Zvýšení RD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zvýšení RD
V médiích jsem zaznamenala, že politici chtějí zvýšit RD o 80 tisíc. Myslíte si že se to povede?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Aneťák479 píše:
V médiích jsem zaznamenala, že politici chtějí zvýšit RD o 80 tisíc. Myslíte si že se to povede?![]()
No ale kdy? Nez to schvali uz budeme pracovat
6mesicu nejsou schopni sestavit vladu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doufám že ne. Jsem zásadně proti. I když jsem teď na RD. Raději bych byla pro rozšíření jeslí, možnost částečných úvazků atd. A ne zdimat stát. Jestli chci dítě musím si na něj našetřit a ne že to budou platit všichni ostatní. To určitě navrhli zase socani. Njn…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ony budou zas volby, ze slibuji?
a nemyslím, ze se RP brzy zvýší, nedávno to upravovali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak kdyz mi daji o 80tis vic, vracet jim to nebudu, ale taky si nemyslim, ze by to bylo potreba.
Radsi jesle, podpora zamestnavatelu skrz zkracene uvazky a home offici, danove ulevy pro rodiny a klidne ten rodicak jeste zkrouhnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale tak ano, at ho klidne zvysi, jako kapesne je to dobre. Co se tyce podpory statu zamestnanym matkam, statni jesle bych nevyuzila a muj zamestnavatel je podporovan evidentne dobre, kdyz zkracene uvazky a home office zcela bezne nabizi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já někde četla, že to má být v roce 2020. Ale jestli to projde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nenavrhovali to socani? Ti uz jsou ted ve vlade, takze se snazit nemusi. 4 roky slibovali vratit nemocenskou pro prvni tri dny a doted to neni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, dnes o tom mluvili na Radiožurnálu, víte o tom někdo něco? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit