Sporťák X-Lander - který nánožník od Emitexu?

20840
6.12.07 10:44

Sporťák X-Lander - který nánožník od Emitexu?

Mám doma X-Lander XA, malej už musí do sporťáku, protože do korby se i s fusakem nevleze. Jenže mám problém ho i s fusakem zapnout do origoš nánožníku :? Uvažuju proto, že koupím nánožník od Emitexu-zdají se mi větší a hlavně vyšší.
Váhám mezi nánožníkem universalhttp://www.emitex.cz/…ocarek_6.jpg a nánožníkem Golf s límcemhttp://www.emitex.cz/…ocarek_9.jpg

Nemáte některá doma taky X-Landera s neorigoš nánožníkem? Který myslíte, že bude pasovat líp?
Díky moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4597
6.12.07 12:17

Ahoj Novire, přesně to samé jsem řešila já nedávno, hledala jsem taky odpovědi a nikde nenašla, tak jsem ho prostě koupila a je to fajn…Chtěla jsem přesně spíš ten golf s tím límcem, ale nakonec jsem vzala ten Universální. Nejdřív jsem litovala, zdálo se mi, že to tam vše nějak plandá ale je fajn. Možná bych zkusila ten golfový vyzkoušet přímo na kočár, já to neudělala, tak prostě ten universál tam ale pasuje, jen je problém s uchytáváním - ty gumy na nánožníku s tou zacvakávací sponkou se musí obmotávat kolem trubek kočáru, takže jednu nerozepínám a rozepínám nánožník i fusak jen na jedné straně. Taky mi trochu vadí, že ta stahovací šňůra nánožníku se jakoby samovolně uvolňuje, ale tak až to taky nevadí. Ještě jsem měla problém s otvorem pro popruhy na fusaku, mám taky Emitex ten Combi a ten mezinožní popruh se otvorem nevešel, takže mi ho máma zvětšila, ale to zase záleží na fusaku, jaký máš.....

No prostě mám ten Universální a pasuje a je to rozhodně lepší, než z mimča dělat sardinku :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
6.12.07 15:59

Ahojky, tak já jsem koupila ten na větší trojkolky a sedí skvěle :wink: Má taky ty zacvákavací sponky, ale odcvaknu jen jednu stranu, takže to nevadí a je to rychlý. Navíc je fakt dost prostornej, takže se při větším mrazu přes fusak v pohodě vejde další deka a malej je tam pěkně schovanej tím límcem před větrem. Fakt doporučuju, páč ten origoš je fakt malej :?

Fif - fusak mám taky Emitex (letošní kolekci) a problémy s dírama jsem teda neměla. Jen mi teda sjíždí, ale to by asi nedržel na pevno žádnej 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
6.12.07 17:48

EVČULINDO, prosím tě, ty máš teda ten golf s límcem přímo na X-landeru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
6.12.07 21:19

Novire - jj, můžu ti to zítra vyfotit v akci a vložit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
7.12.07 07:23

Jéé, to by bylo supr :) Děkuju moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
7.12.07 23:37

Novire - myslím na tebe, ale dneska jsme nevystrčili kočár, páč celej den děsně lilo :? Snad zítra. Určitě bude foto, vydrž :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
9.12.07 22:44

Omlouvám se za zpoždění :wink:

Kdyby ještě cokoliv, tak napiš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
10.12.07 08:16

Díky moc, nádhera, to je fakt o moc lepší, než ten origoš :wink: Tobík tam bude krásně schovaný.
PS: My máme červený sporťák, ale modrou hlubokou kourbu… Koukám, že ten modrý vypadá taky hezky :)
Ještě jednou dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
10.12.07 11:43

Vůbec nemáš za co děkovat! Původně jsem chtěla vložit fotku i s malým, jenže je dost nachlazenej, tak ani ven nechodíme… No, snad to je dobře vidět.
Opavdu je o moc lepší. Jednak je prostorný, takže fusek a ještě klidně i deka v pohodě a pak si nemůžu vynachválit ten límec :wink:
Jo, a kámoška má ten nánožník na čerbeným sporťáku a taky mooooc pěkný. Tím, že je černej, tak nemá co zkazit…
Tak ať jste taky tak spokojení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
10.12.07 12:25

ahoj, tak my to máme přesně jako Evculinda. Mám X-lander XA a koupila jsem universální nánožník na trojkolku
http://www.baby-centrum.cz/…87271859.jpg /> a pasuje jako ulitý, krásně se do něj vejde fusak 3v1 od Emitexu. Jo a ten prostřední pás tím fusakem prostrčit jde, ale musí se jakoby rozepnout a prostrkávat po částech, jde to hůř, ale jde to :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
10.12.07 12:39

Nánožník už je objednaný, tak snad brzo příjde. Díky holky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
10.12.07 17:19

Jééé, to je škoda :? Nazarila jsem na inzerát se super cenou: http://deti.bazos.cz/…znEmitex.php Tak třeba se bude hodit někomu jinýmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
1.6.16 20:54

Dobry den chci se jen zeptat nanoznik od emitexu golf s limcem pasuje i na xlander xpram? je to starší verze kocarku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí