Zvýšení RD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@terezka.havlickova píše:
@a12 samozřejme každa koruna navíc dobrá o tom žádna…jen mi přijde, že by to mělo být rozdělěno poměrově stejně, ale tak chtěli bychom moc no jo to je těch 20procent navíc co chtějí přidat politikům…smůla
no ale oni psali,ze i pro dvojcata budou tech 80 pridavat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja tak jedna se o 80 tisíc…
Ale pokud vím tak dvoukolově. Fakt nechápu proč spekulovat a řešit něco, co ještě není schválené a podepsané prezidentem.Pocitam s tím co je a to, co bude navíc, bude příjemný bonus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja píše:
Ale pokud vím tak dvoukolově. Fakt nechápu proč spekulovat a řešit něco, co ještě není schválené a podepsané prezidentem.Pocitam s tím co je a to, co bude navíc, bude příjemný bonus.
Tak ted uz to zmenili na 80 najednou v lednu 2020
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a12 píše:
Tak ted uz to zmenili na 80 najednou v lednu píše: Více
Jo to je přesně to, co píšu, nemá smysl spekulovat, dokud to nebude schválené a jasně dané.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja jezis ale bavit se o tom snad muzeme
Však to nikomu nezakazuji.
Jen to stejně k ničemu nepovede.
Jedině, že byste začaly sbírat podpisy třeba a nebo třeba obepsaly poslance atd. Jinak stejně musíme počkat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Minulý měsíc jsem byla na Úřadě práce a oficiálně ještě nic o zvýšení rodičovského příspěvku neví. Nelíbí se mi názory některých tady na diskuzi, že by se měl zrušit rodičovský příspěvek. Samotné se mi nelíbí zneužívání různých příspěvků, ale zrušení rodičovského příspěvku mi přijde trochu na hlavu. To už by se možná nerodily žádné děti. Vždy se najde někdo, kdo bude nějaký příspěvek zneužívat. Sama jsem na rodičovské dovolené, a pokud někomu přijde na jedno dítě příspěvek 6800,–Kč hodně
Samozřejmě mám manžela. Nejsem na rodinu sama, ale i tak mi ta částka přijde malá. Jiné dávky nepobírám, protože ani nárok na ně nemám.https://www.maminka.cz/clanek/rodicovsky-prispevek-se-zvysi-na-300-tisic-ale-az-od-ledna-2020
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katka.sucha567 tak jasně že oficiálně nic neví jak by mohli když nic oficiálního schváleného není
to co se všude píše jsou zatím jen sliby politiků a jak se říká sliby se slibujou blázni se radujou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katka.sucha567 ja mam doma dvojcata koncim materskou a tech penez opravdu moc neni, ano taky mam doma tatu, ale nic na vic nepobiram…nekdo k tomu plati najem a jine my treba hypoteku, abychom se ctyri nemuseli mackat ve dvou mistnostech a taky mi tedy neprijde rozumne zrusit prispevky uplne. Pritel jezdi kamionem a jak by musel jezdit aby to utahl vse sam, kdyz bychom nemeli prispevek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
@katka.sucha567 tak jasně že oficiálně nic neví jak by mohli když nic oficiálního schváleného neníto co se všude píše jsou zatím jen sliby politiků a jak se říká sliby se slibujou blázni se radujou
No a hlavně to není jenom o tom schválení, ale musí k tomu být taky prováděcí papíry a instrukce atd. Musí to být v systému zadané. Pak nějaká metodika, jak se bude postupovat v případě těch, co RD pobírají a nebo těch, co mají dítě starší 3 let a ještě budou mít nárok.
Já se takhle třeba radovala, že nepřijdou na kolaudaci a měli jsme smolika, protože u nás na úřadě ještě nikoho pořádně neproskolili a nikdo moc nevěděl, takže to brali po staru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja píše:
No a hlavně to není jenom o tom schválení, ale musí k tomu být taky prováděcí papíry a instrukce atd. Musí to být v systému zadané. Pak nějaká metodika, jak se bude postupovat v případě těch, co RD pobírají a nebo těch, co mají dítě starší 3 let a ještě budou mít nárok.Já se takhle třeba radovala, že nepřijdou na kolaudaci a měli jsme smolika, protože u nás na úřadě ještě nikoho pořádně neproskolili a nikdo moc nevěděl, takže to brali po staru.
Prave proto by to melo bejt az od ledna 2020
aby se na to pripravili.. A s kolaudaci vase chyba, k nam taky chteli prijet, ale odmitli jsem pac na to nemaj pravo a neprijeli..
A to u nas na urade, ani banka taky nemeli paru jak to bude.. Bylo to hned po novym roce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit