Zvýšení RD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
7.11.18 13:01
@a12 píše:
Prave proto by to melo bejt az od ledna 2020 :roll: aby se na to pripravili.. A s kolaudaci vase chyba, k nam taky chteli prijet, ale odmitli jsem pac na to nemaj pravo a neprijeli..
A to u nas na urade, ani banka taky nemeli paru jak to bude.. Bylo to hned po novym roce..

No a pak přijde krize a kdoví jak to bude. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61103
7.11.18 14:25
@P4ja píše:
No a pak přijde krize a kdoví jak to bude. :?

No o to tu uz nejde, ale ze pises co vsechno je k tomu potreba.. A to je prave ten duvod proc to urcite nebude ted v lete a na dvakrat ale pripadne az v tom lednu 2020,protoze ted na to ty peníze vyhraněný nemaj atd.
Tim nerikam ze to na 100% bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
7.11.18 15:12
@a12 píše:
No o to tu uz nejde, ale ze pises co vsechno je k tomu potreba.. A to je prave ten duvod proc to urcite nebude ted v lete a na dvakrat ale pripadne az v tom lednu 2020,protoze ted na to ty peníze vyhraněný nemaj atd.
Tim nerikam ze to na 100% bude..

No, řekla bych že jde. Může se to příští rok zlomit. Peníze budou potřeba jinde. Nebo se pánové nahoře nedomluví.

Ale spíš jsem reagovala na to, že někdo něco plácne v televizi a už to lidi po pomalu považují za hotové. A přitom to tak není. :roll:
Já osobně neuvěřím, dokud ty peníze nebudu mít na účtu. Dítě jsme plánovali a narodilo se za současných podmínek, tak to pro nás bude bonus navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61103
7.11.18 15:24
@P4ja píše:
No, řekla bych že jde. Může se to příští rok zlomit. Peníze budou potřeba jinde. Nebo se pánové nahoře nedomluví.Ale spíš jsem reagovala na to, že někdo něco plácne v televizi a už to lidi po pomalu považují za hotové. A přitom to tak není. :roll:
Já osobně neuvěřím, dokud ty peníze nebudu mít na účtu. Dítě jsme plánovali a narodilo se za současných podmínek, tak to pro nás bude bonus navíc.

Bonus navic to treba bude, ale me osobne by nastvalo kdyby mi to treba o mesic uteklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat