude v pořádku
Takže ti nyni navrhuji i invazivní test- odber plodové vody?
@jankajj Odběr plodové vody mi nedoporučují. Pouze Panorama test…tam se riziko ukáže na 98%
@clostylbegytka Moc děkuji za podporu ???? výsledky Panorama testů jsou v pořádku. Teď nás čeká ve 20 týdnů ultrazvuk ohledně šelestu na srdíčku, ale věřím že bude vše v pořádku ????
@Martinka1982 píše:
@jankajj Odběr plodové vody mi nedoporučují. Pouze Panorama test…tam se riziko ukáže na 98%
Ahoj, přeji ti ať je vše v pořádku a miminko je zdravé. Sama bych asi zažádala o odběr plodové vody a divím se, že ti ho nedoporučili, protože je nejpřesnější. ![]()
@natyber Moc děkuji
byla jsem u Dr. Frisové a sama mi neinvazivní test doporučila a jelikož je to moje 3 těhotenství a screeningy u ní tak nemám důvod jí nedůvěřovat ![]()
@Martinka1982 Ahojda, tak to je dobre.Tak se opatrujte
A kluk nebo holka? ![]()