Zvýšení odbornosti při RD, poraďte kde

645
2.10.13 22:33

zvýšení odbornosti

Maminky obracím se na Vás s prosbou o radu, chtěla bych si při RD nějakým způsobem zvýšit odbornost nějaké kurzy apod. vím že existují různé „organizace“ zabývající se tím, ale nějak nevím kde je hledat :D Po RD se nechci vracet do staré práce ale přímo na VŠ se necítím poradíte nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1947
2.10.13 22:49

@Lorr já bych si nejdřív rozmyslela, co by mě bavilo, a pak bych to zkusila vygooglit - např. „aranžování květin - kurzy“, určitě Ti něco vypadne :-). A hledej akreditovaný ministerstvem, můžeš pak zjišťovat, jestli by ti je neproplatil třeba úřad práce- mně kurz proplatil za 10 tis, a to jsem ještě byla ve výpovědní době, tj zaměstnaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
2.10.13 23:07

Tak obor jakoby ten hlavní mám jasný spíše mi jde o to že si chci rozšířit pole působnosti, můj obor je zaměřený ekonomicky ale na těchto pozicích je dneska těžké najít místo a proto si chci zvýšit odbornost a upřímně nebráním se ničemu spíše mi jde o tipy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
2.10.13 23:24

Tak záleží, jak to myslíš… Zaměř se na slabý stránky… U mě je základ doplnit nějak rozumně angličtinu… :nevim: A v dalším kole řidičák… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
2.10.13 23:33

Jo ta angličtina je dobrý nápad, vidíš kupa věcí nad kterýma přemýšlím ale angličtina mě nenapadla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
2.10.13 23:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
2.10.13 23:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
3.10.13 07:49

@fans a s těmi elearingovými testy máš zkušenosti? vypadá to dobře, zkusila bych to

jo ted se dívám, že to je ale pro firmy a jejich pracovníky a ne pro jednotlivce, jako pro matky na RD :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
3.10.13 08:13

@evulkanov To jsem ti jen ukázal směr jak na to. E-learing kurzy jsou běžné také pro jednotlivce. RD vůbec nevadí.
Hledej takové kurzy které jsou určené nejen pro firemní klientelu. Je jich dostatek a myslím, že je to vhodná volba kurzu při RD.Na E- learing kurz se chystám další rok. Zkušenost zatím nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
3.10.13 08:15
@Lorr píše:
díky za tipy

Není za co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
3.10.13 13:08

@evulkanov mrkni na soft skills -měkké dovednosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
3.10.13 13:24

@fans jj, uz jsem se spojila s paní z té firmy a dala mi info. akorát trochu nechápu ty akreditované e-learningové kurzy - docela levné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat