Zvýšení RD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@TMana Nic, v pohodě, mrkla jsem na váš profil a vidím, že jste klasický rýpal. Takže jestli mi k tomuto tématu nemáte co říct, tak nashledanou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, rýpal jsem. V dnešní době je pravda horší nadávky. A taky nevidím žádný důvod k tomu, aby stát někoho živil. Takže jsem pro zrušení RD a místo toho by měla být zavedená sleva na dani. Vidíte v tom problém? Nepatříte mezi pijavice?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TMana Jelikož jsem na RD, tak můžu mluvit z osobní zkušenosti.
Zrušení RD… chcete, aby český národ vymřel? Kdo by si mohl dovolit mít dítě bez vidiny prostředků? Vraťte se na zem.
Ano, podle vašich slov tedy patřím mezi klasické pijavice a myslím, že nejsem sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
měli by rodičovský příspěvek zvýšit na 260 000kč snad od nového roku, ale nevím jestli všem a nebo nově narozeným dětem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elinka90 píše:
měli by rodičovský příspěvek zvýšit na 260 000kč snad od nového roku, ale nevím jestli všem a nebo nově narozeným dětem.
Všem co jo budou aktuálne pobírat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terka1995 Přečtěte si prosím můj příspěvek do konce. Jsem pro silnou podporu tradiční české rodiny. Dnes se tomuto názoru říká rasista, xenofob, fašista, nacista, idiot, magor atd. Asi znáte. Rodina s čerstvým klonem je obvykle pracující otec, matka pečující o dítě, případně obráceně. tzn. ten pracující přináší do domácnosti nějaké peníze. Tyto peníze jsou nějak daněné. A tyto daně by měly být ponížené, aby vyrovnaly deficit RD. Jinými slovy, nebudou podporovány účelové svazky, které nejsou rodiny jen kvůli čerpání dávek, nebudou podporovány rodiny, které neplatí daně. Naopak rodiny, které žijí odpovědně a odvádějí daně, budou mít podporu systému. Ale možná Vy chcete, aby klasická česká rodina vymřela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@podaji píše:
Doufám že ne. Jsem zásadně proti. I když jsem teď na RD. Raději bych byla pro rozšíření jeslí, možnost částečných úvazků atd. A ne zdimat stát. Jestli chci dítě musím si na něj našetřit a ne že to budou platit všichni ostatní. To určitě navrhli zase socani. Njn…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TMana A jak byste to vymyslel pro matky, které třeba partner opustí nebo zemře, když jsou ty ženy na RD s dítětem? Také nejsem fanouškem sociálních dávek, třeba příspěvek na bydlení mi vyloženě pije krev, ale zrovna rodičák mi přijde jako fajn věc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TMana píše:
Ano, rýpal jsem. V dnešní době je pravda horší nadávky. A taky nevidím žádný důvod k tomu, aby stát někoho živil. Takže jsem pro zrušení RD a místo toho by měla být zavedená sleva na dani. Vidíte v tom problém? Nepatříte mezi pijavice?
Ale tahle diskuse neni o tom co chcete, nechcete, jak byste to udelala vy.. Ale o tom jestli vite neco o zvyseni rodicaku.. Neni potreba rypat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ma se zvysit o 40tisic.
nevim ale, jestli se to tyka i tech v probihajicim vyplaceni, nebo jenom novych..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TMana píše:
@terka1995 Přečtěte si prosím můj příspěvek do konce. Jsem pro silnou podporu tradiční české rodiny. Dnes se tomuto názoru říká rasista, xenofob, fašista, nacista, idiot, magor atd. Asi znáte. Rodina s čerstvým klonem je obvykle pracující otec, matka pečující o dítě, případně obráceně. tzn. ten pracující přináší do domácnosti nějaké peníze. Tyto peníze jsou nějak daněné. A tyto daně by měly být ponížené, aby vyrovnaly deficit RD. Jinými slovy, nebudou podporovány účelové svazky, které nejsou rodiny jen kvůli čerpání dávek, nebudou podporovány rodiny, které neplatí daně. Naopak rodiny, které žijí odpovědně a odvádějí daně, budou mít podporu systému. Ale možná Vy chcete, aby klasická česká rodina vymřela.
Copak daně, když si člověk odečte hypotéku, životní pojištění, slevu na dani a další, tak to nemusí být tak vysoká částka, horší je sociální pojištění, to je měsíčně pořádná pálka
Ale v zásadě souhlasím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sofie2013 píše:
@TMana A jak byste to vymyslel pro matky, které třeba partner opustí nebo zemře, když jsou ty ženy na RD s dítětem? Také nejsem fanouškem sociálních dávek, třeba příspěvek na bydlení mi vyloženě pije krev, ale zrovna rodičák mi přijde jako fajn věc.
Hlavne teda prispevek na bydleni tech co maj fobre vydelavajiciho partnera.. Jo, tohle by se melo osefovat.. Jsem neatacila zirat kdyz mi ted uz byvala kamaradka rekla, ze jeji partner ma a bude mit trvaly pobyt jinde aby mohla az jednou bude na rp brat prispevek na bydleni ve vlastnim byte! No jako tohle fakt jde?
taky mel pritel jinde trvaly pobyt ale tohlr by me ani ve snu nenapadlo
pritom „kamaradka“ i jeji pritel se meli velmi dobre ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katuska1984 píše:
ma se zvysit o 40tisic.
nevim ale, jestli se to tyka i tech v probihajicim vyplaceni, nebo jenom novych..
Už jsem tady psala. I těch probíhajících
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a12 píše:
Hlavne teda prispevek na bydleni tech co maj fobre vydelavajiciho partnera.. Jo, tohle by se melo osefovat.. Jsem neatacila zirat kdyz mi ted uz byvala kamaradka rekla, ze jeji partner ma a bude mit trvaly pobyt jinde aby mohla az jednou bude na rp brat prispevek na bydleni ve vlastnim byte! No jako tohle fakt jde?taky mel pritel jinde trvaly pobyt ale tohlr by me ani ve snu nenapadlo
pritom „kamaradka“ i jeji pritel se meli velmi dobre
Vím, že je to mimo téma, ale to jako vážně? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit