MIMI 2 mesicni a CELY DEN NESPI-ZAZILY JSTE TO????

556
27.6.09 20:42

MIMI 2 mesicni a CELY DEN NESPI-ZAZILY JSTE TO????

AHOJTE mamci.mam dvoumesicni dcerku a cely bozi den mi nechtela spat jen kricela anebo jen tak koukala ale kdyz jsem ji ulozila do postylky okamzity rev.nezabiralo nic.a ted me zajimaji vase rady prosim tedy pokud nejake existuji..a nechat vyrvat to nema cenu je vytrvala vydrzi i dve hodky vkuse,prinejhorsim zacne cervenat a skoro az popada dech.takove dny ma casto a proste se to neda,nemuzu absolutne vubec nic udelat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8793
27.6.09 20:56

Normálka :roll: , já to měla do půl roku, nic jsem neudělala… dny jsem trávila v křesle s miminem na klíně a sledovala televizi, v okamžiku kdy jsem se pohnula - stačilo se podrbat, byl řev… odložit do postýlky? hahaha, večery cca od 5-2 jsem trávila udrncáváním, vyháněním prdíků, nebo jsem sloužila jako dudlík, jinak by se snad uřval… od 3 měsíců okořeněno i odmítáním kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.6.09 20:57

Ahojky, zažila jsem právě poslední týden…Ale u nás to bylo bolením bříška. Taky jsem nic neudělala, téměř nic neuvařila a ještě jsem neměla čas věnovat se prvnímu dítěti… :( . Na chvíli zabrala hrazdička nebo autosedačka - vajíčko. Koukala kolem sebe a aspoň jsem měla tak půl hodiny na to, abych honem něco uvařila. Zbytek jsem musela dodělávat s malou na rukou. Hele, a co zkusit šátek? Já osobně tuhle zkušenost nemám, ale holky si to vcelku pochvalují, že je mimi u mámy a ta má volné ruce k práci…Čím je ten pláč u vás nevím, musíš zjistit, co broučkovi chybí. Jinak poslední dva dny už malou bříško nebolí, je v klidu a včera v tom dešti dokonce spala 4 hodiny v kočárku venku… 8O . Jsem tomu nějak nemohla pořád věřit, že spí a stejně jsem kulové udělala, páč jsem pořád chodila nahlížet na malou do kočárku..... :lol:
Neboj, ono se to spraví. Třeba se nudí. Nebo jí mohlo být teplo, zima,… je toho víc. Holt musíš zjistit, čím to bylo. Držím palce, ať nepadneš na „hubu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
27.6.09 20:59

Erdito, řekla bych, že je to tou krupicí rozmíchanou v kravským mlíku, kterou měla k večeři. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
27.6.09 21:00

Známe...... :roll: Nám naštěstí fungoval kočárek, tak jsme celý den chodili a chodili...... Vzhledem k tomu, že nemáme babičky v dosahu, to bylo úmorný, ale aspon neřval a ani nebyl nevyspalej a tudíž protivnej..... Ani už nevím, jak to odeznělo..... :oops: Ale odeznělo a kolem 6. měs. to už bylo v poho..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.6.09 21:02

No já si zas myslím, že toho uděláš docela dost, když založíš za jeden den tři diskuse.
Nám řvávaly holky taky celé dny. Nemám radu, jen vydržet. Je to na palici, já vím.
Vypni PC a jděte se přes den projít, to nám pomohlo :-)
 Eva

• Citovat
  • Upravit
556
27.6.09 21:06

Evo aroganci miluji vis??je vikend,manzel je doma,pro tvou zvedavost.proto mam cas a mozna jeste dnes zalozim dalsi ctyri diskuze me kdyz neco zajima tak do toho jdu a rada se o tom pobavim takze myslim ze to neni nic proti temto pravidlum zde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
27.6.09 21:08

jinak diky za rady.ja vyzkousela uz skoro vse prave ale dik.do satku ale asi nepujdu to bych se ji uz nezbavila a s tim prochazenim venku,to bych rada ale nesmelo by porad takhle prset alesppon tu ve slezsku prsi furt…takze to asi neklapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.6.09 21:08

Arogance je úplně něco jiného, ale když už ses tak naštvala, tak se mooooooc omlouvám, že jsem si tolik dovolila.....
No jo, už mlčím:-)

• Citovat
  • Upravit
556
27.6.09 21:10

Evo provokujes me a to nemam rada…a tuhle diskuzi jsem nenacala abych se tu handrkovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
27.6.09 21:31

Sunnyside,jak to myslíš?Jaká krupice rozmíchaná v mlíku 8O ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
27.6.09 21:33

sunnyside to mysli tak jak to napsala proste jsem male zkusila dat ridkou krupici pres flasku.no a co?mas k tomu nejaky problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
27.6.09 21:37

erdita,po kom vyjíždíš?Nechápu,jak můžeš dát dvouměsíčnímu miminku krupici rozmíchanou v kravském mléku 8O a pak si stěžovat,že ti malá pláče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
27.6.09 21:41

urcite mi v patek neplakala z toho ze jsem ji zacatkem minuleho tydne zkusila dat jednou krupicku.tobe se zda ze vyjizdim?jen jsem se zeptala jestli s tim mas nejaky problem protoze ja ho tam nevidim.maly od svagrove dostal uz v mesici jogurt na radu lekarky protoze ma atopicky ekzem.neni doktor jako doktor ale urcite nam nechteji poskodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
27.6.09 21:44

Jak muzes dat dvoumesicnimu miminku krupici?!?

A jinak nikdo te tady prece neprovokuje-ptas se na nazor a prece nemuzes cekat jen same " tobe prijemne" odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová