Baby born s kouzelnýma očima

Fotoalbum tématu (0) Sledovat reakce e-mailem Přidat téma k oblíbeným Zobrazovat podpisy První příspěvek v tématu
 Fontis
Povídálka Příspěvků: 11 24.08.08 11:40
Baby born s kouzelnýma očima

Ahoj maminky moc vás prosím naše holčička dostane k vánocům tuto panenku Baby born s kouzelnýma očima, problém je, že jsem nikde nenašla návod jak ji používat. Vím, že není na baterky a co vše má dělat (9 funkcí), ale jak ji zprovoznit. poraďte, ať víme u stromku, co s ní dělat. Jak udělat, aby slzela, kakala čůrala, kvičela??? Moc moc prosím o radu. Díky

Reakce:
Anonymni  25.08.08 07:25

Myslím, že bude stejná jako klasická BB, jen rozdíl v očičkách. Takže BB se napije vody a pak po zmáčknutí tuším pravé rčky se jí začnou koulet slzy. Po napití se zase črá buď na nočník nebo do plíny a kaká po spapkání kaše. my už ji budeme mít na vánoce 4 roky, kaše jsme koupili, ale nikdy nedali, protože, pokud se potom panenka dobře „nepropláchne“, tak se může ucpat, případně to vevnitř snad plesniví, tak to mě odradilo. Píská po „štípnutí do levé paže, je to, ale zvuk jako levného pískátka z tržnice (alespoň u té naší) a tím, že je panenka z dost tvrdého plastu, tak si s tím malá dlouho neporadila. Velikou výhodou je, že panenka po koupání, se po:,–(í na nočník a veškerá voda vyteče, my jsme na bazén brávali dudlík, aby se moc "nenapila“, tím veškerá voda vytekla. Jiné panenky, jsem musela tajně „rozčtvrtit“ a sušit tři dny na topení. A očka bude asi zavírat jako jiné panenky. Anulka

Fontis
Povídálka Příspěvků: 11 25.08.08 13:37

Díky moc za info.

tercus.zalisova
Nováček Příspěvků: 1 25.12.09 14:53

Dobry den mame stejny problem dostala jsem tu samou panenku a nic nefunguje nevim jak se spousti prosim poradte.

TOPlist