Zvýšení RD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3512
21.9.18 09:31

@a12 Přesně tohle zneužívání mě taky štve, a hodně lidí se tím ještě chlubí :( Mají to nedomyšlené, je to tak už dlouho a nikdo s tím nic nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
21.9.18 09:35
@Sofie2013 píše:
@TMana A jak byste to vymyslel pro matky, které třeba partner opustí nebo zemře, když jsou ty ženy na RD s dítětem? Také nejsem fanouškem sociálních dávek, třeba příspěvek na bydlení mi vyloženě pije krev, ale zrovna rodičák mi přijde jako fajn věc.

To je trochu jiná rovina problému, ale opět řešitelná. V případě úmrtí existuje už v současné době forma podpory. V případě druhém je to komplexnější problém - a citelná chyba na straně systému. Katastrofální nečinnost justičního systému a téměř nulová vymahatelnost. Tady si umím pomoc státu představit, nicméně zneužití bych tvrdě trestal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
21.9.18 09:42

@P4ja aha.nevsimla jsem si. :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
21.9.18 09:49

Četla sem nějaký článek a v něm bylo,ze navýšení od července příštího roku a mělo by to platit i pro probíhající rodičaky a dokonce i pro ty,co příspěvek vycerpaly ale jejich dítě nemá ještě 4 roky.Takové si mohou znovu zažádat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
21.9.18 09:59
@osvc píše:
Vím, že je to mimo téma, ale to jako vážně? 8o

No ja na to taky koukala jako blazen, ze to je vubec mozny 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
21.9.18 10:54
@TMana píše:
@terka1995 Přečtěte si prosím můj příspěvek do konce. Jsem pro silnou podporu tradiční české rodiny. Dnes se tomuto názoru říká rasista, xenofob, fašista, nacista, idiot, magor atd. Asi znáte. Rodina s čerstvým klonem je obvykle pracující otec, matka pečující o dítě, případně obráceně. tzn. ten pracující přináší do domácnosti nějaké peníze. Tyto peníze jsou nějak daněné. A tyto daně by měly být ponížené, aby vyrovnaly deficit RD. Jinými slovy, nebudou podporovány účelové svazky, které nejsou rodiny jen kvůli čerpání dávek, nebudou podporovány rodiny, které neplatí daně. Naopak rodiny, které žijí odpovědně a odvádějí daně, budou mít podporu systému. Ale možná Vy chcete, aby klasická česká rodina vymřela.

Daně u lidí s průměrnou a nižší mzdou nejsou ani zdaleka tak vysoké jako RP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.18 19:38

@mission84 a co my co mame dvojcata a vicercata tech se to taky tyka???
@TMana od vas odpoved nechci!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
5.11.18 19:40

@terezka.havlickova Co jsem slyšela tak vždy mluvili jen o 40tis navíc pro jedno dítě. Nezvyšovali teď někdy peníze pro vicercata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
5.11.18 19:55

@terezka.havlickova Škoda, už jsem se začal rozepisovat :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.11.18 20:00
@TMana píše:
Snížit na nulu a zvýšit odečty daní.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
5.11.18 20:11
@terezka.havlickova píše:
@mission84 a co my co mame dvojcata a vicercata tech se to taky tyka???
@TMana od vas odpoved nechci!!!!!!!

Při současné logice zákona by se příspěvek zvýšil i rodinám s vícerčaty, protože zákon je formulován tak, že rodiče vícerčat mají nárok na 1,5násobek dané částky (nyní 220 tis.). Ale kdo ví co novela přinese, pokud nějaká bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.18 21:08

@P4ja ano zvýšilo to je pravda o sto tisic, ale logicky i tak je to na dvě málo a myslím, že když navýšit tak všem…jaký je rozdíl, že na jedno dostaneš 300tisíc a dvě 330 to je trochu nepoměr ne?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
5.11.18 21:13
@P4ja ano zvýšilo to je pravda o sto tisic, ale logicky i tak je to na dvě málo a myslím, že když navýšit tak všem…jaký je rozdíl, že na jedno dostaneš 300tisíc a dvě 330 to je trochu nepoměr ne?????

Ja myslim, ze se teda v tech clankach na netu psalo, ze i na dvojcata se prida.. Ale zas jeste do nedavna na ne bylo taky jen 220 000, tak i tak dobry, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.18 21:28

@a12 samozřejme každa koruna navíc dobrá o tom žádna…jen mi přijde, že by to mělo být rozdělěno poměrově stejně, ale tak chtěli bychom moc no jo to je těch 20procent navíc co chtějí přidat politikům…smůla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
5.11.18 21:35

Nvm, ještě to není schválené. Jinak nikde neříkali, že by na jedno mělo být 300, ale 260 tis.

A jinak nemá smysl spekulovat dřív než to bude černé na bílém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat