Zvýšení RD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@a12 píše:
Prave proto by to melo bejt az od ledna 2020aby se na to pripravili.. A s kolaudaci vase chyba, k nam taky chteli prijet, ale odmitli jsem pac na to nemaj pravo a neprijeli..
A to u nas na urade, ani banka taky nemeli paru jak to bude.. Bylo to hned po novym roce..
No a pak přijde krize a kdoví jak to bude. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja píše:
No a pak přijde krize a kdoví jak to bude.
No o to tu uz nejde, ale ze pises co vsechno je k tomu potreba.. A to je prave ten duvod proc to urcite nebude ted v lete a na dvakrat ale pripadne az v tom lednu 2020,protoze ted na to ty peníze vyhraněný nemaj atd.
Tim nerikam ze to na 100% bude..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a12 píše:
No o to tu uz nejde, ale ze pises co vsechno je k tomu potreba.. A to je prave ten duvod proc to urcite nebude ted v lete a na dvakrat ale pripadne az v tom lednu 2020,protoze ted na to ty peníze vyhraněný nemaj atd.
Tim nerikam ze to na 100% bude..
No, řekla bych že jde. Může se to příští rok zlomit. Peníze budou potřeba jinde. Nebo se pánové nahoře nedomluví.
Ale spíš jsem reagovala na to, že někdo něco plácne v televizi a už to lidi po pomalu považují za hotové. A přitom to tak není. ![]()
Já osobně neuvěřím, dokud ty peníze nebudu mít na účtu. Dítě jsme plánovali a narodilo se za současných podmínek, tak to pro nás bude bonus navíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja píše:
No, řekla bych že jde. Může se to příští rok zlomit. Peníze budou potřeba jinde. Nebo se pánové nahoře nedomluví.Ale spíš jsem reagovala na to, že někdo něco plácne v televizi a už to lidi po pomalu považují za hotové. A přitom to tak není.
Já osobně neuvěřím, dokud ty peníze nebudu mít na účtu. Dítě jsme plánovali a narodilo se za současných podmínek, tak to pro nás bude bonus navíc.
Bonus navic to treba bude, ale me osobne by nastvalo kdyby mi to treba o mesic uteklo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit