Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MiNaVa U někoho se to pozná, ale většinou u kluka a říkají, že takhle brzo je to většinou 50 na 50. Jsem zvedá, jestli to bude zase holka ![]()
Jj. Víš můj táta miluje děti a říká že by pinďu neuměl přebalit.
Můj taťka měl 2 sestry,2 dcery a zatím z nás má 4 vnučky. Takže si opravdu neumíme představit kluka. ![]()
Víš nikdy neříkej nikdy, já sama myslela že mám hormonální poruchu a ejhle 3mimi na cestě. Zkus test. Já šla k dr že jsem to nedostala, ale už jsem měla test se slaboučkým duchem.
@Meggynka @Kaara Holky, díky moc
Zítra dám určitě vědět. Včera jsme byli ná výletě v zábavním parku v Německu, tak jsem se sem vůbec nedostala…a navíc mě chytil zub, co mi moje zubařka ve čtvrtek zavřela…takže zítra poběžím ještě k ní… hrůza ![]()
@Cherrylee jeee, ještě zub do toho
Tak at všechno dobře dopadne ![]()
Jééé, zuby ať ti dnes dr pomůže od bolesti. Jinak pak písni co na kontrole a co mimi. Myslíme na tebe ![]()
Kočky… měla bych napsat víc o sobě. Je mi 34. Mám doma tříletýho chlapečka ŠImonka. Myslím si, že vzhledem k tomu, že už jednoho kluka a že nám těhotnění nejde tak jak jsem si představovala, je mi pohlaví druhýho dítka úplně jedno. Těhotenství se Šimonkem bylo co se týče příznaků o hodně horší než toto. Teď mě ani nenapadlo, že jsem těhotná. Testovala jsem snad až po 10 dnech, co nedorazila MS. Je mi skvěle pořád. Jsem na neschopence. Do práce totiž dojíždím 65km a moje práce, je práce se zářiči rtg záření. Tím pádem jsem šla na rizikové. Vycházky sice nic moc ale co se dá dělat. Jména už mám vymyšlené… kluk Kryštof, holčička Leontýnka
jen nevím, co mi na to řekne muž
![]()
@MiNaVa Děkuju…vezmu to dnes na poliklinice jedním vrzem… pak určitě napíšu ![]()
Vítej mezi námi. Jinak mě je taky 34 takže super, že tu nejsem mezi omladinou sama.
Mě taky nic není jen v těchto vedrech občas na omdlení, ale jinak žádné těhu potíže. A v kolikátém týdnu jsi a odkud. Já od Chrudimi.
@MiNaVa tak uvidíte já bych chtěla holčičku takže ja bych se nezlobila
když tak si je vymenime ne??
![]()
Jakpak asi Cherrylee? Doufám, že ji na zubním moc netrápí a u dr je vše ok.
@MiNaVa jsem ze Znojma. Měla bych být asi na začátku 10tt… já sama ani nevím!!! Ovulaci mám tak 8 den cyklu, takže to doktorka bude počítat až na tom paptestu.