Sprosté diskuse u dítěte

Anonymní
8.8.18 15:33

Sprosté diskuse

Narazil jsem u dítěte na velice sprostou diskusi, evidentně v tom jedecelý rok :

https://www.okoun.cz/…ze_zdimera__

Nechci mu dát najevo, že o tom vím, ale jinak nevím, co s tím. Řešily jste to někdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
8.8.18 15:36
@Anonymní píše:
Narazil jsem u dítěte na velice sprostou diskusi, evidentně v tom jedecelý rok :

Nechci mu dát najevo, že o tom vím, ale jinak nevím, co s tím. Řešily jste to někdo?
Řešila bych to hned. Ukázala bych mu to a pak zakázala měsíc PC.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80061
8.8.18 15:36

Tak to bych mu najevo dala a velmi jasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
8.8.18 15:41

Zaleží jak staré dítě. Ale když si vzpomenu, jak my jsme mluvili… :oops:

Udělal bych bububu a moc to neřešil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.18 15:42

Co to plácáte? Mě přeci nevadí, že píše sprostá slova, to je snad normální. Vadí mě, že to píše někomu, koho nezná.

• Citovat
  • Upravit
rokris
8.8.18 15:42

To je docela příšerný. 8o Jak staré je to dítě? Jestli není plnoleté, a toto není výmysl, tak asi není dobré dělat, že nic nevidím.

• Citovat
  • Upravit
rokris
8.8.18 15:44
@Anonymní píše:
Co to plácáte? Mě přeci nevadí, že píše sprostá slova, to je snad normální. Vadí mě, že to píše někomu, koho nezná.

Tak to tak dnes chodí. Internet, no.

• Citovat
  • Upravit
14376
8.8.18 15:51
@Anonymní píše:
Co to plácáte? Mě přeci nevadí, že píše sprostá slova, to je snad normální. Vadí mě, že to píše někomu, koho nezná.

Já bych spíš asi řešila,co ho vede k tomu komunikovat takovým způsobem. Normální mi to nepřipadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
8.8.18 15:52
@Anonymní píše:

Nechci mu dát najevo, že o tom vím, ale jinak nevím, co s tím. Řešily jste to někdo?

kolik je dítěti? Ne že by mě to potěšilo, ale od 17+ bych to neřešila, musí prostě dozrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15242
8.8.18 15:59
@Anonymní píše:

Taky si tu píšeš s lidmi které neznáš… Řešila bych podle věku dítěte. Bylo by mi docela líto,že moje dítě má potřebu komunikovat na tak primitivní úrovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
8.8.18 16:01
@Anonymní píše:

a kdo píše, že ti to vadí?? Všichni ti akorát píší, co by udělali.. To jsi snad chtěla ne? Nebo pak nevím, co od nás chceš?

Nevíme ani, jak staré dítě to je.. Do 15 by mi to teda jooooo vadilo! Jen proto, že jsme mluvili obdobně nebo, že teď tak mladí mluví, nemusí hned znamenat, že tak musí mluvit vlastní dítě, ne??! Ještě na cizí.. já vážně nechápu v okolí tu benevolenci rodičů ohledně slovníčku mladistvých…
:poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
8.8.18 16:05

@Andrea.Tom No a nad patnáct by mi to taky vadilo, neb bych zjistila, že moje dítě je de.il :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
8.8.18 16:07

No, mě by tedy vadilo, kdyby to mé dítě psalo i tomu, koho zná. Já když slyším na hřišti jak mluví kluci okolo 12let :roll: Asi čím více sprostých slov, tím větší frajeřina. :nevim: Já bych tedy dala dost rázně najevo, že o tom vím a nelíbí se mi to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
8.8.18 16:10
@chs.jasmin píše:
No, mě by tedy vadilo, kdyby to mé dítě psalo i tomu, koho zná. Já když slyším na hřišti jak mluví kluci okolo 12let :roll: Asi čím více sprostých slov, tím větší frajeřina. :nevim: Já bych tedy dala dost rázně najevo, že o tom vím a nelíbí se mi to :nevim:

JJ, je tato mluva pořád modernější. Pořád dřív a víc. Smutné je, že to chytnou i děcka slušných lidí. Aby byly in.

• Citovat
  • Upravit
8142
8.8.18 16:30
@Anonymní píše:

Takže tobě nevadí ta sprostá slova? Jen, že si píše s cizími lidmi? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati