Hubneme (nejen) s dvojčátky

742
31.12.08 14:36

Hubneme (nejen) s dvojčátky

Tak,to je naše nové hubnoucí forum :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5
31.12.08 14:53

Ahoj, tak já se hlásím :) snažím se tu zorientovat 8O , asi budu mít fůru dotazů… V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
31.12.08 15:14

Tak já se holky taky hlásím…ale zatím moc hubnout nemůžu. Ale až to bude aktuální tak se určitě připojím. :oops: bude to dost potřeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
31.12.08 15:20

No,Marti,to máš pravdu,že za chvíli to bude aktuální co???už víte co budete mít??? Kdy máš terímn??
A Vlaďko,nevím,jestli jsi to ty VKarch email,ale nemáš náhodou ode mě golfky???A jinak k dotazům,myslíš ohledně emimina???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Abi
31.12.08 15:32

Ahoj holky, berete i holky bez dvojčat a nebo dokonce bez dětí???

• Citovat
  • Upravit
742
31.12.08 15:42

Ahoj Abi,jasně že bereme,není podmínkou mít děti,jenom chtít zhubnout a pomoci si v tom navzájem,takže se k nám klidně přidej,čím nás bude líp,tím víc bude kil,kterým řekneme sbohem.ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
31.12.08 16:54

Já se taky hlásím, ale musím začít zvolna, zatím plně kojím a odstavit bych chtěla tak nejdřív za půl roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
31.12.08 16:59

Ahoj holky! Budeme mít další holčičku…tyhle poslední týdny jsou na kila úplně šílený. Člověk se snaží míň jíst, ale stejně si ta váha dělá co chce…to zas bude hubnutí. No jo, ale co by člověk pro to mimčo v břiše neudělal že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
31.12.08 17:17

Ahoj holky,
tak jsem vás našla a hlásím se! :D Zatím také kojím, každé dítě cca 4× denně, v náročnějších dnech i 7× :wink: Mám furt hlad jak vlk, díky kojení netloustnu, ale furt mám po porodu 3 kila navíc - což není moc (přibrala jsem v těhu 22 kg), ale bohužel je to všechno na břiše, který teda vypadá děsně :?

Mám 170 cm a 71-72 kg, před těhu 68-69 kg, ale s pevnou, vysportovanou postavou. Tu teď teda fakt nemám :? Chtěla bych zhubnout tak 5 kg. Omezovat v jídle se zatím moc nezvládnu :oops: ale ráda bych odolávala mlsání, hlavně večernímu, a začala se zase trochu hýbat. Co vy?! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
31.12.08 17:19

Ještě bych dodala - jak vidíte v metříku, děti vážily při narození dohromady 6.6 kg, takže moje tělo a hlavně břicho dostaly fakt zabrat :roll: Pořád mám v pase o 9 cm víc, než jsem mívala :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
31.12.08 18:08

Simi,tak to jsme na tom podobně,já měla kluky 3,40 a 3 kg,takže taky mackové,ale na břicho si teda nestěžuju,je fakt,že tam mám špeka ale naštěstí žádné strie.Jinak,já v těhu nabrala asi 30 kg,vloni na vánoce to jim byly 4 měsíce,jsem vážila 70 kg a od března jsem shodila 7 kg na 63 a držela jsem to dlouho,ale pak se nějak to zase nabalilo,a vážím 65-66 kilo,a chtěla bych to sundat tentokrát na těch 58kilo.Jo a měřím 176cm.
Judy,ono s kojením nějaké diety jsou asi probllém ne??Já teda dietu nikdy vyloženě nedržím,spíš fakt održuju zdravou výživu a zatím to šlo samo,ale…stárnu a bude to asi horší a horší :oops:
Marti,tak my máme pro vás tady na výběr nějaké ženichy,různé věkové kategorie,můžou si holky vaše vybrat :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
31.12.08 19:08

Míšo, já naštěstí taky nemám ani jednu strii :D ale před těhu jsem měla vždycky (téměř) ploché břicho, a teď je tam ten špek :roll: :evil: Nooo ale tahle diskuse mě přiměla, abych hned lehla a udělala 70 lehsedů - pak mě vykňourala Silvinka a šlo se chovat :wink: To máš ale krásnou váhu! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
31.12.08 19:21

No,Simi,já naštěstí před tímhle těhu neměla nějak ploché břicho,po už dvou porodech,právě jsem si myslela,že ted to bude horší to břicho a je to lepší než po těch předchozích.A ad váha,jj to je pěkná váha,ale jak říkám,když stojím,ještě to jde,ale jak si sednuvyvalí se mi to všechno ven fuj. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.12.08 19:38

Míšo, to jsem já :D golfky slouží dobře, ale s klasickým kočárem se to teda srovnat nedá. Mám je jen na nákupy autem. Na to jsou super.
A co se týká dotazů - tak třeba jak jste si daly ke jménu fotku? Co se týká mého hubnutí, tak než jsem podstoupila IVF, tak jsem vážila cca 59kg při výšce 168. Hormonama jsem nabrala tak pět kilčo, pak nějakých pár kil těhu, po porodu jsem zhubla, ale když jsem po půl roce přestala kojit tak teď vážím cca 68kg, cítím se hrozně, jsem jak kejda sádla :?
Potřebuju zpevnit a shodit aspoň těch pět kilo. Žádnou extra dietu neplánuju, ale chci omezit sladký, nejíst večer a přes den jíst pravidelně, málo a kvalitně. Píše se to dobře, jsem zvědavá, jak to bude v reálu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.12.08 19:46

Jo a Míšo, teď jsem si všimla - ty máš čtyři kluky???? Teda na potřetí dvojčata, to muselo být trošku překvápko, ne? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze