PĚNOVÉ PUZZLE - nemáte někdo na prodej?

242
20.1.06 12:56

PĚNOVÉ PUZZLE - nemáte někdo na prodej?

Ahojky,

nemáte někdo na prodej pěnové puzzle - buď zvířátka, písmenka nebo číslice v perfektním stavu nebo nevíte, kde se dá na netu sehnat (nemyslím různé 3D nebo krtečka)? Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
165
20.1.06 13:05

Ahoj, já ti můžu nabídnout

• 10 ks čísla
  • 10 ks auta, letadla, lodě
  • 9 ks čísla, ale jsou trošku jiný než ty předešlý, byl to původně panák na skákání, takže nejdou složit úplně k sobě.
    Pokud by jsi měla zájem, vylezu na půdu a vyfotím ti, co budeš chtít. Cena za 10 ks 130,–, za těch 9 ks 100,–, pokud by jsi chtěla všechno, je to za 300,– a poštovný. Bydlíme u Domažlic. M.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kdoviktera
20.1.06 13:12

Ahojky,

mám 10 ks zvířata a 10 ks ovoce/zelenina. Jsou v dobrým stavu, pouze 1 čtverec má utržený růžek. Mají ale i malý části!!! Můžu vyfotit, přeměřit, poslat. Peníze za to nechci.

Katka

• Citovat
  • Upravit
242
20.1.06 14:41

Děkuji, holčiny. Ale když se ozve ještě někdo další, budu ráda :-))). Čím víc, tím líp - my totiž nějaké poztráceli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
20.1.06 15:38

Ahoj holky,

není to úplně k tématu, ale nepsalo se kdysi o tom, že jsou pěnové puzzle karcinogenní? Dostali jsme dvoje malé a netroufám si je synovi dát na hraní. Poradíte, jaké jsou ty správné?

Díky moc

Lasička a Matýsek 1 rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
20.1.06 18:43

Ahojky, tady je jeden článeček. Myslím, že se to týkalo jen těch, co dovážel Global Express…

http://www.babybazar.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.1.06 18:59

Díky, jdu mrknout na půdu, co to vlastně máme.

Lasička

• Citovat
  • Upravit
2518
20.1.06 19:19

Já jsem kupovala před pár lety synovi celou abecedu a všechna čísla (0 - 9) a také zvířátka. Teď jsem se tu dočetla, že mohou být škodlivá, výrobce už dnes bohužel nevím:-(, ale zaskočili jste mě tím. Každopádně je dodnes O.K. a puzzle také :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
22.1.06 15:04

Holky,
Martnka a Katka N,můžu se zeptat,jestli máte ještě nějaké tu puzzle volné?
Taky bych měla zájem.
Díky Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
22.1.06 21:10

Ahoj Naďo, mě se nikdo neozval, takže všechny puzzle jsou volné. Jestli máš zájem, tak mi napiš. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hlasivka
12.12.10 18:21

Pěnové puzzle

Dobrý den,
nabízím pěnové puzzle písmenka a číslice, pořízeno před lety v IKEA. Skládačka je kompletní, drobné stopy po zoubcích :) Cena 150,– + poštovné. Budete-li mít zájem, zašlu fotografie na Váš email.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4