Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sophinka píše:
já zrovna dumám, zda mám zmlátit svoji 11ti letou dcerunkuale možná bych se tady měla poučit a dát jí do děcáku. Ona se bude mít dobře a já si ušetřím nervy
Ze vahas
. Muzu tam prisoupnout i tu moji at tam neni tak sama ![]()
@Weru píše:
Ze vahas![]()
. Muzu tam prisoupnout i tu moji at tam neni tak sama
Asi Vam tam poslu i tu svoji snad ji budou ochranovat kdyz bude o tolik mladsi. ![]()
Juro: ale i vlastni dite se ti muze nepovest.Ale jo nastrkejme vsechny nezvladatelne deti do domovu a hned ten svet bude lepsi.
Ale co udelat s dopelim, ktery se nepovedl ![]()
@sophinka píše:
já zrovna dumám, zda mám zmlátit svoji 11ti letou dcerunkuale možná bych se tady měla poučit a dát jí do děcáku. Ona se bude mít dobře a já si ušetřím nervy
já svou 13 zmlátím ale až v 5 ta mě dneska tak vytočila, až jsem z toho umyla ledničku i mrazák
![]()
@kattkka píše:
Asi Vam tam poslu i tu svoji snad ji budou ochranovat kdyz bude o tolik mladsi.Juro: ale i vlastni dite se ti muze nepovest.Ale jo nastrkejme vsechny nezvladatelne deti do domovu a hned ten svet bude lepsi.
Ale co udelat s dopelim, ktery se nepovedl
@Weru píše:![]()
Vzdyt jim tam bude dobre. I k mooori na 3 tydny pojedou
poletí děvenko, poletí
se nebudou harcovat sockou ![]()
Tak kde je sraz dětí? moje už mají sbaleno a čekají na instrukce před barákem ![]()
@Hodaka píše:
Tak kde je sraz dětí? moje už mají sbaleno a čekají na instrukce před barákem
Male jeste musi uschnout veci musi jit vybavena tak pockejte na nas a musim ji nejdriv vyzvednout ze skolky a nebo ze bych tam nesla a urychlilo se to
.
![]()
@kattkka píše:
Male jeste musi uschnout veci musi jit vybavena tak pockejte na nas a musim ji nejdriv vyzvednout ze skolky a nebo ze bych tam nesla a urychlilo se to.
![]()
zase zdržování
to ještě abych jim dala najíst
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jura007 ale nepovést se může i vlastní dítě.