// na testu objeveny v červnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1281
5.7.15 11:35

@Kaara chtěla jsem napsat od prvního dne menstruace :-D Ze začátku me taky bolelo břicho, ale ted už ne. Jinak ja taky hodně piju. Tak dva litry za den. Dřív jsem vypila pul litru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
5.7.15 11:40

@Kaara Jak dlouho jste se snažili, že jste museli na IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.7.15 11:54

Ahoj holky :lol:
Jak zvladáte vedra? Já se snažím nic moc nedělat :lol:

K těm příznakům - mě tedy začalo trápit nadýmání :roll: :oops: :lol: Hrůza 8o :D

Takže u mě stejné příznaky, jako při prvním těhu :) Vy čekáte všechny první?

Opatrujte sebe i pupíky v těch vedrech ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
5.7.15 11:56

@Meggynka psalas ze od posledniho dne MS ale to se pocita od prvniho dne posledni ms : )… no je to hodne neprijemny vcera jsem se sla projit udelala jsem 10 kroku od baraku a utikala ke kyblu :( vecer rano odpoledne… je mi zle furt neska se zatim drzim ale jelikoz to zacinalo rano strasit tak si myslim ze v kyblovem vztahu budu pokracovat i nadale :mrgreen: myslenka na mrkev me dokonale natahuje a spenat ktery miluju nemuzu ani videt…jen myslenka na jidlo mi dela zle :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
5.7.15 11:58

@Meggynka snažili jsme se pres rok a pul, takže jsem taková vyděšená, kdyby to nemělo vyjít :mrgreen: Taky jsem předtím moc nevypila ted jen covstanu, taky vyexuju pul litru vody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
5.7.15 12:24

@P.B.P No dyt jo od prvního dne menstruace, to že poslední menstruace tak to jsem myslela, že vis:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
5.7.15 12:25

@P.B.P Já jsem se tam přepsala a pak jsem si to uvědomila. Promiň uplne jsem se do toho zamotala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
5.7.15 12:27

@Kaara Urcite to vyjde, neboj ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
5.7.15 12:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
5.7.15 12:44

@Klaarkka ja čekám první, :lol: a zatím me jen tlačí podbřišek. Kromě včerejšího špiněni :( jinak me presla chuť na kávu a to jde denně vypila tak 3 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
5.7.15 12:52

@Kaara Už nespinis? Občas je lehke špinění když se mimi zahnizduje. Já mám jít 15 na nějaký testy krve a cukru co se dela před prvním screeningem. Nevím jestli mi bude dělat i ultrazvuk. Doufám že jo abych viděla ze je mimco v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
5.7.15 13:27

@P.B.P To je mi líto, že to tak máš… to :poblion: musí být hrozný, navíc ted ty vedra…
@Klaarkka Taky čekám první :)

Všechny se držte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
5.7.15 14:51

@Meggynka me se neomlouvej :-D ja jen at to pak nektere co nevi neplete :mrgreen:

@Cherrylee No je to desny a co teprve kdyz musim na nakup tak leda s pytlikem nebo nekde do vecerky no ale tam taky nekoupis vsechno a kdyz uz jo tak 3× tak drahe :mrgreen: no nevim kde bydlis ale tady v brne bylo uz v 8:30 40stupnu po veceru s mim vernym pritelem kyblem jsem naspala 2 hodiny prerusovane a 9:30 to semnou pred barakem malem seklo…ted teprve jim prvni jidlo nebod me doted natahovala i voda :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
5.7.15 15:55

@P.B.P To ti teda nezávidím… :/ Já jsem na západě - Karlovy Vary a tady začíná pěkná bouřka… už to tam hřmí a začíná pršet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
5.7.15 16:03

@Cherrylee neeeeee sem at to prijde!!! :zed: :zed: ja chci jeste chvili zit! :mrgreen: bud se uzvracim k smrti a nebo upecu jestli aj to horko v tom nehraje roli… :? no ja mam chvilkama pocit na omdleni i v leze nedavam to :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí