Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kaara chtěla jsem napsat od prvního dne menstruace
Ze začátku me taky bolelo břicho, ale ted už ne. Jinak ja taky hodně piju. Tak dva litry za den. Dřív jsem vypila pul litru.
Ahoj holky ![]()
Jak zvladáte vedra? Já se snažím nic moc nedělat ![]()
K těm příznakům - mě tedy začalo trápit nadýmání
Hrůza
![]()
Takže u mě stejné příznaky, jako při prvním těhu
Vy čekáte všechny první?
Opatrujte sebe i pupíky v těch vedrech
![]()
@Meggynka psalas ze od posledniho dne MS ale to se pocita od prvniho dne posledni ms : )… no je to hodne neprijemny vcera jsem se sla projit udelala jsem 10 kroku od baraku a utikala ke kyblu
vecer rano odpoledne… je mi zle furt neska se zatim drzim ale jelikoz to zacinalo rano strasit tak si myslim ze v kyblovem vztahu budu pokracovat i nadale
myslenka na mrkev me dokonale natahuje a spenat ktery miluju nemuzu ani videt…jen myslenka na jidlo mi dela zle ![]()
@Meggynka snažili jsme se pres rok a pul, takže jsem taková vyděšená, kdyby to nemělo vyjít
Taky jsem předtím moc nevypila ted jen covstanu, taky vyexuju pul litru vody ![]()
@P.B.P No dyt jo od prvního dne menstruace, to že poslední menstruace tak to jsem myslela, že vis:-D
@P.B.P Já jsem se tam přepsala a pak jsem si to uvědomila. Promiň uplne jsem se do toho zamotala ![]()
@Klaarkka ja čekám první,
a zatím me jen tlačí podbřišek. Kromě včerejšího špiněni
jinak me presla chuť na kávu a to jde denně vypila tak 3 ![]()
@Kaara Už nespinis? Občas je lehke špinění když se mimi zahnizduje. Já mám jít 15 na nějaký testy krve a cukru co se dela před prvním screeningem. Nevím jestli mi bude dělat i ultrazvuk. Doufám že jo abych viděla ze je mimco v pořádku.
@P.B.P To je mi líto, že to tak máš… to
musí být hrozný, navíc ted ty vedra…
@Klaarkka Taky čekám první ![]()
Všechny se držte ![]()
@Meggynka me se neomlouvej
ja jen at to pak nektere co nevi neplete ![]()
@Cherrylee No je to desny a co teprve kdyz musim na nakup tak leda s pytlikem nebo nekde do vecerky no ale tam taky nekoupis vsechno a kdyz uz jo tak 3× tak drahe
no nevim kde bydlis ale tady v brne bylo uz v 8:30 40stupnu po veceru s mim vernym pritelem kyblem jsem naspala 2 hodiny prerusovane a 9:30 to semnou pred barakem malem seklo…ted teprve jim prvni jidlo nebod me doted natahovala i voda ![]()
@P.B.P To ti teda nezávidím… :/ Já jsem na západě - Karlovy Vary a tady začíná pěkná bouřka… už to tam hřmí a začíná pršet ![]()
@Cherrylee neeeeee sem at to prijde!!!
ja chci jeste chvili zit!
bud se uzvracim k smrti a nebo upecu jestli aj to horko v tom nehraje roli…
no ja mam chvilkama pocit na omdleni i v leze nedavam to ![]()