Přístroj na cvičení-inspirujte mě, prosím...

5021
31.12.08 09:13

Přístroj na cvičení-inspirujte mě, prosím...

Milé maminky, ráda bych si od vás nechala poradit, jaký přístroj zakoupit, aby se mi dobře cvičilo a rychle hublo. :wink:
Dcerka bude mít po novém roce šest měsíců a začnu pomaloučku s příkrmy, tak bych toho chtěla využít a pustit se do boje s kily, která se mě i přes kojení drží od porodu jako klíště (ale hodně velké klíště :? ).
Mám se shazováním nadbytečných kilogramů letité zkušenosti, takže už jsem našla princip stravování a pohybu, který na mě funguje, dokázala jsem zhubnout i si relativně dlouho udržet kila dole.Cvičila jsem aerobic a teď si říkám, že bych si ten domácí tělocvik něčím zpestřila.Napadl mě stepper nebo leg master.S čím máte dobré zkušenosti vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
394
31.12.08 09:24

Stepper mám doma, jsem spokojená, teď je to můj velký kamarád :) Ale musíš na něm vydržet minimálně 40minut, aby to mělo nějaký efekt. A pak doporučuju nějaký dvd - mám jich docela dost, ale cvičím jen podle jednoho. A pořád přemýšlím o veslovacím trenažeru :wink:
Tak přeju rychlá kila dole :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
31.12.08 11:35

Ahoj Judycum, já teď k Vánocům koupila příteli (občas i sobě) obruč funkey hula. Je to obdoba klasické obruče na cvičení, ale má specifický tvar, masážní kroužky a část pro naplnění vodou. Měla by výrazně pomáhat zeštíhlení pasu. Je nejen pro ženy, ale i pro muže. To víš, přítel bojuje s bříškem :wink: Zkušenosti s ní teda zatím nemám, ale myslím, že cvičení s ní bude zajímavé, veselejší než sedy lehy. Jukni na net, nepamatuju si stránky, ale zadej do vyhledávače přímo funkey hula nebo zdravotnické potřeby vlašim (tam jsem ji koupila). Ale je dost drahá, ve Vlašimi ji měli za necelých 1300Kč :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
31.12.08 15:39

Děkuji moc za tipy, ta obruč by se hodila, jen nevím, jestli to mé ochablé břišní svalstvo zvládne. 8O :lol:

Právě stepper zvažuju, zdá se mi, že to může být relativně zábavné.
DVD mám taky několik, tak to různě střídám.

No, uvidím, možná pořídím oboje. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
1.1.09 21:20

Já mám cross trenažér (orbitrek) a jsem moc spokojená. Při cvičení se zapojuje hodně svalových skupin. Nevýhodou je, že je stroj dosti robustní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.1.09 21:32

s rychlym zhubnutim moc nepocitej nebo pokud ano, tak pocitej pak s jojo efektem a nabranim kil a jeste vice zpet - osobni zkusenost.

Taky to pokazde zduraznuje Cajthamlova i kdyz pro mne je to baba nesympaticka i vyzivovy poradce ten sympatak inzenyr (vypadlo mi jmeno).

Segre se osvedcil AB rocket - mela problem jen s brichem a celulitnima stehnama a zadkem.

Ja zacinam pomalounku polehounku cvicit - jsem pul roku po druhem cisari a do nedavna jsem jeste nemela zhojenou jizvu, navic kojim, takze aerobni cviceni typu hopsando kvuli „vnadam“ pro mne neprichazi v uvahu.
Zpevnuju pilates a stridam to s dyvkem Cviceni po porodu.

Akorat jsem se zbytecne cpala sladkym pres vanoce a zbytecne mam 2 kila nahore. Jinak mam poporodnich 5 kg navic, kdyz nepocitam predtehotenskych dalsich 5 kg.

Ale davam si mensi cile, takze zpocatku do leta budu za 5-7 kg dole vdecna do leta a do pristiho roku se chci pokusit mit celkove dole kilo 12.

Hubnuti zdar! Hanka

• Citovat
  • Upravit
110
3.1.09 12:48

Ahoj holky, včera jsem v televizi náhodou shlédla kousek pořadu Sama doma. Právě se tam věnovali hubnutí. Jejich rada zněla: zapomenout na kilojouly a pouze sledovat množství tuku v potravinách. Při hubnutí by měl být denní příjem 50g tuku. Samozřejmě neopomínat jíst 5× denně. Paní, která docházela do jejich poradny (zdravé hubnutí) zhubla 13kg za rok a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.2.09 10:31

Výzkum . nadváha u žen

Dobrý den, dovoluji si se na Vás obrátit s prosbou o vyplnění dotazníku v rámci mé diplomové práce Obezita v gynekologii. Je určen pro ženy s nadváhou. Naleznete jej na

www.obezita.kubikula.net

Jeho vyplnění je anonymní, údaje nebudou nijak zneužity.
Nejsou v něm zjišťovány žádné osobní údaje.
Za Váš čas předem děkuji V.Kašparová

• Citovat
  • Upravit
Micckaa
19.11.10 08:48

ahoj, zkouším nějakou novinku jmenuje se to TvFit koupil mi jí manžel a je to celkem prča. Zatím nemůžu říct jaký mám výsledky co se mojí váhy týče ale baví mě to. Děcka na tom hopsaj hry tak mám aspoň chvilku klídek a dostanu je tak od počítače když potřebuji. Jinak super, doporučuji budu ráda když se mi to některá z vás svěří se zkušenostmi. :dance:

• Citovat
  • Upravit
39
21.11.10 17:00

Ahojky, tak já mám doma eliptický trenažer, na něm se mučím 20 minut každý den a k tomu Ab rocket, na něm cvičím 15 minut 2× denně. S oběma jsem moc spokojená a hubnutí se daří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková