Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky,
nemáte někdo na prodej pěnové puzzle - buď zvířátka, písmenka nebo číslice v perfektním stavu nebo nevíte, kde se dá na netu sehnat (nemyslím různé 3D nebo krtečka)? Děkuji moc.
Ahoj, já ti můžu nabídnout
Ahojky,
mám 10 ks zvířata a 10 ks ovoce/zelenina. Jsou v dobrým stavu, pouze 1 čtverec má utržený růžek. Mají ale i malý části!!! Můžu vyfotit, přeměřit, poslat. Peníze za to nechci.
Katka
Děkuji, holčiny. Ale když se ozve ještě někdo další, budu ráda
. Čím víc, tím líp - my totiž nějaké poztráceli…
Ahoj holky,
není to úplně k tématu, ale nepsalo se kdysi o tom, že jsou pěnové puzzle karcinogenní? Dostali jsme dvoje malé a netroufám si je synovi dát na hraní. Poradíte, jaké jsou ty správné?
Díky moc
Lasička a Matýsek 1 rok
Ahojky, tady je jeden článeček. Myslím, že se to týkalo jen těch, co dovážel Global Express…
Já jsem kupovala před pár lety synovi celou abecedu a všechna čísla (0 - 9) a také zvířátka. Teď jsem se tu dočetla, že mohou být škodlivá, výrobce už dnes bohužel nevím:-(, ale zaskočili jste mě tím. Každopádně je dodnes O.K. a puzzle také ![]()
Holky,
Martnka a Katka N,můžu se zeptat,jestli máte ještě nějaké tu puzzle volné?
Taky bych měla zájem.
Díky Naďa
Ahoj Naďo, mě se nikdo neozval, takže všechny puzzle jsou volné. Jestli máš zájem, tak mi napiš. M.
Dobrý den,
nabízím pěnové puzzle písmenka a číslice, pořízeno před lety v IKEA. Skládačka je kompletní, drobné stopy po zoubcích
Cena 150,– + poštovné. Budete-li mít zájem, zašlu fotografie na Váš email.